Lerin Duarte baalde gisteren stevig na het verlies tegen Twente. De middenvelder speelde niet top en werd na een uur gewisseld.

De middenvelder besefte (in tegenstelling tot Bruns en Stegeman) dat het helemaal niet zo goed was gisteren. Waar Stegeman in een interview aangaf dat Heracles de wedstrijd dicteerde, zei Duarte waar het op stond. “Er is weinig af te dingen op de eindstand. Het was gewoon niet goed vanavond. Dat ik na een uur gewisseld word, is natuurlijk frustrerend, maar wat ik vooral frustrerend vind, is dat het nog terecht was ook. Ik zat niet lekker in de wedstrijd. Het klinkt een beetje cliché, maar uiteindelijk gaat het erom zo’n wedstrijd te winnen en is dit verlies vervelender dan mijn wissel.” Aldus Duarte tegenover Voetbalzone.

Aankomend weekend krijgen de Heraclieden weer een zware dobber voor hun kiezen. Dan komt PSV op bezoek.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!