Heracles heeft het contract van Samuel Armenteros met een jaar verlengd. De topscorer van de Heraclieden maakt een uitstekend jaar door en is (als er geen gekke dingen gebeuren) ook volgend jaar te zien in het Polman Stadion. Zijn contract loopt nu door tot 2018.

Thomas Bruns zal vertrekken. De middenvelder wil op zoek naar een andere uitdaging. Hij heeft een aanbieding om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd.

Wat er gaat gebeuren met Fledderus is nog niet bekend. De verdediger liep een hardnekkige knieblessure op, maar is op de weg terug. Of er een rol is weggelegd voor de routinier wordt in de komende maanden beslist. Gor Agbaljan en Reuven Niemeijer hebben hun contract ook met een jaar verlengd.

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!
Brrr 13:49 24 maart 2017

@BjornB
Daarom zeg ik er ook bij alleen bij de thuiswedstrijden. Misschien dan ook niet tegen de top 5, maar tegen de rest zeker wel. Daar ben je normaal gesproken de ploeg met verreweg het meeste balbezit.

Er mag wat mij betreft in de thuiswedstrijden tegen Roda, Sparta, Excelsior, NEC, ADO, PEC etc. wel wat meer bravoure en opportunisme getoond worden. Dat mis ik dit seizoen toch wel.
00
BjörnB 11:19 24 maart 2017

@Brrr

Armenteros op 10 als je balbezit hebt is prima, zonder bal heb je niks aan hem op die plek.
00
Stadioncheck 09:34 24 maart 2017

Er is een tiet van koom en tiet goan!

En tiet om volgend seizoen weer een échte nr 10 te halen.
Die het spel kan lezen .
Dat is ons grootste gebrek, verder ben ik het ook mee eens dat Gosens ook gemakkelijk L .Half kan staan.
Gosens is best gevaarlijk en scoort ook nog weleens als back, als middenvelder kan hij juist met zijn diepgang zowel aanvallend als verdedigend zijn werk prima doen.

Dus een l.back een centrale verdediger, spelbepaler 10 zijn prioriteiten.
Alle 3 moeten spelers zijn minimaal gelijk of beter als we stappen willen maken.
De scouting heeft zijn tijd.
Ik verwacht Fledderus niet terug bij ons , misschien in een andere functie!
00
Arthur 00:20 24 maart 2017

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de ontwikkeling van spelers als Gor Agbaljan, Sander Thomas en Reuven Niemeijer. Met name van de eerst genoemde verwacht ik (als hij terug is van z’n blessure) toch ook best iets. Telkens staan er wel weer nieuwe spelers op. Marko Vejinovic mag wat mij betreft ook altijd wel terug komen. Hij zit bij Feyenoord op een dood spoor volgens mij, al zullen de scouts al lang iemand op het oog hebben….helemaal als een verrassing komt het vertrek van Bruns niet…
00
Pielle 23:11 23 maart 2017

Loat mooi goan! Eindigt straks ook net als vele anderen op de bank (zie Bel Hassani, Weghorst en Gladon). Ik heb volste vertrouwen in dat onze bestuur komend seizoen wel investeert integendeel van dit seizoen. Het moet helaas wel aangezien onze selectie erg dun is geworden
00
Nvb 19:23 23 maart 2017

@Brrrr

Ben het met je eens dat Gosens ook op linksback kan ,echter denk ik persoonlijk dat gosens als middenvelder nog beter tot zijn recht gaat Komen.
Hij is een beetje het zelfde type voetballer als bruns(meters maken,knokken op het middenveld, en de energie om 90 minuten te blijven gaan).
Ook denk ik dat het middenveld dan beter in balans is met joey als controleur, gosens als metersmaker en aanjager en dan Armenteros of van ooijen op 10.
Duarte heeft de kwaliteiten maar heeft mij dit jaar nog niet kunnen overtuigen dat hij in de basis hoort voor komend seizoen.
Verder ben ik het helemaal met je eens dat Armenteros op 10 alleen in thuiswedstrijden een optie is.(dit vooral omdat we in de thuiswedstrijden veel hoger druk zetten waardoor Armenteros dan niet heel veel meters hoeft te maken) in uitwedstrijden heeft van Ooijen ook mijn voorkeur.

