Stegeman vond de rode kaart van Duarte de reden waarom Heracles vanavond afgedroogd is. Dit laat hij weten in een interview aan Fox Sports na de wedstrijd.

“Ik denk dat er tot de rode kaart helemaal niks aan de hand is. Je bent gewoon de bovenliggende partij en zelfs met tien man creëren wij nog een paar grote kansen. Na de rust krijg je vrij snel de 0-1 tegen en daarna waren wij niet meer bij machte om het weer om te keren.”

“We hebben van onszelf verloren en dat mogen we onszelf wel kwalijk nemen, want ik vind dat je je zelf in de wedstrijd ten allen tijde moet beheersen, ongeacht wat er gebeurt.”

Op de opmerking dat Thomas Bruns wellicht ook een rode kaart had moeten krijgen is Stegeman het niet eens. “Afgelopen zondag tegen Utrecht hadden we Nijhuis als scheidsrechter, waarbij alles mocht. Dan mogen de scheidsrechters ook wel wat consequenter gaan fluiten. Wij gaan altijd tot de grens en de ene week mag je alles en de andere week mag je niks. Ik hou van stevig voetbal en dan mag je wel eens wat laten doorgaan.”

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!