Het Nederlands elftal heeft zijn kwalificatiewedstrijden weer gespeeld en dat betekent dat we weer kunnen toeleven naar de volgende wedstrijd van Heracles!

Aankomende zaterdag speelt Heracles om 19:45 tegen PSV en dat dat dit een zware dobber wordt is een understatement. Heracles won er de afgelopen elf jaar nog nooit. Sterker: het wist er sinds de promotie naar de Eredivisie nog niet eens een keer gelijk te spelen. Op voorhand lijk je dus al kansloos, maar FC Groningen heeft bewezen dat het wel degelijk kan!

Het team van trainer John Stegeman zal niet hoeven rekenen op veel steun van uitsupporters. Het heeft er alle schijn van dat dit aantal ver beneden de 100 blijft. Niet heel erg gek als je elf keer op rij verloren heb natuurlijk! Het zijn normaal gesproken niet de wedstrijden waar je punten moet pakken, maar met de huidige stand op de ranglijst zou het wel heel erg welkom zijn!

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!