Samuel Armenteros hoopt deze zomer een stap hogerop te maken. Daar maakt hij geen geheim van.

“Natuurlijk heb ik ambities in het leven,” aldus de aanvaller tegen Aftonbladet. “Ik houd van Heracles, maar de club weet ook dat ik graag een stap omhoog wil zetten. Ik wil het beste uit mezelf halen.”

De spits, gisteren bij zijn debuut trefzeker voor het nationale elftal van Zweden, heeft zich na gisteren alleen nog maar meer in de kijker gespeeld.

Zijn zaakwaarnemer zegt dat er nu vijf á zes clubs interesse hebben. “Dat zijn clubs uit Europa, maar ook uit Mexico en het Midden-Oosten. Een aantal heeft zich zelfs al gemeld bij Heracles. Dat zullen er na zijn treffer tegen Noorwegen alleen maar meer worden.”

Een aantal van deze clubs zouden zich al bij Heracles gemeld hebben.

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!