Jong Heracles speelde vandaag in de reserve competitie A tegen RKC Waalwijk en wist deze wedstrijd met 4-1 te winnen.

Grote man aan de kant van Heracles was Vincent Vermeij. Tijdens de rust stond er nog 0-0 op het scorebord, maar na rust kwam het tweede elftal op gang. Vincent Vermeij was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor drie van de vier treffers. De vierde werd gescoord door de (eveneens van een blessure teruggekomen) Dario van den Buijs.

De terugkeer van Van den Buijs en Vermeij betekent goed nieuws voor Heracles. Beide spelers zijn potentiële basisspelers en zullen het Stegeman ongetwijfeld heel erg moeilijk maken in de keuze voor de posities van centrale verdediger en centrumspits.

Heracles speelde met de volgende opstelling:

Harm Zeinstra, Tim van de Berg, Dries Wuytens, Dario van den Buijs (60. Stan Wonnink), Roland Baas, Lerin Duarte, Niels Leemhuis, Gor Agbaljan, Jaroslav Navratil, Vincent Vermeij (89. Yassine Ballah), Zeki Erkilinc (89. Cherinho Griffith).

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!
Zeb 21:27 16 september 2017

Lekker jongen
00
Foppe 17:31 13 september 2017

Lummels ik weet de snelheid van van der Buijs niets. Van breukers wel en die is snel.
30
Robbert 12:45 13 september 2017

Hebben we tegenwoordig zulke lange teentjes dat we in de stress raken bij een opmerking over ‘ zitten slapen’ 😬
33
Lummels 12:17 13 september 2017

Oka foppe dario van den buijs erin en haal die breukers maar weg😉
12
Foppe 09:52 13 september 2017

Ik zou met beide beginnen. 1-3-5-2. Breukers. Propper en Hardeveld. Pelupessy,Monteiro, Niemeijer, kuwas en Peterson, gladon en Vermeij. En Bram in de goal. Vermeij vergelijken met Weghorst, dan moet hij speelminuten krijgen.
44
Thomas 09:45 13 september 2017

Beste Robbert hieronder. Het is heel goed mogelijk je mening te geven zonder iemand met een andere opvatting te zeggen dat “hij heeft zitten slapen”. Het is niet alleen vervelend; het komt nogal dom over.
82
Robbert 01:06 13 september 2017

Zit je te slapen tijdens de wedstrijd HAfC? Gladon loopt zich het leplazerus, hij wint geen kopduel? Hoeveel bruikbare voorzetten heeft hij dan van de flanken gekregen dan? Geen enkele, of de voorzetten kwamen niet goed aan of onze buitenspelers trokken naar binnen zodat het in het centrum nog voller werd en ja dan hebt je niets aan Gladon! Vermeij jan het mooi eerst in het 2e team laten zien en als Gladon niet gaat scoren staat zijn vervanger klaar. Waarom zou het niet een optie zijn om met beide spitsen te gaan spelen? Niet alleen als we flink op achterstand staan, maar gewoon vanaf het begin van de match!
310
Hafc 22:44 12 september 2017

Onzin Tim. Vincent hoort sowieso eens in de basis. Niet omdat hij nu 3 x scoort, maar omdat hij veel beter in ons systeem past. Gladon scoort alleen, maar laat helemaal niemand beter voetballen en loopt geen meter te veel. Vincent is een type Weghorst en jaagt op ballen, houdt ze vast zodat andere spelers kunnen aansluiten. En wint kopduels. Dat is wat wij momenteel nodig hebben. Gladon verloor tegen Excelsior en Feyenoord elk duel en dan kom je nooit van eigen helft af.
111
Tim 22:27 12 september 2017

Dit is echt zo typisch aan de supporters van Heracles .. Vermeij scoort 3x tegen JÓNG RKC en hup moet meteen weer in de basis!
91
Kris 22:18 12 september 2017

Is voor zijn vertrouwen natuurlijk wel even lekker en hij zet gelijk Gladon op scherp, ook niet verkeerd. Afgelopen zaterdag vond ik Peterson in de tweede helft, en Darri in iets mindere mate, ook beter spelen dan de wedstrijden daarvoor. Met een fitte Kuwas als zekerheidje, heeft de trainer straks weer veel te kiezen en ziet het er bij ons voorin best veelbelovend uit.
60
2one_1903 19:22 12 september 2017

Alle ballen op Vincent!!
71
Maikel 19:16 12 september 2017

Moet toch eerst minuten maken om Gladon uit de basis te spelen.
71
Hendrik 19:06 12 september 2017

Hoort ook in de basis. Levert veel meer arbeid dan Gladon. Vinny kan een type Weghorst zijn voor ons .
111
beewee72 18:53 12 september 2017

Sjonnie kennende zit Vincent geeoon weer op de bank….
Maar ik laat me graag verrassen!! 😁
81