Over propper kan ik kort seizoen, het is een degelijke stand-in die bewezen heeft er te staan als het moet. Echter denk ik,dat als wij als club stappen willen maken en de ontwikkeling van Justin vooruit Willen helpen dat het goed is dat er in ieder geval een ervaren man als leider naast hem komt te spelen en dit zal dan te koste van propper gaan.
Om er nog even verder op in te gaan,dit jaar heb ik al veel tegengoals gezien omdat er simpelweg te veel word achteruitgelopen in de verdediging en er geen druk naar voren wordt gezet.
Hierdoor worden het speelveld heel groot waardoor we ons moeilijk onder de druk weg kunnen voetballen, met als gevolg veel onnodige tegengoals.
Ik denk dat een ervaren leider achterin dan ook heel erg goed zal zijn om jongens aan te sturen en om in wedstrijden aan te voelen of er druk moet worden gezet en wanneer je juist wat moet inzakken.

Verder is het afwachten wat NJH er deze zomer van gaat maken met het aantrekken van nieuwe speler. Toch even afwachten nu Jan Smit er straks niet meer is, al heb ik er alle vertrouwen in dat Nico-jan verstand heeft van wat ie doet
00
Brrr 11:49 23 maart 2017

@Nvb
Als je jouw opstelling nog even aanpast met Gosens linksachter, Van Ooijen op het middenveld en Propper als centrale verdediger, staat er een team wat prima tussen plek 10 en 14 kan eindigen. Ik zou ook heel graag Armenteros op “10” zien. Let wel: in ieder geval in een thuiswedstrijd. Als je uit speelt is dat een riskante opstelling. Deze spelers liggen volgens mij ook allen voor volgend jaar vast. Als extra basisklant heb je nog Duarte voor het middenveld.

In elke linie een kwalitatief op zijn minst gelijkwaardige speler erbij halen moet volgens mij geen probleem zijn. Er zijn genoeg transfervrije spelers of jongens die bij grotere clubs net buiten de boot vallen dan wel jupiler league spelers die graag naar Almelo zouden komen. We hebben al vaker laten zien dat het goed bij ons past dit soort jongens vast te leggen en te laten groeien. Ik hoop wel dat ze nederlandse jongens vast kunnen leggen (zoals in het verleden met Dost, Weghorst, Overtoom, Bel Hassani etc.) Moet er niet aan denken dat je de kant van Nec of Roda op zouden moeten gaan.

Het zou natuurlijk mooi zijn een echte versterking binnen te halen, maar ben bang dat dat er gewoon niet in zit.

Ik vind het erg jammer maar zeer begrijpelijk dat Te Wierik en Bruns ons verlaten. Ik heb genoten van hun werklust en strijd. Jammer dat het transfervrij gaat, maar het is niet anders.. Ook jammer omdat ik jongens uit de streek wat extra’s vind toevoegen aan de beleving. Ik wens ze veel succes, bahalve tegen ons uiteraard.
00
Arthur 10:17 23 maart 2017

@Robbert: met je eens. Als je uitzonderlijk belangrijke spelers (Armenteros) wilt behouden, dan zal je af en toe ook uitzonderlijk hoge salarissen moeten bieden. Ik vind altijd dat je aan de as van je elftal (keeper, centrale verdedigers, centrale middenveld, centrum/schaduwspits) geen concessies moet doen. Vleugelverdedigers, links/rechts half zijn al makkelijker vervangbaar…vleugelspitsen zijn redelijk belangrijk, al zie je vrijwel geen klassieke vleugelspitsen (‘de achterlijn halen’) meer. Vleugelspitsen zijn tegenwoordig meer zoals centrale middenvelders (meer creatief/goede passing dan explosiviteit/kracht/snelheid).
00
Robbert 22:21 22 maart 2017

Foppe: Begin volgend seizoen zullen we het Hoogma vragen of deze redenatie klopt tijdens je jaarlijkse avond met het bestuur. Hoe je ook gaat rekenen, ik kan mij niet voorstellen dat ze een van de betere spelers een lager contract geven dan wat hij nu heeft, mede omdat ze hem het liefst langer bij de club willen houden.
00
Foppe 22:07 22 maart 2017

Het ligt in de bedoeling het Salarishuis op orde te brengen, een grotere selectie en de spelers een prikkel te geven in de vorm van wedstrijd premies. Aangezien het spelersbudget nagenoeg gelijk blijft. Zo is mij verteld
00
Maurice 20:03 22 maart 2017

Foppe ik zit zelf ook dicht bij de club, en niet met Claudia de “koffiejuffrouw” (wat overigens een zeer charmante en leuke dame is). En daar doe ik Claudia mee te kort om haar koffiejuffrouw te noemen.

