Heracles trainer John Stegeman gaat er vanuit dat hij deze zomer afscheid moet nemen van Samuel Armenteros.

De Zweedse spits scoorde dit seizoen aan de lopende band en is inmiddels opgeroepen voor de nationale selectie van Zweden. Daarmee heeft hij de aandacht getrokken van grote clubs.

“Of ik verrast ben als hij volgend seizoen nog bij Heracles speelt? Ja. Dat heeft hij ook gelijk gezegd toen hij kwam. We hebben ons best moeten doen om hem bij Heracles binnen te krijgen. We wisten wat we binnenhaalden. Hij kwam naar me toe en zei: trainer, ik kom hier een jaar voetballen en dan wil ik naar een betere club. Hij heeft niet alleen gesproken, maar het ook gedaan,” aldus de trainer tegenover Fox Sports.

“Of hij uiteindelijk vertrekt is afwachten, maar het zou me verbazen als hij blijft. Hij is nu 27 en gaat z’n beste tijd in. Voor elk team in Nederland is hij goed genoeg. Dan heb ik het niet over de topclubs. Ik zie hem uiteindelijk ook naar het buitenland vertrekken.”

Sponsoren

Reacties (22)

Reageer nu!