Het is zomer en dus weer uitverkoop bij Heracles! Nadat Thomas Bruns, Mike te Wierik, Robin Gosens en Justin Hoogma zijn vertrokken leek het erop dat Samuel Armenteros de volgende was die zou vertrekken.

Maar aan dit rijtje zou nu misschien ook Joey Pelupessy toegevoegd kunnen worden. De middenvelder speelt al twee jaar zeer solide en heeft een contract dat nog maar één jaar doorloopt. Voetbal International meldt dat Heracles om deze reden rekening houdt met een vertrek van Pelupessy.

Onlangs ontving Heracles een bod van Vitesse op Armenteros. Dit bod werd niet serieus genomen. De interesse is sinds zijn debuut en eerste goal voor het nationale elftal van Zweden alleen maar toegenomen. “Dan ontstaat er altijd een nieuwe dynamiek rond een speler. Afgelopen seizoen maakte Samuel negentien goals, terwijl hij ook nog eens de eerste vier wedstrijden miste. Rond zo’n klassespeler zal altijd beweging zijn,” aldus de directeur.

Sponsoren

Reacties (57)

Reageer nu!