Donderdagavond 16 februari a.s. aanvang 19.30 uur, home open 19.00 uur

Hart voor Heracles houdt op donderdag 16 februari a.s. een Tactische Avond met John Stegeman en zijn staf en als extra gast verwelkomen wij Bryan Hessing, E speler namens Heracles Almelo.

Omdat er in de eerste seizoenshelft een avond met het bestuur van Heracles was georganiseerd, vindt de Tactische Avond voor het eerst later in het seizoen plaats. Maar dat neemt niet weg dat het een uitstekend moment is om eens met de trainers in gesprek te gaan.

We hebben een nogal wisselvallige eerste seizoenshelft achter de rug. Wel punten, maar geen mooi voetbal, om het maar kort samen te vatten. Ook na de winterstop is het nog niet zo overtuigend allemaal, al gaf de pot tegen PSV weer wat vertrouwen. Er is ook een nieuwe speler bij gekomen om ons aanvallend te versterken, er is ook een speler verhuurd en binnen het team zijn ook geregeld veranderingen aan de orde, zoals het opstellen van Van Ooijen in plaats van Duarte tegen PSV.

Natuurlijk is er op de avond zelf alle gelegenheid om je vragen te stellen. Maar je kunt deze ook van tevoren indienen, dan weet je zeker dat deze aan bod komen.

Als extra gast hebben wij Bryan Hessing uitgenodigd, onze E speler die  Heracles vertegenwoordigd in de E – divisie van alle eredivisie clubs en in Mei naar Madrid afreist om te mogen deelnemen aan een Europees toernooi. Bryan geeft ons tekst en uitleg van het spel, een demonstratie en de gelegenheid om tegen één van onze fans een partij te spelen.

Je kunt je vragen van tevoren indienen per mail. Klik hier

De Tactische Avond begint om 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent. Het supportershome opent om 19.00 uur zijn deuren. Iedereen is welkom.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!