Maar alleen de heren van management team en scouts (en af en toe grote sponsoren) krijgen alleen wat inside information, en die houden echt hun mond wel.
Dus mensen dicht bij de club zegt mij helemaal niets, behalve dat sommige mensen denken dat ze van alles horen en zien en hiermee populair willen doen.
00
Robbert 17:29 22 maart 2017

Foppe neem van mij aan dat de mensen, die het bij de club echt weten, niets los laten. En al die praatjes van lieden die niet in het bestuur of management van de club zitten moet je met een korrel zout nemen. Wat betreft het aantrekken van spelers en contacten zijn er maar weinig binnen Heracles die van de hoed en de rand weten en die laten niets los! Dat is ook één van de redenen waarom ze belangstelling voor bepaalde spelers lang onder de pet kunnen houden. Ik zou het hoogst vreemd en onlogisch vinden om één van je betere spelers een verlaagd contract aan te bieden.
00
Zwolle 16:58 22 maart 2017

Armenteros’ contractverlenging bedoeld om hem deze zomer te kunnen verkopen i.p.v. dat hij gratis de deur uitloopt???? Ik moet nog zien of we hem komend seizoen bij ons zien voetballen.
00
Foppe 15:33 22 maart 2017

Robbert, ik ben helemaal niet blij met het vertrek van beide spelers. Ik geef alleen wat ik hoor en zie van mensen dichtbij de club. Bruns had ik er graag bijgehouden, maar helaas. Het wordt een drukke zomer voor het bestuur. Er zal wel iets extra’s moeten gebeuren, anders kon het wel eens tegenvallen met de jaarkaart verkoop en dat hoor ik ook veel om heen, op de tribune. Er twijfelen er veel.
00
Kris 12:40 22 maart 2017

Dat Armenteros in ieder geval nog een jaar contract heeft, is mooi nieuws. Ik ben vooral blij om te lezen dat ze bezig zijn om het te verlengen met een aantal jaar. Beiden biedt geen garanties, maar in ieder geval nog wel iets van een transfersom. Dat Bruns vertrekt vind ik erg jammer, maar zat er ook wel aan te komen. En dat hij op zoek gaat naar een andere uitdaging begrijp ik wel. Hij is nu transfervrij, heeft veel ervaring voor zijn leeftijd en brengt het nodige gif in een elftal. Lijkt mij logisch dat er veel clubs zijn met interesse en nu moet hij nog de goede keuze maken. Zelf denk ik dat we hem gaan missen volgend jaar. Ik las dat er met Fledderus gesproken wordt over ‘bij de club betrokken blijven’ in welke vorm dan ook. Zelf wil hij volgens mij nog graag door met voetballen, dus dat lijkt me de enige optie die er nu is. Ik hoop wel dat we daar gebruik van gaan maken, want hij kent de club, is ervaren en heeft ook de nodige felheid in de ploeg. Juist dat is hetgene we nu soms tekort komen.
Pelupessy heeft nog een contract voor een jaar, dus het is maar afwachten wat daarmee gaat gebeuren.
Het wordt voor ons sowieso een drukke zomer met alle wisselingen in de selectie, maar ook met het vertrek van de voorzitter. Daar komt bij dat er gedoe is over Jong Heracles. Ze spelen nu in een kleine competitie, maar met een beetje pech, wordt dat een hele kleine competitie, aangezien er ook wat clubs uit die competitie toch op hoog amateur niveau gaan voetballen. Wat gaan wij dan doen met Jong Heracles?
Ik denk dat we nu al vooral moeten gaan kijken naar ervaring. Bij AZ speelt Van der Linden, dat is een linksbenige verdediger en die komt daar nu niet aan de bak na blessures. Dat zou iets kunnen zijn, evenals Van Hintum, maar dan voor de linksback positie. Koppers zou ook kunnen van Willem2. Het contract van Falkenburg loopt daar ook af en dat vind ik wel een voetballer voor ons. Heeft scorend vermogen, goede loopacties en verzaakt ook niet. Drie/vier ervaren krachten erbij en twee/drie talenten en dat zijn we al een heel eind. Ik verwacht volgend jaar ook wel het een en ander van Duarte. O ja, eerst dit jaar nog even de play offs halen, haha.
00
Arthur 00:19 22 maart 2017

