Samuel Armenteros is op dreef. De Zweedse Cubaan wist dit seizoen al acht keer te scoren, waarvan drie penalties.

Terwijl hij enkele jaren geleden furore maakte bij Heracles, wekte hij de belangstelling van de grotere clubs. Zijn overstap naar Feyenoord en Anderlecht werden geen succes, waarna hij via FK Qarabag weer terug op het oude nest is.

Tegenover de TC Tubantia zegt hij dat hij het nu belangrijker vind om in dienst van het elftal te spelen. “Ik werd in het verleden met mijn gedribbel een van de beste spelers van de Eredivisie genoemd, maar scoorde maar vijf keer in een heel seizoen. Je kunt niet allebei, alleen Ronaldo en Messi kunnen dat. Ik heb een keus gemaakt, ik hoef niet meer de hoofdpersoon van de opbouw te zijn. Ik heb die actie nog wel in huis, maar ik wil nu efficiënter omgaan met de tijd en mijn energie.”

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!