Heracles Almelo speelt na twee uitwedstrijden op rij zaterdagavond weer een thuiswedstrijd. Tegenstander in het Polman Stadion is FC Utrecht. Eerder dit seizoen werd er in Utrecht met 2-0 verloren.

Voor Heracles zal er alles aan gelegen zijn om zaterdagavond een goed resultaat te behalen. Na de twee uit-nederlagen op rij wordt het weer eens tijd voor de volle 3 punten in een kolkend Polman Stadion! De ploeg van trainer John Stegeman is nog niet veilig. Dan moet het zaterdagavond wel uit een ander vaatje tappen dan in Nijmegen. Passie en strijd wordt gevraagd van de spelers zaterdagavond! Lerin Duarte keert weer terug van een hamstringblessure tegen FC Utrecht. “We spelen morgen tegen de nummer vier van Nederland, een goede ploeg met goede spelers. “Hier kun je dus niet spreken van een concurrent, maar van een subtopper die tegen de top aanschuurt. We hebben als ploeg dit seizoen laten zien dat we goed kunnen voetballen en vaak terugkomen na een teleurstelling. Er zit een goede drive in en we gaan alles op alles zetten voor een goed resultaat tegen FC Utrecht.” aldus Stegeman op de officiële website.

Tegenstander FC Utrecht staat er prima voor op de ranglijst. De ploeg van trainer Erik ten Hag staat op de 4e plaats en behaalde in de laatste tweede vier punten. Utrecht pakt voornamelijk veel punten buitenshuis en het zal dan ook geen gemakkelijk pot worden zaterdagavond. FC Utrecht beschikt over een goede selectie en kent weinig blessureleed. Beide ploegen zullen dus voor de winst willen gaan en dat zal normaal gezien een leuke wedstrijd gaan opleveren.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.

 

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!