[ADVERTORIAL] De vakantie zit er voor de meesten alweer op en de Eredivisie is ook al een paar weken onderweg! Na twee maanden zonder voetbal kijkt iedere Heraclied reikhalzend uit voor het nieuwe seizoen. Gaan wij vorig seizoen evenaren of misschien wel overtreffen?

Eindstand vorig jaar
Historisch! Een zesde plek en dan de play-offs winnen! De ultieme bekroning op een prachtig seizoen!

Bel Hassani
Sterspeler Iliass Bel Hassani, vorig jaar nog opgenomen in het Elftal van het jaar, staat in de belangstelling van veel (buitenlandse) clubs. Tot vorige week gaf hij aan dat hij geen haast heeft en af ging wachten wat er op zijn pad komt. Inmiddels is AZ concreet en de kans is daarmee groot dat de aanvaller naar AZ verhuisd. Zijn contract loopt na dit seizoen af, dus wil Heracles er nog een transfersom aan over houden, dan is het essentieel dat hij deze zomer verkocht wordt. Ook Armenteros bevestigt dat hij terugkeert naar Almelo. Hij zal de aanval versterken. (Op het moment van schrijven was Bel Hassani nog niet rond met AZ. Dat is hij inmiddels dus wel, zoals jullie weten.)

Duarte keert terug
Een van meest in het oog springende tramsfers is die van Duarte. Hij zal het middenveld gaan versterken, maar moet eerst nog klaargestoomd worden voor het eerste team. Lerin Duarte is een creatieve speler met ervaring en zal ervoor zorgen dat Pelupessy, Bruns en Bel Hassani geprikkeld worden om constant te blijven presteren. De concurrentie op het middenveld wordt immers alleen maar groter.

Moeizame start

Het Europese avontuur eindigde jammerlijk al na één ronde. Twee gelijke spelen zorgden ervoor dat Heracles uitgeschakeld werd door de Portugese ploeg Arouca. De eerste wedstrijd van het seizoen tegen Roda JC werd met 1-1 gelijkgespeeld en tegen Feyenoord werd met 0-1 verloren. Op de overwinning tegen Willem II was niets af te dingen.

Vincent Vermeij lijkt met open armen te zijn ontvangen door de Heracles supporters. Tegen Feyenoord scandeerden de fanatieke supporters massaal “Alle ballen op Vincent”. Hopelijk gaat hij veel doelpunten maken voor Heracles!

Zal Heracles het goede spel omzetten in winst partijen, jij kunt live wedden op de wedstrijden van Heracles.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!