Jan Smit heeft bekendgemaakt dat hij na dit seizoen zal vertrekken als voorzitter van Heracles Almelo.

De voorzitter (momenteel de langszittende van Nederland) heeft dit bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie. “Heracles zit in mijn DNA. Ik blijf op afstand betrokken bij de club. Mijn gevoel zegt doorgaan, maar m’n verstand zegt dat dit het moment is om te stoppen.” Aldus de voorzitter.

Hij legt zijn taken per 1 juli neer en wordt opgevolgd door Hans Bredewoud.

De volledige verklaring van voorzitter Jan Smit:

Heracles Almelo staat er goed op en is klaar voor de toekomst!

Een goed moment voor mij om aan het einde van dit seizoen afscheid te nemen als voorzitter. Een taak die ik dan 19 jaar met veel plezier heb uitgevoerd. Heracles Almelo is toe aan nieuw leiderschap.
Heracles zit in mijn DNA en ik zal altijd bij de club betrokken blijven. Op afstand weest U niet bang. Op gevoel zou ik nog graag willen blijven, maar mijn verstand zegt stoppen en overdragen aan de volgende generatie.

Ik was vaak naar buiten toe het gezicht van de club, historisch gegroeid in de afgelopen 18 jaar. Dat zal veranderen. Onze directie, waarin wij als bestuur alle vertrouwen hebben zal en dan met name Nico-Jan Hoogma meer naar buiten treden en de club vertegenwoordigen. Het formele voorzitterschap zal vanaf 1 juli 2017 door Hans Bredewoud worden ingevuld.

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!