Een onbekende uit Rotterdam heeft per brief laten weten 5000 euro over te maken aan elke selectiespeler als Heracles ervoor zorgt dat Feyenoord kampioen wordt.

Dit zegt Mark-Jan Fledderus, aan wie de brief gericht was lachend tegen de TC Tubantia. “Hij biedt ons allemaal 5000 euro, omdat hij een goed handeltje heeft en dat voor ons meer oplevert dan twee wedstrijden in Europa. Maar er staat alleen geen afzender bij. Kijk, hij schrijft dat wij niets te zoeken hebben in de play-offs en zeker niet in Europa. We hebben er om gelachen. Dit is mooi, toch?”

Pelupessy kreeg een nog vreemder verzoek. Pelupessy: “Die kwam van een vriend van mijn neef: als jullie winnen van Feyenoord, tatoeëer ik je handtekening. Dat zou bizar zijn. Ik heb van alles aangeboden gekregen: taarten, etentjes en kratjes bier. Ik lust niet eens bier.”

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!