Morgenavond is het weer tijd voor bekervoetbal en treedt Heracles in de achtste finales aan tegen Sparta Rotterdam.

Sparta heeft al bewezen een zeer lastige tegenstander te zijn voor de Heraclieden. Eerder dit seizoen werd het in de competitie 2-2, nadat Bram Castro in de blessuretijd nog een strafschop tegenhield. Brahim Darri en Brandley Kuwas waren destijds trefzeker voor Heracles.

Sparta is tot de achtste finales gekomen door FC Dordrecht met 3-1 en PSV met dezelfde cijfers te verslaan. Heracles versloeg Excelsior Maassluis en UNA. Hoewel PSV de laatste maanden niet in goede doen is, blijft de uitschakeling van de landskampioen knap.

Heracles treedt morgen aan met een fitte selectie en zal ongetwijfeld anders uit de startblokken komen als zondag, aangezien er nog wat goed te maken valt van afgelopen zondag. Angstig voetbal en vreemde tactiek zorgden ervoor dat Heracles (met name in de eerste helft) compleet overlopen werd door FC Utrecht.

Tim Breukers is na zijn rode kaart in deze wedstrijd geschorst voor één duel, waardoor hij de bekerwedstrijd moet missen. Zijn plek zal hoogstwaarschijnlijk worden ingenomen door Wout Droste.

De back (vorig seizoen één van de publiekslievelingen) moet het dit seizoen doen met invalbeurten van maximaal twintig minuten. Na zijn blessure is het hem nog niet gelukt om Stegeman te overtuigen om hem terug op de rechtsback te zetten. Wellicht kan hij dit morgen wel doen.

 

De wedstrijd begint morgen om 20:45.

Sponsoren

Reacties (28)

Reageer nu!