Nico-Jan Hoogma is niet te spreken over de handelswijze van HSV, dat volgens de algemeen directeur “alles omdraait” in de media.

De algemeen directeur vertelt tegenover Sport 1 dat hij afzag van een samenwerking en dat hij zelf heeft aangegeven niet in zee te willen gaan met de Duitse degradatiekandidaat. Na enkele gesprekken liepen de onderhandelingen stuk. HSV directeur Dietmar Beiersdorfer laat het in de media zo overkomen dat HSV zelf afziet van Hoogma.

Hoogma: “Hij heeft mij niet afgezegd, ik heb het juist aan HSV verteld. Ik heb mezelf niet aangeboden, de club heeft mij gebeld en mij uitgenodigd om te komen praten. Als ik lees dat Beiersdorfer alles omdraait, is dat niet goed. Ik ben hier erg teleurgesteld over, ook over de manier waarop alles verlopen is. Zo ga je niet met mensen om.Er was geen vertrouwen, dus trok ik me terug. Dat doet pijn, ondanks dat we geen vrienden zijn. Toen ik bij HSV speelde, was Didi sportief directeur en we hadden een normale speler-bestuurder relatie. Het is gewoon triest.”

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!