Erik ten Hag houdt zich op de vlakte voor wat betreft interesse vanuit Almelo voor een van zijn spelers. Kristoffer Peterson zou in de belangstelling staan van Heracles Almelo, maar tot op heden lijkt er niks concreet.

De tijd begint we te dringen voor de Heraclieden als het zich tenminste nog wil versterken. Gedurende het seizoen zijn diverse spelers weggevallen, maar tot op heden zijn daar nog geen vervangers voor teruggehaald. Tot overmaat van ramp betreft het ook nog eens grotendeels (belangrijke) basisspelers die zijn weggevallen. Mark-Jan Fledderus, Ramon Zomer en Brahim Darri zijn allemaal uit de running, waarbij Zomer er al helemaal de brui aan heeft gegeven en Fledderus 9 tot 12 maanden in de lappenmand zit.

Hoe lang Darri nog uit de running is, is niet bekend, maar een hamstringblessure kan hardnekkig zijn, dus het kan nog wel even duren, voordat hij helemaal fit is.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!