In alle eerlijkheid: het is goed dat Bruns en te Wierik een stap maken voor hun ontwikkeling; het is alleen erg jammer dat ze ‘gratis de deur uit lopen’, maar dat is inherent aan het Bosman-arrest. Vorig jaar hebben we flink gecasht; dit jaar komt de subtop bij ons shoppen…zoals wij waarschijnlijk weer gaan shoppen bij een club als Excelsior, de Graafschap of VVV. We geven spelers 3 jarige contracten: 1 jaar om aan te passen, het tweede jaar in de selectie en het derde jaar cashen. De hele voetballerij is handel geworden. Elk jaar moeten we weer 6 à 8 spelers inpassen. Met een beetje pech pas laat in de voorbereiding, omdat dan pas spelers buiten de boot vallen bij hun club. Het enige voordeel is dat het bij veel andere clubs niet veel beter gaat. Elk jaar komt de technische staf weer met creatieve, goede oplossingen. Gezien onze bezoekersaantallen moeten we ook niet de illusie hebben dat we ons structureel in het linkerrijtje vestigen. Wij moeten ons gewoon elk jaar zo snel mogelijk veilig proberen te spelen, zodat we af en toe een buitensporig goed seizoen draaien, waarna we het jaar erop weer de tol moeten betalen voor spelers die zich het jaar ervoor in de kijker gespeeld hebben en weer vertrekken. The circle of life in het hedendaagse voetbal😬
00
Geert 00:07 22 maart 2017

Tjonge… zijn er mensen die drie jaar geleden hun seizoenskaart wouden houden met het zaadvoetbal over De Jonge en hem nu op willen zeggen. Dat snap ik niets van, maar lekker doen.

En het zegt niets over Te Wierik of Bruns dat ze gratis de deur uit lopen, maar over de eredivisie en de potentie die clubs in hun zien. Als er betaald moet worden houdt het bij Nederlandse clubs gauw op, nu is het ideale selectievulling die evt in de basis kan belanden.

Voor Heracles ia het zaak goed te kijken in de Jupiler League en transfervrije spelers uit de eredivisie. Zullen er weer genoeg zijn.
00
Wout 22:50 21 maart 2017

Okee ik heb veel negatieve reacties gelezen op m’n bericht en dat snap ik aan de ene kant ook best. Het is dit seizoen veel te wisselvallig, maar ik heb ook wedstrijden gezien waarin ik ons echt goed vond spelen. Als je dan dus kijkt naar de spelers die we hebben dan zie ik in mijn genoemde opstelling echt een goed team staan. Er ontbreekt de laatste tijd alleen blijkbaar iets aan mentaliteit en een echte lijn in het team. Daarom denk ik dat we misschien in de staf veranderingen nodig hebben. Stegeman vervangen: misschien, maar ik ben eigenlijk wel gecharmeerd van zijn trainerschap tot nu toe. Het lijkt mij verstandig om op zoek te gaan naar een andere assistent. Alflen heeft nog weinig echt gepresteerd bij andere clubs en ik krijg het idee dat hij weinig toevoegt. Als ik dan kijk naar Henry Krusen en Stegeman zou dat een perfect duo zijn. Helaas gaat hij natuurlijk niet weg bij Ajax. Ik vind dus dat we verder moeten kijken dan alleen de spelers. We kunnen wel blijven kopen , maar wat we hebben aangetrokken in Pröpper Kuwas Peterson Duarte en Armenteros kan ik niet zeggen dat daar nou echte miskopen tussen zitten. Geloof me ik was misschien nog wel het meest pessimistisch over de komst van Pröpper, maar ik vind dat hij de laatste weken goed presteert en ik denk niet dat alle kritiek die ik hier soms lees over hem terecht is.
00
Robbert 21:42 21 maart 2017

Leer eens goed lezen kerel voordat je onzin uitkraamt Timmoty !!! Heb ik het over een verlaagde aanbieding gehad dan?
00
timmoty 21:33 21 maart 2017

@Robbert, stap op met je verlaagde aanbieding.. Gelul in de ruimte weer van je. Hij heeft al aangegeven dat hij een contract kon tekenen waar waardering uitsprak, maar persoonlijk gewoon toe is aan wat nieuws. Niet de grote meneer weer gaan uithangen als je van niks weet.
00
Robbert 21:11 21 maart 2017

