De thuiswedstrijd tegen Feyenoord was er een zoals we die wel vaker zien tegen de topploegen. Typische wedstrijden waarin je denkt te kunnen winnen, maar waarin de topploeg aan het langste eind trekt. Dat was vandaag niet anders: 0-1.

De ploegen waren de eerste helft aan elkaar gewaagd. Feyenoord kwam via Berghuis (paal), Kuyt en Jörgensen aan aantal keer gevaarlijk voor het doel van Bram Castro. Aan de andere kant was Thomas Bruns (vrije kopkans) en Bel Hassani (afstandsschot net naast) ook niet geheel ongevaarlijk. Helaas voor de Heraclieden viel de 0-1 wel voor de Rotterdammers. Karim el Ahmadi kreeg de bal na wat gepruts in de zestien vol op de pantoffel. Bram Castro was kansloos en de 0-1 betekende ook de ruststand.

In de tweede helft probeerde Heracles het wel, maar lukte het niet om het vele balbezit om te zetten in kansen. Feyenoord vond de 0-1 prima en leunde achterover, loerend op de counter en buiten een kopbal van Paul Gladon en schoten van Thomas Bruns en Iliass Bel Hassani was Heracles wel dreigend, maar niet heel erg gevaarlijk.

Vincent Vermeij maakte nog wel zijn debuut, maar wist ook niet direct potten te breken. Aankomende zondag volgt de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen in het linkerrijtje.

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!