Donderdagavond 16 februari a.s. aanvang 19.30 uur, home open 19.00 uur

Hart voor Heracles houdt op donderdag 16 februari a.s. een Tactische Avond met John Stegeman en zijn staf en als extra gast verwelkomen wij Bryan Hessing, E speler namens Heracles Almelo.

Omdat er in de eerste seizoenshelft een avond met het bestuur van Heracles was georganiseerd, vindt de Tactische Avond voor het eerst later in het seizoen plaats. Maar dat neemt niet weg dat het een uitstekend moment is om eens met de trainers in gesprek te gaan.

We hebben een nogal wisselvallige eerste seizoenshelft achter de rug. Wel punten, maar geen mooi voetbal, om het maar kort samen te vatten. Ook na de winterstop is het nog niet zo overtuigend allemaal, al gaf de pot tegen PSV weer wat vertrouwen. Er is ook een nieuwe speler bij gekomen om ons aanvallend te versterken, er is ook een speler verhuurd en binnen het team zijn ook geregeld veranderingen aan de orde, zoals het opstellen van Van Ooijen in plaats van Duarte tegen PSV.

Natuurlijk is er op de avond zelf alle gelegenheid om je vragen te stellen. Maar je kunt deze ook van tevoren indienen, dan weet je zeker dat deze aan bod komen.

Als extra gast hebben wij Bryan Hessing uitgenodigd, onze E speler die  Heracles vertegenwoordigd in de E – divisie van alle eredivisie clubs en in Mei naar Madrid afreist om te mogen deelnemen aan een Europees toernooi. Bryan geeft ons tekst en uitleg van het spel, een demonstratie en de gelegenheid om tegen één van onze fans een partij te spelen.

Je kunt je vragen van tevoren indienen per mail. Klik hier

De Tactische Avond begint om 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent. Het supportershome opent om 19.00 uur zijn deuren. Iedereen is welkom.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!
heraclassic1961 15:47 16 februari 2017

Ja inderdaad geen item over de wedstrijd tegen Excelsior?!

Laten we er in ieder geval a.s. zaterdag een heksenketel van maken. Tegen Excelsior hebben de spelers nog iets recht te zetten. REVANCHE DUS!!
Wij zullen ze in ieder geval een handje helpen. WIJ ZIJN DE BAAS IN ALMELO!!!!
00
timmoty 14:06 16 februari 2017

Hup Hup Boys: Next weekend, Excelsior thuis. Volgens mij veel belangrijker ;-)!
00
Rob 09:43 15 februari 2017

Kan de ranglijst op deze site een keer worden aangepast, loopt al vijf wedstrijden achter. Misschien een taak voor onze E-gamer.
00
bert3 03:09 15 februari 2017

@ Gerrit

De vraag stellen is hem beantwoord krijgen. Kan tussentijds alleen wanneer het contract helemaal is afgewikkeld en ontbonden. Hij moet dus contractloos zijn, anders pas volgend seizoen. Nog los van het feit of het gerucht klopt!
00
Gerrit 01:54 15 februari 2017

Horen we misschien ook wat er waar is van het gerucht dat Paul G. terug zou komen.
00
Robbert 19:28 14 februari 2017

Wat denk je Japie?
00
japie montjesman 19:00 14 februari 2017

neem aan dat alle klagers die volop over kuwas bruns etc zeuren aanwezig zijn donderdag en hun vragen omtrent het opstellen van bruns etc gaan stellen of durven ze niet?
00
Bennie Telstar 17:12 14 februari 2017

Lijkt me leuk en leerzaam.

Wellicht een idee om het volgend jaar vóór de transferdeadline te houden? Gezien alle kenners/klagers en potentiële topspelers die hier de revu passeren tijdens deze roerige periode lijkt me het zeer leuk om dan de tactische avond te houden zodat wij tips/opbouwende kritiek kunnen geven aan onze beleidsbepalers en met hun in discussiëren over het eea!
00
Hans 16:48 14 februari 2017

Wederom mooi initiatief en mooi dat het kan, zal er zeker zijn.
00