Oud Heraclied Antoine van der Linden is onder de indruk van Samuel Armenteros, de topscorer van Heracles dit seizoen.

“Jaren geleden deed hij het hier (bij Heracles, red.) ook heel goed, maar het kwam er daarna bij Anderlecht en Feyenoord niet uit. Dat had ik niet verwacht. Met name bij Feyenoord niet. Hij is nu weer op de goede weg en echt een factor om rekening mee te houden.”

Hij verwacht echter niet dat Feyenoord ondanks de vorm van hem en zijn team nog een keer het kampioenschap laat liggen. “Ik verwacht dat Heracles er ook vol op klapt en gaat voor een overwinning of een punt. Maar dat verwacht ik ook van Feyenoord. Tegen Excelsior hebben ze het laten lopen. Dat ze vanaf minuut één laten zien wie de baas is. Dan ga ik ervan uit dat ze het goed gaan afsluiten.”

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!