Heracles wint van VVV en nestelt zich in top 4

2 december 2018

Heracles Almelo heeft vandaag hele goede zaken gedaan. Concurrent VVV Venlo werd met ruime cijfers verslagen. Het werd 4-1.

Heracles begon goed aan de wedstrijd en kwam vroeg op voorsprong. In eerste instantie kreeg Adrian Dalmau al een dot van een kans, maar toen kon Unnerstall nog redden. Twee minuten later was hij echter kansloos op een inzet van Dalmau. De 1-0 was tevens de ruststand.

In de 47e minuut leek VVV even op gelijke hoogte te komen. Jay-Roy Grot zorgde voor de 1-1, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Niet lang erna zorgde Lerin Duarte voor de 2-0. Peterson maakte er in de 55 minuut 3-0 van uit een penalty. Even leek het erop dat de wedstrijd simpel uitgespeeld kon worden, maar VVV beet nog even van zich af en zorgde in de 65e minuut met de 3-1 nog voor een klein beetje spanning.

Dit was maar van korte duur, want in de 69e minuut bepaalde Duarte de eindstand op 4-1 met een heerlijke knal in de kruising. Hij kon zelfs nog voor zijn hattrick gaan, maar Unnerstall redde zijn inzet in de laatste minuten van de wedstrijd.

Heracles klimt met deze overwinning naar de vierde plaats en heeft hiermee een slechte reeks van vier wedstrijden zonder overwinning overwonnen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Deze wordt op 9 december, om 12:15 gespeeld in Stadion De Galgenwaard.

82 reacties

 1. heraclassic1961 11 december 2018 17:43

  ROBERTO 09-12-2018, 13:48 Inderdaad Roberto een zeer ongelukkige wedstrijd van Heracles-kant. Net zoals tegen Fortuna krijg je snel een discutabele strafschop tegen door een zeer lichte overtreding. Er zijn scheidsrechters die hem niet geven. Vanaf dat moment loop je weer achter de feiten aan tegen een gelijkwaardige tegenstander. Het tweede doelpunt is er een in de categorie “once in a lifetime”. Een lucky shot dus.
  Het derde doelpunt ook een lucky shot. Alhoewel het doelpunt wordt ingeleid door knullig balverlies door Kuwas op het middenveld. Hij laat zich door zijn flegmatieke houding weer veel te simpel van de bal zetten. Het is juist deze slappe houding waar veel supporters zich aan ergeren. En niet alleen bij Kuwas maar ook bij een aantal andere Heraclieden waaronder Osman. Bij een dergelijke instelling zul je nooit uitwedstrijden winnen waarbij de tegenstander als thuisspelende ploeg ook nog meer energie in de wedstrijd legt. De TS vraagt zich nog steeds af waarom Heracles steeds uitwedstrijden verliest. Nou het antwoord heb ik hiervoor al gegeven maar ik wil het nogmaals geven. EEN TE AFWACHTENDE, FLEGMATIEKE EN SLAPPE HOUDING!!! Heren, graag in het vervolg van deze competitie met mes tussen de tanden spelen en het liefst in een hoger tempo!!!

 2. Matthijs 10 december 2018 22:35

  De site heeft weer eens kuren. Er wordt gewerkt aan een permanente oplossing!

  De app voor iphone en android werken overigens wel.

 3. 2one_1903 10 december 2018 22:26

  16-0 voor tegen achilles😅

 4. roeptoeter 9 december 2018 23:53

  dat tifosi neem je überhaupt niet serieus bint ja kuuk,ns!
  damir goed gedaan dat je de spelers de waarheid gezegd hebt!!

 5. Mike 9 december 2018 22:24

  Goed bezig Damir! Weer tig kilometer voor je club gereden, dan mag je er best wat van zeggen als er geen strijd te zien is. BN tifosi loopt al een tijdje naast zijn schoenen, niks op uit doen.