Foppe logisch nadenken kerel, je aanvoerder van 25 jaar in de bloei van zijn voetballeven, een verlaagde aanbieding doen omdat je hem bewust kwijt dan rijk bent is ! We hebben zaterdag kunnen zien wat het is zonder Thomas te spelen en dat hebben ze bij de club ook al eerder gezien, die ga je niet een verlaagde aanbieding doen terwijl in januari hem graag zou laten bijtekenen. Wie verzint deze onzin, we hebben het niet over Van Miechem of Navratil!! Een van de bepalende spelers bij ons.
00
ALBW 20:28 21 maart 2017

Respect voor Bruns, jammer dat hij hier zo wordt afgezeken… supporteronwaardig.

Thomas heeft altijd 100% gegeven. Ondanks dat het de laatste tijd wat moeizamer ging gaan we deze speler echt missen. Er zit nog zoveel meer potentie in Bruns dan wat er nu uitkomt. Dan kon je vooral zien in zn begin jaren 2012/13 waar hij vele wedstrijden bepalend was en overal nuttig. Ik snap wel dat Thomas het ergens anders wil proberen.

Ik gun je alle succes Thomas! Echte heraclied!!
00
Nvb 19:27 21 maart 2017

@wout

Ondanks vele negatieve reacties,ben ik het toch wel gedeeltelijk met je eens.
Het geraamte staat voor volgend seizoen (ondanks dat het geen wereldteam is,is t toch zeker een eredivisiewaardig team).
Als wij daarbij nog een linker en rechter centrale verdediger halen (waarvan minimaal 1 ervaren speler), een linksback en een creatieve middenvelder(een die er direct staat) en een controlerende middenvelder(back -up voor joey) dan denk ik dat we voor volgend seizoen een aardig team hebben staan.
Verder wil ik nog wel even kwijt dat kuwas absoluut niet op de 10 positie hoort,hij is Veelste blind aan de bal en vertraagt met zijn gepingel vaak het spel. Als rechtsbuiten een leuke voetballer(die zeker nog veel moet bijleren qua overzicht) maar als 10 komt hij toch echt te kort.
Ik Zou zelf nog eerder met Armenteros op 10 spelen en vermeij als aanspeelpunt ervoor.
Mij ideale opstelling voor volgend seizoen zou als volgt zijn :
————————- Castro—————————–
Droste———Nieuw——Hoogma——— Nieuw
———–Pelupessy————–Gosens—————
———————–Armenteros ————————
Kuwas —————Vermeij—————-Peterson

En als er een goeie 10 word bij gehaald dan Armenteros in de spits en de nieuwe speler op 10
00
Black white army 19:18 21 maart 2017

Straks met Hoogma nog maar 1 jeugdspeler. Wat een armoede. En Smit was nog wel zo trots op al die Twente jongens.
00
Jan Joost 18:03 21 maart 2017

Deze man verdient een groots afscheid, heeft zich altijd 100% ingezet voor de club. Thomas bedankt!

Voor de toekomst van Heracles een slimme en ik denk bewuste keuze. Nieuwe jongens moeten opstaan, aangevuld met de nodige ervaring. Types als Peterson moet je meer halen, spelers die bij de betere clubs uit Nederland tegen de basis aanhikken.

Met Heracles komt het wel goed, dat is een ding dat zeker is.
00
Robin E 16:55 21 maart 2017

Blij dat Bruns betrekt…
Hij heeft een aanvullende waarde… en geen toegevoegde waarde… en dat is een groot verschil. Heb ook vaak het idee dat hij andere spelers in de weg liep met zijn onbenullige gesjouw…
Armenteros daarentegen is wel van toegevoegde waarde….
Geef m volgend jaar de aanvoerdersband zou ik zeggen.. tenzij Fledderus weer fit is….
00
Foppe 16:15 21 maart 2017

Bruns en te Wierik hebben wel degelijk een verlaagde aanbieding gehad. Kan ook een bewuste keuze zijn, van het bestuur. Frisse wind en door selecteren. Ben benieuwd wie er komen gaan en wie er nog meer gaan, want dat gaat gebeuren.
00
Justinhafc 16:05 21 maart 2017

