John Stegeman kan morgen nog niet beschikken over Dario van den Buijs en Sebastian Jakubiak. De verdediger en de middenvelder hebben beide last van hun voet en hebben dit seizoen nog niet in actie kunnen komen.

Een meevaller voor de trainer is dat Samuel Armenteros weer terug is. De aanvaller raakte vlak voor de start van de competitie geblesseerd aan zijn lies en moest daardoor de wedstrijden tegen Ajax en Heerenveen aan zich voorbij laten gaan.

Op de officiële site van Heracles zegt Stegeman dat hij de aanvaller wel op de bank laat plaatsnemen. “Samuel is vlak voor de competitie geblesseerd geraakt aan zijn lies.Anders was hij tegen Ajax gewoon in de basis begonnen. De week na Ajax was hij nog niet helemaal fit, en dus hebben we afgesproken dat hij in Heerenveen alleen in geval van nood in zou vallen. We wilden het niet forceren. Maandag heeft hij met het tweede zijn eerste 45 minuten gespeeld, in die wedstrijd was hij nog niet helemaal vrij. Afgelopen week hebben we hem gewoon kunnen belasten. Hij begint op de bank en als het nodig is kan hij invallen.”

“Tegen Excelsior willen we de lijn van de afgelopen weken voortzetten, al zullen we op details wel wat andere dingen doen. We moeten ons stap voor stap ontwikkelen, maar we gaan zeker niet met de kont in de eigen zestien staan. We zitten nog niet op de top van ons kunnen. Er zijn natuurlijk aardig wat spelers weggegaan en we moeten weer bouwen. De jongens die de laatste weken zijn gestart hebben het goed gedaan, die verdienen het vertrouwen. De invallers doen het ook goed, dat stemt ons tot tevredenheid. Morgen treffen we met Excelsior een prima voetballend team met een aantal vaardige spelers,” besluit de trainer.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!