Afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente leek het even bijna mis te gaan. Door toedoen van Samuel Armenteros (hij scoorde de 1-1) werd de vijandige sfeer (die er heel even  heerste) in de kiem gesmoord.

Na de 0-1 van Twente ontstond er rumoer, omdat er best wat mensen opsprongen op de lange zijde. Als reactie hierop wilden een aantal Heraclieden uit vak Q verhaal halen.

Wat ons betreft in ieder geval een storm in een glas water. Volgens onze informatie is er nauwelijks wat gebeurt. Prima als je in een thuisvak wilt plaatsnemen, maar juich dan ingetogen. Niet dat wij het goedkeuren, maar je weet dat je dit op je hals haalt als je zo uitbundig gaat lopen juichen tussen honderden fans van de tegenpartij, nota bene in een derby. Dat gebeurt in elk stadion. Gewoon in het gastenvak plaatsnemen, dat moet iedere supporter (ook wij) bij een uitwedstrijd!

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!