Robbie Alflen, de assistent trainer van John Stegeman, bevestigt tegenover De Telegraaf dat hij in beeld is om de ontslagen Peter Hyballa bij NEC op te volgen.

Inmiddels is Alflen alweer een jaar assistent-trainer bij Heracles Almelo. Hij volgde de naar Maccabi Tel Aviv vertrokken Hendrie Krüzen op. Daarvoor was hij werkzaam bij FC Utrecht, waar hij als assistent doorgeschoven werd naar hoofdcoach.

NEC wil niet reageren op de vermeende interesse. “Ik ga op geen enkele naam reageren, dus ook niet op deze naam. We zijn bij NEC samen druk bezig te proberen in de Eredivisie te blijven. Daar richten we ons op. Als dat achter de rug is, dan is er tijd voor andere zaken,” aldus Edwin de Kruijff, technisch manager van de Nijmegenaren tegenover De Gelderlander.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!