Tips voor het bestuur:
Hahn zal volgend jaar willen weten waar hij aan toe is bij Feyenoord, waag het eens.
Van Hinthum (ex Zwolle) zit zonder contract, prima back.
Zeg die Van den Buijs van Eindhoven wat speeltijd toe.
Pols Joey Veerman van Volendam.
Kijk nog wat rond in de JL voor een spelmaker.
Verder hebben we de selectie toch nog wel redelijk op orde toch…
00
StrideWithPride 15:55 21 maart 2017

Een aardig team volgend jaar : Droste, Pröpper, Hoogma, Gosens

Dit is totale waanzin als je hiermee gaat spelen…
Droste : Al weken niet meer in vorm, zelf gepasseerd door Breukers ( tevens ook geen bal meer raakt en geen meter te veel meer wilt maken, zie 3-0 afgelopen weekend )
Propper : Veels te onervaren, levert zovaak de bal in bij de tegenstandig, ipv eerst rust te pakken
Hoogma : Veruit de beste verdediger die Heracles heeft, maar nog te jong om leiderschap te nemen
Gosens : Prima voetballer, maar niet voor achterin, 100% middenvelder qua speelstijl

Hoop toch echt op wat ervaring volgend jaar, anders krijg je het echt heel zwaar !

Verder heel erg blij met het besluit betreft Armenteros !
00
Robbert 14:45 21 maart 2017

Lul verhaal dat Bruns een verlaagd contract zou zijn aangeboden, een speler die Heracles maar wat graag wil houden en waar ze mogelijk aan hadden kunnen verdienen.

Nee mijnheer wou gewoon zelf niet bijtekenen en dat heeft m.i. te maken met de ambitie van onze club. Want ook Thomas ziet dat elk jaar de beste spelers verkocht worden en de vervangers de vertrekkende spelers niet kunnen doen vergeten. De afgelopen jaar is er veel geld verdient maar is het geld teveel in andere zaken gestopt ipv het het team op een hoger niveau brengen. Dat hebben Bruns en Te Wierik ook gezien en deze jongens willen hogerop en met betere selecties trainen en spelen zodat ze ook zelf beter kunnen worden. Ik denk dat hun keus ook te maken heeft met het feit dat Heracles, met een groter stadion nu, op sportief gebied niet is meegegroeid. En daar mogen onze bestuurders eens over nadenken.
00
Hendrik 14:43 21 maart 2017

Ik wacht eerst af wat er allemaal bij komt voor ik mijn sc verleng. Dit jaar voelde ik me te vaak in de steek gelaten.
00
smurf 14:29 21 maart 2017

@Timmoty
Ben ik met je eens, maar ik kan Bruns en Te Wierik niets kwalijk nemen hier in. Nog langer bij Heracles blijven heeft hoor hun ook geen zin. Je weet immers niet of je voor de 7e plek of voor de 13e plek voetbalt. Heerenveen/Groningen/Utrecht zijn daarin gewoon consequenter en hebben niet die gigantische kwaliteitsverschillen van jaar tot jaar die wij jammer genoeg nog wel hebben.
Het is zonde dat ze geen geld opleveren, maar ze hebben met zijn 2en lang genoeg gewerkt voor Heracles. Dan hadden ze vorig jaar maar moeten verlengen met deze 2 spelers.
Ik hoorde op de tribune voorbij komen dat ze allebei een verlaagde aanbieding hebben gehad, weet iemand of hier iets van waar is?

Volgend jaar weer gigantisch doorselecteren dus, een nieuwe CV en een goeie middenvelder die er meteen staat mag er wel bij.
Ik vind Pröpper geen basismateriaal voor het niveau wat Heracles na wil streven. Liever zie ik een jongen met meer ervaring die onze Hoogma ook meer kan leren zodat deze nog beter wordt. Nu ben je over 2 jaar weer je complete as van het veld kwijt geraakt zonder dat er al vervangers lopen. Dit is een aantal jaren geleden ook gebeurd met Plet, Overtoom, Duarte, Van der Linden. Toen kregen we het jaar er op een heel moeilijk jaar. Ik hoop dat het bestuur in ziet dat er nu echt spelers moeten komen die er meteen staan.
00
timmoty 14:19 21 maart 2017

Logisch, alleen jammer dat zowel te Wierik (7,5 jaar) en Bruns (6,5 jaar) voor 0,0 eurootjes weg gaan. En dat zegt vind ik ook wat over deze jongens, hoe hard ook.
00
Martijn23 14:06 21 maart 2017

Het kan aan mij liggen, maar ik vind Bruns helemaal geen creatieve speler. Ik vond hem op “10” dit seizoen ook zeer mager voetballen. Sinds V. Ooijen op 10 is gaan voetballen en hij meer naar Pelupessy kwam te spelen, zagen we de oude Bruns terug. En de oude Bruns is goud waard voor dit Heracles, met gif, power en diepgang kan hij het team op sleeptouw nemen.

