Heracles heeft overeenstemming bereikt met Samuel Armenteros. De Cubaanse Zweedse aanvaller tekent voor een jaar bij Heracles, met de optie op nog een seizoen.

“Na de verkoop van Gladon, wat snel en onverwacht ging, waren we op zoek naar een spits die er direct staat.” Aldus Nico-Jan Hoogma. “Na het eerste contact met Wolverhampton Wanderers hebben we meteen contact gelegd met Samuel Armenteros die transfervrij was. We hebben positieve gesprekken gehad en we zijn blij dat we hem snel hebben kunnen vastleggen.”

Tussen 2009 en januari 2013 speelde Armenteros ook al in Almelo. Destijds werd hij aan Anderlecht verkocht. Dit liep op een mislukking uit, waardoor hij naar Feyenoord vertrok. Ook daar kon hij geen potten breken. Zijn revanche haalde hij bij Willem II, waar hij wel een uitstekend seizoen draaide. Zijn laatste seizoen voetbalde hij bij Qarabag, waar hij in 23 wedstrijden 7 keer wist te scoren.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!