Heracles maakte vanmorgen bekend dat het transfernieuws ging aankondigen. Op Facebook werd een mysterieuze afbeelding van iemand met voetbalschoenen getoond.

Iedereen (ook wij) was in de veronderstelling dat er een nieuwe speler werd gepresenteerd die de eerste selectie van Heracles ging versterken. Maar iedereen had het mis. Het gaat om een zogeheten E-speler. Bryan Hessing (26 jaar) is iemand die ontzettend goed kan voetballen. Niet in het echt, maar op de Playstation.

In het Polman Stadion wordt een speciale E-Box ingericht van waaruit Bryan zijn trainingsuren zal maken en wedstrijden gaat spelen. “Het wordt mijn tweede thuis”, vertelt Bryan. Het wordt ook de plek waar hij jonge getalenteerde FIFA-spelers uit de regio de fijne kneepjes van het vak gaat bijbrengen. “Ik wil mijn talent, kennis en ervaring delen met anderen die dezelfde droom hebben als ik. Het wordt een soort jeugdopleiding voor E-Spelers, dat is het idee.”

Sponsoren

Reacties (40)

Reageer nu!