Nee ik denk dat we Bruns op de positie waar hij nu speelt (dus niet op 10), heel erg gaan missen!
00
toon 14:05 21 maart 2017

Ik ben trots op onze club en de mensen die er werken. Pakweg 15 jaar geleden maakte niemand een stap hogerop en waren we een onbelangrijk clubje. Nu hebben we onder andere de topscorer van Portugal en zijn we een springplank voor veel jonge spelers. Prima en prachtig.
00
Freek 13:51 21 maart 2017

@Wout,

Serieus een aardig team?
Dit seizoen is het al over het algemeen te slecht en slap, laat staan met het vertrek van belangrijke spelers.
00
Thomas 13:31 21 maart 2017

Bijzonder jammer dat Thomas Bruns vertrekt. Hij is het type speler waar je van kunt genieten als liefhebber. En een Heracles-man. We zullen op zoek moeten naar creativiteit voor het middenveld. Met het vertrek van Weghorst raakten we gif kwijt, met het vertrek van Bel Hassani en nu Bruns verliezen we een hoop creativiteit. Er moet een nieuwe Gonzalo/Bruns/ Bel Hassani bij.
00
Schaap 13:22 21 maart 2017

Heracles kennende zal er wel weer een vloot aan jeugdige beloften arriveren om de bank te bezetten. Reden te meer om Fledderus als strijd-bewaker/ straf-vervanging er bij te houden. Duarte heeft het al druk genoeg met zijn eigen prestaties.
00
Robbert 13:15 21 maart 2017

Ach mensen laat je niet opfokken door Koos, dat is helemaal geen Heracles supporter maar een opnaaier ! Heel jammer dat Thomas aan een andere uitdaging toe is! Het zal wel met geld te maken en daar is niets mis mee! Hij wil zich in 10 jaar betaald voetballer financieel onafhankelijk spelen en dat mag!
00
Rr 13:11 21 maart 2017

Er lopen 13 contracten af dus gaat er veel veranderen.
00
Pantani 13:06 21 maart 2017

@ Koos Gelijk heb je. Stop je dan ook met hier zeiken? Blijkbaar heb je geen club hart maar ben je al 25 jaar succes supporter. Ga lekker naar een andere club waar ze meer succes hebben. Misschien PSV of Ajax wat? Of misschien Bayern Munchen? Die worden voor het vijfde jaar op rij kampioen en winnen Europees ook af en toe wat. Daar is pas ambitie.
00
Koos 12:56 21 maart 2017

Weg door gebrek aan ambitie. Gelijk heeft hij. Jaarkaart ook maar opzeggen. Ik ben er klaar mee en dat na 25 jaar
00
marco 12:54 21 maart 2017

Mooi dat Armenteros blijft!moet ie wel de panalties erin schieten.verder prima spits
00
Wout 12:52 21 maart 2017

Ondanks het verlies van Bruns en te Wierik denk ik dat we al een heel aardige opstelling hebben voor volgend seizoen en dan zien we wel wat er nog bijkomt. Ik zou het dan zo doen:
Castro
Droste, Pröpper, Hoogma, Gosens
Duarte, Pelupessy, Kuwas
Peterson, Armenteros, Darri

Zo zou je al een heel aardig team hebben staan. Belangrijkste is natuurlijk dat Armenteros heeft bijgetekend. Echt een geniale voetballer
00
Hafc1903 12:49 21 maart 2017

Hebben we nog wel 11 spelers volgend jaar?
00
Spook 12:13 21 maart 2017

Ik ben niet zo’n fan van Bruns, maar nu hij en Te Wierik vertrekken verlies je wel 2 jongens van de club. Het voelt voor mij toch een beetje als je ziel verliezen. Jammer, maar gezien de persoonlijke ambities van die jongens wel begrijpelijk. Jammer dat je geen eigen jeugd opleiding meer hebt, waardoor jonge spelers niet meer van begin af aan in een Heracles shirt door een voetbalopleiding opgroeien.
00