Het is nog maar de vraag of John Stegeman morgenavond kan beschikken over Samuel Armenteros. De spits verliet vandaag de training voortijdig nadat hij last kreeg van liesklachten.

“Morgen gaan we bepalen of hij wel of niet kan spelen,” aldus de trainer op de website van Heracles. “Paul Gladon maakt een uitstekende indruk, maar we weten allemaal hoe Samuel vorig jaar heeft gepresteerd. Hij weet en voelt dat er concurrentie is, want ook Vincent Vermeij is op de terugweg.”

Mocht Armenteros niet meedoen, dan zal Paul Gladon dus zijn opwachting in de spits maken.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!
Zwolle 23:22 12 augustus 2017

Niet zo goed spelen en toch winnen mag ook wel eens een keer. Vaak genoeg Andersom geweest
Een goed begin is het halve werk. Deze punten zijn toch maar mooi binnen.
60
Pielle 23:15 12 augustus 2017

EN De titelstrijd is al beslist!

Haha.

Over de wedstrijd: Ajax had tot de 0-1 veel de bal, af en toe waren ze erg gevaarlijk maar Castro zorgde dat we in de wedstrijd bleven, we kwamen zelf in de eerste 20/25 min paar keer gevaarlijk uit daarna was het alleen maar Ajax en tegenhouden, wachten op de 0-1. Na de tweede helft ging het op hetzelfde voet en kwam de 0-1 helaas. We bleven tegenhouden en door counteren, tot de 1-1 heerlijke voorzet van Kuwas die echt ook goed in de wedstrijd zat en dreigend was. Na de 1-1 kregen wij plotseling veel meer grip op de wedstrijd en Ajax door tactische wissels achterin veel ruimte weg gaf kregen we heel veel ruimte en een lekkere 2-1 als gevolg. Een magistrale Castro en een teamspirit na de 1-1 zorgde dat we deze wedstrijd hebben gewonnen. Of we goed speelden? Nee. Hopelijk biedt dit een goede blik voor de aankomende weken.
21
Marko 22:44 12 augustus 2017

Hehe Emmen uit ole
40
Robbert 19:55 12 augustus 2017

De man van 4 miljoen 😜Is er helaas niet bij! Kan hij tegen een echte tegenstander niet laten zien dat hij het bedrag meer dan waard is😊
31
Felix Hengelo 19:52 12 augustus 2017

Gladon in de spits. Lees ik op nos TT…
21
Foppe 16:14 12 augustus 2017

Haff, ik vind gewoon 4 miljoen vragen. Hadden ze maar eerder moeten komen.
42
Haff 15:29 12 augustus 2017

Max 2-2,5 miljoen euro voor Armenteros, als je hierover een andere mening hebt jammer, maar dan ben je gewoon een blinde. Als God (Robbert) een mening heeft rest je niets meer dan ja en amen te zeggen 😴👈
53
Wesselhafc 14:01 12 augustus 2017

Zie in sommige apps staan dat niemeijer vnv niet speelt . Klopt dit ? En waarom dan?
20
Arthur 13:30 12 augustus 2017

Holy shit…Wat verwachten jullie dan?!? Ajax begroting rond de 80M€; Heracles begroting rond de 11,5M€… Ajax kan daardoor de club ook makkelijker in tact houden (Ajax logischerwijs minder clubs die spelers kunnen wegkapen dan Heracles…wij zitten lager in de pyramide).

Dat wij structureel meer spelers zullen kwijtraken en een lager budget hebben om goede, nieuwe spelers te halen is een gegeven! Elk jaar zullen we hier tegenaan lopen!

Het enige dat Heracles kan doen is ‘creatief zijn’ (bijvoorbeeld spelers als Niemeijer of Jukubiak halen) en nòg harder werken en vechten als team dan de topclubs zelf ook al doen (vrijwel alle clubs realiseren zich tegenwoordig dat hard werken de basis is…waar topclubs vroeger nog wel eens een lakse en arrogante houding hadden).

