Ramon Zomer hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De verdediger, vorig seizoen ontzettend belangrijk met het behalen van Europees Voetbal, heeft een knieblessure die ernstiger is dan werd verwacht.

“Mijn knie is hartstikke slecht. Het gaat gewoon niet meer. Verschillende behandelingen zijn al niet meer mogelijk, zo slecht is mijn knie er aan toe. Ook in het dagelijks leven voel ik dat het niet goed zit. Als ik ontzettend mijn best zou doen, zou het wellicht ooit nog een keer mogelijk zijn om een wedstrijd te voetballen. Maar dat zou een veel te groot risico zijn.” Aldus de verdediger op de website van Heracles.

“Al drie maanden ben ik niet fit en net zo lang zag het er niet goed uit. Natuurlijk ga je er dan thuis over praten en kom je samen tot deze conclusie. Daar heb je het veel over en daar leef je samen naartoe. Vorige week zondag heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt.”

“De dag daarop heb ik het de trainer verteld. Hij vond het vervelend, zowel voor het team als voor mij persoonlijk. Maar misschien voelde hij het al een beetje aankomen. Vandaag heb ik het aan mijn teamgenoten verteld. Een select aantal had ik het al verteld, een deel voelde het mogelijk al aankomen en voor anderen kwam het als een verrassing en schrokken misschien wel een beetje.”

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!