Zondag speelt Heracles weer een uitwedstrijd om 16:45 uur. Dit keer gaan de Heraclieden op bezoek bij NEC in het Goffertstadion. Eerder dit seizoen versloeg Heracles thuis NEC met 2-0.

Heracles zal de komende periode weer punten moeten pakken om weg te blijven in onderste regionen. Tegen Ajax werd er een helft goed mee gedaan, maar was het na 90 minuten toch met lege handen (4-1 nederlaag). ”We gaan knokken voor een goed resultaat tegen NEC.” aldus John Stegeman. De oefenmeester kan in Nijmegen niet beschikken over de geblesseerden Vincent Vermeij (knie), Peter van Ooijen (knie), Gor Agbaljan (achillespees) en Lerin Duarte (hamstring). Mark-Jan Fledderus is op weer op de weg terug en zal binnenkort klaar gestoomd worden om weer minuten te maken bij het 2e elftal. Over de opstelling tegen NEC wou Stegeman vrijdag nog niks zeggen, maar de verwachting is dat die redelijk hetzelfde is als tegen Ajax vorige week. Dat zou betekenen dat Brandley Kuwas weer op het middenveld zal spelen. Zaterdag na nog een tactische training hakt Stegeman de knoop door.

Het verschil met tegenstander NEC is drie punten op de ranglijst in het voordeel van Heracles. De Nijmegenaren bivakkeren op de 12e plaats en verloren vorig week thuis van concurrent Sparta. De Spartanen wonnen met 0-1. NEC zal dus gebrand zijn om een goed resultaat te behalen aanstaande zondag. Trainer Hyballa kent geen personele problemen en zal op volle sterkte kunnen aantreden tegen Heracles.

De wedstrijd staat zondag om 16:45 uur onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.

Sponsoren

Reacties (48)

Reageer nu!