Kortom: Op basis van kwaliteit en stabiliteit van het elftal zou het gewoon logisch zijn dat Ajax meer kans maakt….maar wij hebben thuis-voordeel! Dus het enige dat we kunnen doen is zorgen voor sfeer en inzet en dan hopen dat het mee zit (“de bal is rond”, “een balletje kan raar rollen”, “het is pas voorbij na het laatste fluitsignaal” en dat soort voetbalclichées😁)
91
Geert 12:42 12 augustus 2017

Stadioncheck, ik snap een deel van je gevoel. Maar ik schrijf de ploeg nog niet af voor ze gespeeld hebben. (Jij ook niet)

Stef, je hebt helemaal gelijk, vind ik. Stegeman stapte op een heel moeilijk moment in en haalde voor het eerst Europees voetbal. Wel merk ik dat hij niet veel verschillende tactische inzichten heeft. Hopelijk verrast hij me dit seizoen.
40
Josdell 12:06 12 augustus 2017

Verdediging is een zorgenkindje, daar ben ik het wel mee eens. Daar ben je gewoon drie belangrijke spelers kwijtgeraakt en dat is moeilijk te vervangen. Aan de andere kant denk ik dat ze daar op zich prima vervangers voor hebben gehaald. Het is natuurlijk altijd even afwachten en het is vervelend dat Van der Buijs al direct geblesseerd is. Maar op zich denk ik dat de clubleiding dat prima gedaan heeft.

Ondanks dat ik best wel een fan ben van Bruns, denk ik dat die prima te vervangen is. Ik heb hele goede verhalen gehord over Monteiro en met Niemeijer en Pelupessy zijn de twee belangrijkste middenvelders van het einde van vorig seizoen gebleven. Op het middenveld hebben we genoeg mogelijkheden.

In de aanval hebben we ook genoeg mogelijkheden. Stiekem zou ik het ook wel leuk vinden als Armenteros blijft, maar dan zit Heracles wel met drie eredivsiewaardige spitsen en dat is misschien wat veel. Maar goed, als Armenteros dus weggaat, hebben we daar alsnog twee prima vervangers voor.

Dan over de wedstrijd van vanavond. Natuurlijk is Ajax beter en natuurlijk is Ajax zwaar de favoriet. Maar goed, zolang ik een leuke wedstrijd zie, waarbij Heracles niet compleet overlopen wordt en zelf af en toe ook nog een beetje kan voetballen, ben ik voor vanavond al snel tevreden.
120
Stadioncheck 11:18 12 augustus 2017

Ok de vaste waarden kun je niet zomaar vervangen.
Te wierik, Hoogma , Gosens,Bruns noem het maar niks
Armenteros staat op punt de toko te verlaten.
Dus 5 vaste waarden , ja dat vervang je alleen maar in je dromen.

Ik ben ook positief , ik bezoek Heracles al ruim 40 jaar.
Maar alleen oogkleppen op helpt en wegkijken helpt niet
En dan ook je moet niet denken bij een blessure Pelupessy vervanger.
Ik vind dat met alle verkopen gedaan nu niet bepaald een beter selectie hebben dan vorige seizoenen, en daar blijf ik bij.
En waarom Stegeman een held is?
Als hij met deze selectie middenmoot haalt vind ik het netjes, maar bij geen versterkingen erbij hou ik mijn hart vast
Een bijna gehele achterhoede vervangen, doe je niet in de voorbereiding.
Wat ook nog teleurstellend verloopt.
Hoop dat ik er grandioos naast zit, maar ik zeg ik ben blij dat we met deze selectie erin blijven .
Ik hoop dat je gelijk krijgt Stef, maar ik ben niet ingedut.
Ik vind dat Heracles best eens een kwaliteit impuls op het veld had mogen brengen, een afgelost stadion in de JL is ook weggegooid weinig waard.
410
Even deze dag door zien te komen 11:09 12 augustus 2017

Eindelijk, EIN-DE-LIJK! We gaan weer beginnen! Matchday! Toen ik vanmorgen wakker werd, was het fijne, maar soms ook ietwat irritante gevoel er weer zoals vanouds! Een mix van spanning, enthousiasme en positiviteit(overschatting?) roeren zich weer in mijn onderbuik. We gaan weer beginnen jonks! Ik kan niet wachten! Om plusminus 22.30 uur staan we gedeeld op de eerste plaats. Ik voel het jonks! Tot vanavond!
132
Stef 10:42 12 augustus 2017

John is een held.
Toen John instapte wilde niemand instappen. En wat hij dat seizoen gepresenteerd heeft door zonder NC erin te blijven top.

Dat we de hele as verkopen klopt niet.
Armenteros en Pellupessy staan er nog.
Ook onze Belgische keeper is er nog.

