Heracles Almelo heeft de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitiestart verloren. In en tegen Emmen werd er met 2-0 verloren.

Heracles had zich al vroeg in het duel op voorsprong kunnen zetten. Een goed lopende aanval kwam terecht bij Reuven Niemeijer, die van dichtbij over schoot. Daarna was Emmen nog gevaarlijk met een kopbal. Spits Keziah Veendorp kopte rakelings naast. Na dik twintig minuten spelen kreeg Heracles een strafschop nadat Armenteros was neergehaald. De spits ging zelf achter de bal staan en zag zijn penalty gestopt worden door Dennis Telgenkamp. Een paar minuten later kwam Emmen wel op voorsprong. Cas Peters schoot de 1-0 binnen. Heracles kon verder weinig uitrichten in de eerste helft.

In de tweede helft begon de thuisploeg beter aan de wedstrijd dan Heracles. De Heraclieden hadden weinig vat op het aanvalsspel van de Emmenaren. Emmen had pech dat het twee kee de paal raakte. Heracles kon daar bar weinig tegenover zetten. Het was ontluisterend. Na een klein uur spelen was het dan toch 2-0 voor Emmen en zeker niet onverdiend. Het was opnieuw Cas Peters die Castro typerend door de benen verschalkte. Verdedigend zag het er niet best uit. Kreeg Heracles dan zelf helemaal geen kansen? Jawel, maar de inzet van Niemeijer (kopbal) en schoten van Darri en invaller Gladon konden doelman Telgenkamp niet verontrusten. Heracles verloor dus in Emmen en zal nog aardig moeten bij schakelen om klaar te zijn voor de competitiestart thuis tegen Ajax.

Opstelling Heracles Almelo: Bram Castro, Tim Breukers (72. Wout Droste), Robin Pröpper (72. Dries Wuytens), Jeff Hardeveld, Bart van Hintum (46. Jamiro Monteiro), Peter van Ooijen, Joey Pelupessy (62. Lerin Duarte), Reuven Niemeijer (79. Robin Pröpper), Brandley Kuwas (62. Kristoffer Peterson), Samuel Armenteros (62. Paul Gladon), Brahim Darri (72. Jaroslav Navratil).

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!