Het seizoen zit erop, Heracles is uit gevoetbald en kan genieten van een welverdiende vakantie. Op 2 juli komen de spelers weer bij elkaar voor de voorbereiding van het seizoen 2017-2018.

Her en der hoor je geruchten over eventuele versterkingen. Zo is de naam van Jamiro Monteiro (Cambuur) gevallen als de opvolger van Thomas Bruns, staat Robin Gosens in de belangstelling van Atalanta en zou Justin Hoogma zich in de kijker hebben gespeeld bij Feyenoord. Bart van Hintum en Dario van der Buijs kwamen al over van respectievelijk Gaziantepspor en FC Eindhoven.

Daarnaast is het nog niet zeker of Armenteros blijft. Zijn geweldige seizoen en scoringsdrift (19 goals) zal  niet onopgemerkt gebleven zijn bij de andere clubs. Is Tom Boere dan wellicht een optie? De spits scoorde maar liefst 33 keer voor FC Oss en wil graag een stap hogerop. Of is Piotr Parzyszek wellicht een goede kandidaat? De spits heeft al 25 keer doel getroffen voor De Graafschap in de Jupiler League.

Dit topic zal vast blijven staan op de homepage en je bent vrij om hier de komende weken over eventuele gewenste versterkingen te discussiëren. Hou het wel netjes.

Sponsoren

Reacties (133)

Reageer nu!