Robbie Alflen, de assistent trainer van John Stegeman, bevestigt tegenover De Telegraaf dat hij in beeld is om de ontslagen Peter Hyballa bij NEC op te volgen.

Inmiddels is Alflen alweer een jaar assistent-trainer bij Heracles Almelo. Hij volgde de naar Maccabi Tel Aviv vertrokken Hendrie Krüzen op. Daarvoor was hij werkzaam bij FC Utrecht, waar hij als assistent doorgeschoven werd naar hoofdcoach.

NEC wil niet reageren op de vermeende interesse. “Ik ga op geen enkele naam reageren, dus ook niet op deze naam. We zijn bij NEC samen druk bezig te proberen in de Eredivisie te blijven. Daar richten we ons op. Als dat achter de rug is, dan is er tijd voor andere zaken,” aldus Edwin de Kruijff, technisch manager van de Nijmegenaren tegenover De Gelderlander.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!
Arthur 20:06 16 mei 2017

@BjornB: Heel veel waardering voor Alflen als voetballer (ook in zijn periode bij Heracles), veel waardering voor hem dat hij (onder zijn invloed) Kristoffer Peterson is gehaald, maar ik ben met je eens dat hij niet de energie en het karakter van Stegeman heeft dat je in mijn beleving nodig hebt om succesvol eindverantwoordelijkheid als trainer/coach te hebben. Ik zou hem eerder als technisch directeur of iets dergelijks aantrekken…
00
Tim 16:32 16 mei 2017

@BjornB
Hij heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat die nog een keer hoofdtrainer wil zijn. Je kunt het van 2 kanten bekijken, bij NEC kun je het niet slechter doen dan hoe het nu is gegaan uiteindelijk met nacompetitie. Andere kant is NEC ook echt een hele moeilijke club, bestuurlijk vooral.

Ik kan niet oordelen hoe hij zijn werk doet bij ons, te weinig van hem gezien.
00
BjornB 10:52 16 mei 2017

Eerder al gepost hier nog maar een keer. Zou Robbie wel hoofdtrainer moeten willen zijn. Heb het idee dat deze rol hem veel beter past.
00