Heracles Almelo heeft zaterdagavond op bezoek bij PSV een knap resultaat geboekt. De Heraclieden vochten voor alles wat het waard was en ging met een punt terug naar Almelo: 1-1. Samuel Armenteros scoorde namens de Almeloërs.

Heracles begon aardig aan het duel en had veel balbezit. De Heraclieden hadden de inentie om zich niet alleen terug te trekken. Toch mocht het Castro danken dat het na het eerste kwartier nog 0-0 stond. PSV kreeg een aantal goede kansen, maar door o.a. goed keeperswerk van Castro hield Heracles stand in het Philips Stadion. Daarna gebeurde er lange tijd niets. In de 38e minuut kreeg PSV nog een goede kans, maar Luuk de Jong kopte naast. Een paar minuten later kwam Heracles tegen de verhouding in wél op voorsprong! Een fout van Siem de Jong bracht de bal onverwacht bij Samuel Armenteros, die doelman Zoet wist te verschalken: 0-1! Heracles kon maar heel even genieten van de voorsprong, want nog geen minuut later was het alweer 1-1. Pereiro kon van dichtbij de bal simpel intikken.

In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de voorsprong en kreeg het kans op kans via o.a. Bergwijn, Pereiro en invaller Zinchenko. Bram Castro groeide uit tot man van de wedstrijd door Heracles met een aantal goede reddingen op de been te houden. Heracles loerde op een moment zoals in de eerste helft, maar die kwam er niet. Wel hield Heracles het doel schoon door een fantastische Bram Castro en pakte daarmee een punt in Eindhoven. Een fantastisch resultaat!

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!