 6. sweerteam 9 december 2018 22:00

  tegen psv een grote sweeractie tifosi?

  1
  1
 7. Max 9 december 2018 20:01

  Als je zo gaat zeiken tante sjaan, ga dan weg.

 8. Tante Sjaan 9 december 2018 19:50

  Tifosi?😂

  Het olé olé of lalala clubje is een betere omschrijving! Met dat getrommel is het net een fanfare clubje. Komt in de verste verte niet in de buurt van de BTE!

 9. 1312 9 december 2018 19:43

  Kuwas vieze luie flikker, Damir ik geef je groot gelijk ze mogen wel weten dat ze geen donder presteren in uitwedstrijden.. En over tifosi.. Geen woorden aan vuil maken kinderclub

  1
  1
 10. Damir Sehovic 9 december 2018 19:36

  Jammer dat mensen andere worden bij halen. Ik heb niks kwetsend gezegd richting Kuwas. Raymond Alfons zat naast mij als getuige hier van. Na terugkeer bij stadion is dit netjes met Kuwas uitgepraat. Hij kon zich in mijn frustratie vinden dat ik kwaad was. Na zo veelste uit nederlaag.
  Het is misschien niet goed te praten wat ik deed. Maar ik steun jongens in goede en slechte tijden. Als mensen mijn naam zo op internet zetten en mij veroordelen dat ik dingen heb gezegd wat niet klopen. Vind ik knap dat ze dan ook onder een schuilnaam reageren. Wees net zo keal en ga met mij in gesprek. Ik lip ook niet weg vanmiddag en ging bij terugkomst bij stadion met Kuwas in gesprek. Jij ook tegen Psv zaterdag?

  3
  1
 11. Badsanta 9 december 2018 19:36

  Trieste figuren zitten hier zeg. Een naam zo te grabbel gooien als je niet eens weet wat hij gezegd heeft. Denk als er iemand niet discrimineert het Damir is. Hij had groot gelijk met zijn woorden over Kuwas. Hij hoeft zeker niet te douchen. Want heeft weer niets gepresteerd in een uitwedstrijd net zoals vele anderen. Meneer kuwas speelt alleen voor zichzelf en zeker niet voor de achterban. De jongens van tifosi die hier Damir willen afbranden , niemand neemt jullie kindergroepje nog serieus.

 12. Tante Sjaan 9 december 2018 18:48

  @Schutte

  Nou nou moraalridder…zet je in vervolg ook ff de namen op HAFC van al die mensen die met flikker of homo schelden? Man maak je niet zo druk!

  Selectieve verontwaardiging heet dit!

  De groetjes van een anders geaarde man

 13. 1903 9 december 2018 16:03

  Na de wedstrijd was er een supporter die kuwas bij zich riep en daarna tegen hem te keer ging.. GEWELDIG om te zien dat Rossmann deze supporter ff de volle laag gaf! Je moet je schamen als supporter, je moet ze steunen in zo’n wedstrijd ook na afloop ook al liep het niet bij sommige spelers!

 14. Leo 9 december 2018 15:45

  Was de redactie al voorgeinformeerd en is er daarom geen topic over Utrecht-Heracles 😀 ?

 15. Roberto 9 december 2018 13:48

  Slaat nergens op deze wedstrijd
  Utrechtse doelpunten die er 98 van de 100 keer niet in gaan. Het enige wat je kan verwijten dat ze de mogelijkheid krijgen om te kunnen schieten. En wij hebben toch heel veel kansen/mogelijkheden maar dat valt allemaal net verkeerd…

 16. Pielle 9 december 2018 13:37

  Daar gaan we weer… waar zal de teller stoppen? 6/7/8?

