Daryl van Mieghem verlaat Heracles deze winter per direct op huurbasis voor De Graafschap. De aanvaller was in de wedstrijd tegen Twente nog basisspeler, maar mag door onder andere het aantrekken van Peterson vertrekken.

Daryl van Mieghem (27 jaar) moet De Graafschap helpen in de strijd om een playoff ticket. Trainer Henk de Jong is content met de komst van de aanvaller. “Prima dat we nu de linkerkant bezet hebben met een echte linksbuiten. Daryl brengt ook de nodige ervaring met zich mee.” Aldus de trainer.

Van Mieghem kwam dit seizoen negen keer in actie voor de Heraclieden en wist daarin tweemaal te scoren. Dit was in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen FC Groningen. Hij kwam voorheen uit voor AFC, Heracles, Telstar en Excelsior.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!