Heracles speelt zaterdagavond de uiterst belangrijke Overijsselse derby thuis tegen Go Ahead Eagles. Een overwinning zou betekenen weer de aansluiting met de middenmoot en neemt het direct afstand van directe concurrent GA Eagles!

Na een weekend vrijaf door interlandvoetbal kan de ploeg van trainer John Stegeman zaterdagavond weer strijden voor de punten in de Eredivisie. Met de overwinning bij Vitesse (1-2) twee weken geleden op zak, zal het vertrouwen wel opgekrikt zijn mogen we aannemen. Heracles start net als in Arnhem zaterdagavond met dezelfde elf. Mike te Wierik heeft nog last van pijn in het onderbeen. Tim Breukers verdringt Wout Droste nog steeds uit de basisformatie. “We hebben twee weken geleden tegen Vitesse een goede prestatie geleverd, we willen graag in die modus blijven zitten, maar daarvoor moeten we samen hard knokken”, aldus John Stegeman.

Tegenstander Go Ahead Eagles heeft momenteel één punt minder dan Heracles en staat 14e op de ranglijst. De Eagles stuntte twee weken geleden thuis door met 1-0 koploper Feyenoord te verslaan in de Adelaarshorst. Trainer Hans de Koning kan tegen Heracles niet beschikken over de geschorste Marcel Ritzmaier. Sander Fisher keert terug in de defensie bij de Deventenaren.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 18:30 uur in het Polman Stadion onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!