 17. Frans up 8 december 2018 15:45

  Utrecht meer mogelijkheden. Ze hebben een salarisplafond van 2 ton. Volgens mij ligt die bij Heracles hoger. Ze hebben meer naam ,en door van seumeren een geldschieter die te korten dekt. Maar ze geven er momenteel niet meer uit dan dat er binnen komen. Ik denk dat de selecties nagenoeg gelijkwaardig zijn.

  6
  1
 18. Robbert 8 december 2018 14:11

  Wat lullen jullie toch allemaal! Wat kan het ons verdommen wat de trainer in de media zegt. Hij schopt de ballen er niet in toch! Als de spelers met zijn uitspraak de mouwen opstropen en Utrecht bij de strot grijpen, dan heeft hij zijn doel bereikt en maken we kans op succes. Utrecht heeft, met meer geld en meer mogelijkheden, een betere selectie. Het is helemaal niet vreemd als je daar verliest, dat weet hij ook. Hij geeft nu de spelers de gelegenheid on met elkaar te bepalen hoe ze Utrecht gaan bestrijden! Onze trainer is er inmiddels wel achter dat in verschillende systemen spelen en blijven muteren in de opstelling, ook niet de oplossing is. Daar kunnen onze spelers niet tegen, ze willen duidelijkheid en er van op aan kunnen dat ze spelen, ook als ze in een mindere fase zitten. Vertrouwen van een trainer betaald zich meestal terug. We gaan het zien. Je hoopt altijd dat er weer een wedstrijd tussen zit waar je niets van verwacht en er een resultaat komt waarmee ze ons volledig verrassen. De wedstrijden waar we wel wat verwacht hadden ( Willem II, NAC en Fortuna uit) zijn ze volledig door het ijs gezakt.

  6
  3
 19. Haff 8 december 2018 13:50

  Psychologische spelletjes van de trainer om het uitwedstrijden syndroom te doorbreken. Hij prikkelt de spelers via onder andere de media om het vuurtje aan te wakkeren. Het zit tussen de oren, want thuis kunnen we het ook en dat is echt niet het kunstgras.

 20. Foppe 8 december 2018 13:06

  Alex ik ben het met je eens. Deze uitspraken raken kant noch wal. Geen winnaarstype en dat voor een Duitser. Onze td. moet hem hier op aanspreken.

  1
  4
 21. Marco 8 december 2018 12:42

  @Alex.100%met je eens. Vreemde uitspraken van de trainer. Vorig seizoen gelijk gespeeld in Utrecht waarom morgen niet?

  2
  3
 22. Alex 8 december 2018 11:27

  Stoor me wederom aan de uitspraken van Wormuth in de media. Of deze teksten worden hem in de mond gelegd door redacties, ik weet het niet, maar voor een wedstrijd uitspreken dat we niets te verliezen hebben en toch altijd uit bij Utrecht verliezen , dat kan natuurlijk niet ! Waar slaat dat op, hij zou juist de groep moeten aansturen dat er ook nu weer kansen zijn om punten te halen mede gezien de goede wedstrijd tegen VVV. Op deze manier lijkt het wel dat hij zich bij voorbaad al weer wil indekken tegen de zoveelste nederlaag.

  6
  3
 23. Pielle 7 december 2018 23:22

  Thuis spelen we echt leuk voetbal! Goedkoop seizoenskaart en dan nog vele winsten die we thuis boeken, het is heerlijk voor elk seizoenskaarthouder. Echter als we dat voetbal nou ook eens regelmatig in de uitwedstrijden kunnen boeken, we hebben een ploeg waarin veel voetbal zit en moeten met alle respect tegenstanders onder ons in de uitwe
  Dstrijden kapot spelen. Een verlies af en toe kan maar ik vind overdreven dat we elk uit wedstrijd 4/5 om de oren krijgen. Denk dat het tochh mentaal zit en Wormuth moet toch iets bedenken en daarop trainen!

