Heracles Almelo heeft vanmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen Willem II. Het werd 4-2 voor de Heraclieden in het Polman Stadion.

Door het interlandvoetbal waren beide teams dit weekend vrij en werd er gekozen om een oefenwedstrijd te spelen op de dinsdagmiddag. Bij Heracles kreeg een groot deel van de selectie speelminuten. Onder andere Mark-Jan Fledderus begon aan de aftrap. In de eerste helft werden de doelpunten al snel in de beginfase gemaakt. Binnen acht minuten stond er al 2-1 op het scorebord. Willem II kwam op voorsprong door Van Anholt. Heracles trok de score naar zich toe door doelpunten van Armenteros en Peterson. Verder werd er niet gescoord in de eerste helft.

In de tweede helft kwam een volledig ander Heracles het veld op. Onder meer Darri en Bekhuis begonnen het tweede bedrijf aan de aftrap. Heracles wist  de score na een dik uur spelen uit te breiden. Thomas maakte de 3-1. Tien minuten later was het alweer raak. Darri zorgde voor de 4-1. Het slotakkoord was voor de bezoekers die via Ogenia nog iets terug deed en de eindstand op 4-2 bepaalde.

Opstelling Heracles Almelo eerste helft: Fij, Breukers, Te Wierik, Fledderus, Gosens, Pelupessy, Thomas, Niemeijer, Navratil, Armenteros, Peterson.

Opstelling Heracles Almelo tweede helft: Brouwer, Droste, Pröpper, Oversloot, De Kler, Van de Berg, Thomas, Francisca, Kada, Bekhuis en Darri.

Bron: Heracles

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!