John Stegeman kwam Peter Bosz tegen op een congres van de KNVB, waarbij de visie over internationale topsport met elkaar werd gedeeld.

De twee kennen elkaar goed, maar John Stegeman benadrukte hier nog maar eens hoe graag hij zelf een goed resultaat wil meenemen uit Rotterdam. “Met alle respect, ik doe het niet voor Ajax of wat dan ook. Wij moeten zelf een punt halen. Wij moeten naar Heracles kijken, we moeten resultaat halen om de play-offs te halen. Dat er dan een andere kampioen kan komen, is een bijkomstigheid maar niet iets waar ik mee bezig ben.” Aldus de oefenmeester tegenover Fox Sports.

“Ik ben ervan overtuigd dat je niet op een gelijkspel kan spelen, dus we moeten gewoon aanvallen”, aldus Stegeman over de wedstrijd van zondag in De Kuip. “En wat eromheen gebeurt, daar hebben we niet veel invloed op. Dat maakt ons ook niet zoveel uit.”

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!