  10
 24. Arthur 7 december 2018 22:38

  Toch mooi dat Darri weer scoort👍🏻😁 Om een of andere reden vind ik dat toch wel een mooi gozertje👍🏻

  6
  2
 25. Black&white 7 december 2018 22:22

  Afgelopen zondag kaarten gehaald. 4 personen in bus 3.
  Als er in bus 2 zoveel ruimte was geweest dan hadden ze ons wel daar geplaatst.
  Wij zijn er bij en moedigen onze trots aan 👍.
  Ik las iets over fc Twente?
  1400 supporters mee?
  Fc Twente heeft geen bestaansrecht meer dus lekker voor die 1400 supporters om naar gebakken lucht te kijken.
  Stelletje sukkels!!!

  7
  1
 26. beewee72 7 december 2018 17:55

  Off topic,

  Utrecht in de shit!

  Er heerst diaree en de kleine generaal heeft moeite om een opstelling te maken!

  Kak! 💩😜👌🏻

 27. Foppe 7 december 2018 17:29

  Lee, Heracles heeft een eenzijdige optie dus… En ik denk dat hij daar zelf, nooit naar toe wil.

  2
  2
 28. LEE 7 december 2018 17:12

  Het altijd betrouwbare soccernews heeft het over Peterson die in de belangstelking van AEK staat. Koopje vanwege aflopend contract. Tip voor de club: openbreken en verbeteren!

  3
  2
 29. heraclassic1961 7 december 2018 16:43

  Ja ia wel 1400 man mee maar wel allemaal stekeblind! Ach ja we zullen maar zeggen, een kinderhand is gauw gevuld!!
  En nog iets het grootste verschil staat op het veld. En daar gaat het om! Want bij het boevenkluppie FC Enschede kijken ze naar een stel veredelde AMATEURS en bij de trots van het oosten en de nummer 4 van de eredivisie Heracles kijken ze naar echt PROFESSIONEEL voetbal op het hoogste niveau!!

  5
  1
 30. trieste bende lamball,n 7 december 2018 16:22

  fct neemt 1400man mee naar Volendam zoek de verskillen!

 31. boeit niks 7 december 2018 16:08

  ai dur moar bunt das ut belangriekste aantallen dut er nig toe.

  3
  1
 32. JeffreyP 7 december 2018 15:49

  149 man op een zondagmiddag, uurtje van Almelo. De subtopper tussen nummer 4 en 5.

  Treurig

  2
  4
 33. Vincent 7 december 2018 15:17

  Hoe staat met met van de Water. Afgelopen weekend niet op de bank en ook niet bij de niet wedstrijd fitte spelers?

  1
  1
 34. skaamtoe 7 december 2018 14:47

  Slechts 149 Heraclieden zullen as zondag aanwezig zijn in de Galgenwaard.. #almeloontour

  1
  4
 35. spotterveurdetickertboxspotter 7 december 2018 10:52

  @hafc voor zover ik weer waren er in bus 1 nog 3kaarten en bus 2 25kaarten over en er zullen een stuk of 40-50 autokaartern verkocht zijn.

  2
  2
 36. Hafc 7 december 2018 09:22

  Iemand enig idee hoeveel uitkaarten er zijn verkocht? Ik ben er iniedergeval bij!

  1
  2
 37. Robbert 6 december 2018 20:07

  Eric het wordt tijd dat je een vrouw krijgt, dan hoef je er ook niet meer over te praten maar kun je ook mee spelen 😉😀😊….. lekker man !

 38. Eric Meijers 6 december 2018 15:20

  Wat een kut krant!

 39. hans jasuut kraai 6 december 2018 08:35

  paardelulllllllllllllll

  1
  3
 40. Eric Meijers 5 december 2018 20:53

  Wat een kut keeper, wat een kut keeper, verschikkelijk wat hebben wij een kut keeper, wat een verschrikkelijke kut keeper, man wat een kut keeper hebben wij.

