Heracles speelt op 20 januari de uitwedstrijd tegen Twente. Vorig jaar eindigde in een deceptie, nadat Heracles (ondersteunt door ruim 800 Heraclieden) met 4-0 afgedroogd werd.

Dat moet dit jaar toch echt anders! Heracles staat vier punten achter op de nummer zeven van de Eredivisie en buiten de stand van de ranglijst gaat het ook om een stuk prestige hier in de regio. Laten we hopen dat de spelers dat dit keer wel beseffen!

De kaartverkoop is gisteren na de wedstrijd tegen Zwolle gestart. Morgen begint ook de verkoop voor de mensen die geen seizoenkaart hebben. Wees gewaarschuwd. De kaartverkoop gaat ontzettend hard. Na de wedstrijd tegen Zwolle waren er al een kleine 500 kaarten verkocht. Vermoedelijk zal het uitvak dus bommetje vol zitten met circa 1000 Heraclieden.

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!