Maar geen enkele club in Nederland kan de selectie in tact houden.

Ik heb er wel vertrouwen in. Niet zozeer in vanavond. Maar wel in een leuk seizoen.
173
Stadioncheck 10:14 12 augustus 2017

Haha, Van de Streek verleden seizoen lachte ze me nog uit bij die naam.
Wat een rotstreek!.

Ik verwacht vanavond niet veel goeds , ik ben zal nooit een Stegeman fan worden.
Ook niet in het suc 6 seizoen.
Wat meer met kwaliteit van spelers had te maken dan met John Stegeman zelf.

Ik hoop vanavond op een goed resultaat, maar gezien de nederige houding van Stegeman weinig flair trainer ,heb ik er een zwaar hoofd in.
In voordeel Heracles hoeft het spel niet te maken dat doet Ajax wel voor J.S
En zal het ,ik ben er bang voor ook afmaken
Een hele as weg in de laatste linie blijft niet ongestraft, wie niet wil luisteren moet maar voelen.

Uiteindelijk hoop ik dat er finaal naast zit met mijn denken, maar ik ben bang van niet.

Hopelijk laten de spelers hun schoenen spreken , en ik zal nederig mijn denken bijstellen.

Dromen mag altijd!
Suc 6 vanaaf
47
Black&white 00:19 12 augustus 2017

Of hij nu wel of niet geblesseerd is doet er ook niet toe.
Samuel is 27/28 jaar. Als hij wat wil doen dan moet hij nu een stap hoger op.
Ik heb alle begrip daarvoor….
Als hij wel geblesseerd is dan is dit wel sneu voor hem.
Ik heb alle vertrouwen in de staf en hoop dat samuel goed eruit komt.
Morgen staat de wedstrijd op het programma. Dat word knallen morgen.
Willen we morgen de 34 minuut nog ff gaan staan en applaudisseren?
Ik denk dat dit uit respect voor nouri en de sport op zich, tevens hoe wij als Heracles ons willen profileren wel moet gebeuren
45
Koja 23:51 11 augustus 2017

Wie van jullie heeft de training van vanmiddag bijgewoond? Al die reacties alsof hij een blessure voordoet om de transfer naar die Grieken af te ronden? Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ga niet op voorhand uit van het slechte van de mens (Armenteros)
50
Stegeman 22:22 11 augustus 2017

Jongens, rustig maar. Hij is er morgen gewoon bij. En hij gaat pas weg als een geïnteresseerde club zijn gewicht in goud betaald. Daar worden wij dus heel, heel, heeeeel rijk van met het gewicht van Sam!
63
Geert 21:56 11 augustus 2017

Samuel schuift zondag aan bij de tafel van Kees, dus zal hij niet morgen in het vliegtuig stappen.
82
Foppe 20:37 11 augustus 2017

Robbert, hij zeker 4 miljoen waard, als scoort en fit is. We gaan zijn doelpunten missen. Tis jammer dat wij een speler van zijn kaliber voor een kruimel weg doen.
42
Robbert 20:32 11 augustus 2017

Wat een paniek, hij doet gewoon mee. Dat wordt de wedstrijd voor hem om te laten zien dat hij die 2 miljoen zeker waard is en dat een blinde (Foppe) denk dat het 4 miljoen moet zijn!
56
Arthur 20:19 11 augustus 2017

Van der Streek was wel een goede versterking geweest ja… 😉 Zoals ik al zei: Utrecht en Vitesse hebben zich het beste versterkt dit jaar…
70
Lucenskedee 20:07 11 augustus 2017

Gvd
42
Hans 19:54 11 augustus 2017

Uiteraard is Armeteros niet geblesseerd.
Lijkt me vrij duidelijk dat een transfer,naar welke club dan ook in een afrondende fase zit.
94
Foppe 19:51 11 augustus 2017

Dat denk ik ook. Wat jij Robbert.
03
heracles1903 19:48 11 augustus 2017

waarschijnlijk zit hij morgen gewoon in griekenland om zijn transfer af te ronden en is dit een smoes
125
Black&white 19:24 11 augustus 2017

Sneu voor samuel.
Juist met de wedstrijd van morgen tegen de euroleague finalist had hij zich nog meer in de kijker kunnen spelen.
Wellicht hadden er dan meer Europese clubs een bod uit gebracht.
Wel weer goed voor Paul natuurlijk.
Die zal morgen op scherp staan 🙂
73