Jong Heracles speelde vandaag in de reserve competitie A tegen RKC Waalwijk en wist deze wedstrijd met 4-1 te winnen.

Grote man aan de kant van Heracles was Vincent Vermeij. Tijdens de rust stond er nog 0-0 op het scorebord, maar na rust kwam het tweede elftal op gang. Vincent Vermeij was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor drie van de vier treffers. De vierde werd gescoord door de (eveneens van een blessure teruggekomen) Dario van den Buijs.

De terugkeer van Van den Buijs en Vermeij betekent goed nieuws voor Heracles. Beide spelers zijn potentiële basisspelers en zullen het Stegeman ongetwijfeld heel erg moeilijk maken in de keuze voor de posities van centrale verdediger en centrumspits.

Heracles speelde met de volgende opstelling:

Harm Zeinstra, Tim van de Berg, Dries Wuytens, Dario van den Buijs (60. Stan Wonnink), Roland Baas, Lerin Duarte, Niels Leemhuis, Gor Agbaljan, Jaroslav Navratil, Vincent Vermeij (89. Yassine Ballah), Zeki Erkilinc (89. Cherinho Griffith).

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!