Hoe snel kan het gaan. Vanochtend werd bekend dat Paul Gladon in de belangstelling zou staan van een Engelse club en inmiddels is duidelijk geworden dat hij definitief vertrokken is!

Wolverhampton Wanderers betaalt 2 miljoen euro voor de 24-jarige aanvaller, die sinds dit seizoen een basisplaats heeft bij Heracles. Dit wordt gemeld door de NOS. Paul Gladon vindt bij de Wolverhampton Wanderers (momenteel derde in de Championship) een landgenoot. Oud FC Twente speler Ola John wordt daar ook voor een jaar gehuurd.

Paul Gladon kwam vorig jaar over van Sparta Rotterdam en groeide bij Heracles uit tot een ware pinchhitter. Met name in de play-offs was hij erg belangrijk met goals tegen FC Groningen en tegen FC Utrecht.

Paul, bedankt en succes in Engeland!

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!