  16
 41. heraclassic1961 5 december 2018 17:10

  Off topic. Ook het tweede van de trots van het oosten doet het meer dan voortreffelijk en is als eerst geplaatste inmiddels ook geplaatst voor de kampioenspoule. Eerst komt Achilles 29 nog langs in Almelo. Gezien de vorige uitslagen van de hekkensluiter uit Groesbeek beloofd het een doelpuntenspektakel te worden in het Polman-stadion. Ik zou zeggen komt dat zien!!!!

 42. sloaperd 5 december 2018 12:09

  mooiste tijd joh zondag 12.15!!
  dan zuip je maar wat minder zaterdag zijn de meesten ook niet brak in het uutvak!

 43. Lucenskedee 5 december 2018 10:43

  Fruhshoppen 😉

 44. 1312 5 december 2018 10:05

  Verwacht max 150 man… Kut dag + Kut tijd… Afschaffen die 12;15 wedstrijden!

  1
  2
 45. ticketboxspotter 4 december 2018 18:06

  zolang jij je kaart/kaarten maar gehaald hebt..
  ik verwacht hooguit 350+

  6
  1
 46. Jord 4 december 2018 17:16

  Iemand die weet hoeveel tickets er al voor Utrecht-uit zijn verkocht? Verwacht eigenlijk wel minimaal een aantal honderd…

  3
  2
 47. Lucenskedee 4 december 2018 17:02

  Ho ho ho Robbert dat vind sinterklaas niet leuk hoor.

 48. Thomas 4 december 2018 16:47

  “Enske is onmeunig mooi.
  Enske is onmeunig mooi.
  Ons oale Enske, zegt mien moo,
  Is hoast zo mooi as Almelo.
  Enske, is onmeunig mooi.”

  Door H. Finkers, op de melodie van “London is the place for me.”

  5
  1
 49. Robbert 4 december 2018 16:11

  Het is veel te voorbarig om nu al te zeggen dat de machtsverhoudingen veranderd zijn hier in Twente. De meute loopt nog steeds achter de pony’s aan. Bij RTV Oost zijn ze lekker bezig om deze club nog verder af te branden, nu Tubantia nog en dan zou er wel eens beweging in kunnen komen. Als je voetballiefhebber bent ga je daar toch niet naar toe en koop je zeker geen seizoenskaart. Met name de leu ut o.a. Riessen, Vjenne, Wierden en Borne moeten eens tot bezinning komen. Dat volk ut Enske komt toch niet, maar daar zitten we ook niet op te wachten. Het zou mooi zijn als de vaste aanhang met zo’n 1000 voetballiefhebbers kan groeien tgv de ineenstorting van Fc Enschede.

  4
  1
 50. heraclassic1961 4 december 2018 15:28

  Verdere uitblinkers Kuwas en Van Hintum.
  De enige die qua niveau een beetje achterbleef was Osman (vrijwel onzichtbaar). Met name het hakballetje van Mlapa die in de tweede helft op de paal belandde was het gevolg van slap verdedigen van Osman. Hij hield Susic wel voor zich maar deed geen enkele moeite om de bal van zijn voeten wegtikken waardoor de VVV’er vrijwel ongestoord kon voorzetten naar Mlapa.
  Mo voortaan graag daadkrachtiger ingrijpen want een moment van verslapping kan dodelijk zijn!!

  3
  2
 51. heraclassic1961 4 december 2018 15:18

  Terug naar de wedstrijd van afgelopen zondag.

  LERIN DUARTE, HE IS BACK AND HE IS ON FIRE!!

 52. heraclassic1961 4 december 2018 15:16

  EDDY 03-12-2018, 17:42 Ach Eddy, heb jij de Oosttribune van RTV Oost van gisteren nog gezien? Een aantal quotes uit dat programma m.b.t. de FC Enschede.
  1. Supporters van FC Enschede die 20 minuten voor tijd al wanhopig het stadion verlaten.
  2. FCE werd gewoon weggespeeld tegen de beloften van Ajax. Het had zomaar 2-10 kunnen zijn.
  3. Het is gewoon zelfkastijding als je een seizoenkaart van My Little Pony hebt.
  4. Heracles ligt straatlengtes voor op FCE qua voetbalniveau.
  5. Sponsoren lopen weg bij de zieltogende club.

