Heracles is er niet helemaal in geslaagd om de goede reeks een vervolg te geven. Alhoewel er niet verloren werd, werd Excelsior ook niet verslagen.

Ondanks het feit dat Excelsior een lastige ploeg is om tegen te spelen, moet deze in een thuiswedstrijd natuurlijk wel verslagen worden. Het verschil met voorgaande wedstrijden was met name dat Heracles het spel nu zelf moest maken en daar hadden de mannen van John Stegeman meer moeite mee. Tel daar het wegvallen van Kuwas bij op en het wordt pijnlijk duidelijk hoe afhankelijk Heracles is van de linksbuiten. Na het wegvallen van Kuwas, werd meteen grotendeels de angel uit de aanval van Heracles gehaald.

Voor Heracles scoorden Brandley Kuwas (een schitterende afstandspegel) en Paul Gladon. Helaas was de verdediging bij Heracles niet in staat om de lepe aanvallers van Excelsior van scoren af te houden. Voor de Rotterdammers scoorden Bruins en Caenepeel.

De bonuspunten die tegen Ajax vergaard zijn, lijken  vanavond een beetje verspeeld te zijn. Maar we willen niet te negatief doen, is ook nergens voor nodig! Heracles heeft vijf punten behaald uit drie wedstrijden en is daarmee nog steeds ongeslagen. Over twee weken wacht Feyenoord en wat tegen Ajax kan, kan ook tegen Feyenoord gebeuren. Met z’n allen erachter gaan staan en het kan zomaar weer een hele gekke middag worden in het Polman Stadion.

Sponsoren

Reacties (81)

Reageer nu!