  Mijn conclusie. Heracles is HOT en is DE club uit Twente. Kortom de machtsverhoudingen in Twente zijn veranderd.

 53. Felix Hengelo 4 december 2018 03:12

  P.S

  Over tubantia:

  Als ik een restaurant runde dat zich specialiseerde in perfecte biefstukken en in half gebakken bedorven frikandellen. En 85 % van de klanten kwam toch voor de bedorven frikandellen, zou ik die ook meer media-aandacht geven.

  Da’s marktwerking, kun je de bijna failliete krant niet kwalijk nemen.

 54. Felix Hengelo 4 december 2018 03:04

  @ WW (en anderen)
  Leon ten Voorde had het in dat gesprek niet over het niveau van ons voetbal. Maar over de belachelijke boodschap die uit dat spandoek sprak, alsof we er slecht voor staan, zoals uit zijn laatste zin ook bleek.

  Het klopt dat er dit keer veel te weinig aandacht was in hun filmpje, maar dat lag vooral aan mevrouw Fardau, die duidelijk haar dag niet had. (Heb ik ook weleens)

  En Leon is negatiever over fc enschede dan hij of Fardau de laatste jaren ooit over Heracles zijn geweest.

  Ik vind ze redelijk oke.

 55. kaartjesverkoper 3 december 2018 23:24

  massaal mee naar utrecht!!

 56. ww 3 december 2018 22:46

  Heerlijke wedstrijd met eindelijk weer de meest logische opstelling gezien. Jammer dat we het in onze regio moeten doen met een krant die een voorkeur heeft voor een andere club en Heracles een “journalistiek moetje” lijkt. Toen ik het gesprekje tussen Fardau Wagenaar en Leon Ten Voorde kon ik niet eens meer kwaad worden. Ik vind het alleen jammer dat we het moeten doen met die 2 hier in Twente. Na zo’n wedstrijd in een gesprek van 3 minuten er 2,5 over FcTwente te lullen en dan in de resterende 30 seconden de onderstaande analyse te maken van de wedstrijd van Heracles……

  FW: -“In Almelo werd even over een crisis gesproken door supporters. Er was een spandoek. Een spandoek in het stadion waar op stond dat Heracles ook in slechte tijden wordt gesteund. Ik begin er helemaal van te stotteren.”
  LtV: -“Als je een half jaar zonder internet in de jungle hebt gezeten dacht je: ik ben bij een degradatiekraker”
  FW: -“Ja, nou het was natuurlijk gewoon de nummer zes van dat moment. En na de 4-1 zege op VVV de nummer vier. Dus in Almelo is er bijzonder weinig aan de hand”
  LtV: -“Het contrast is groot in het Twentse voetballand.”

 57. Stef 3 december 2018 22:45

  Nog 3 wedstrijden ik teken voor 4 punten.
  Ben benieuwd wie er naar de winterstop nog over is.
  MONTEIRO zit volgens mij in Frankrijk op de tribune

 58. Eddy 3 december 2018 17:42

  Blij, maar ook opgelucht tegelijk.

  Toch gewoon weer laten zien dat als je gewoon “normaal” doet en terug naar de basis gaat, dat het vertrouwen er ook vanzelf weer in komt. Nu dit zo tot aan de winterstop laten staan. Is toch ook geen hogere wiskunde voor nodig om dit te weten. Je mag toch van een “voetbalprofessor” als Wormuth, verwachten dat hij die basiskennis toch ook onderkent? Genoten van Duarte. Meters maken, gochme, altijd lichaam tussen bal en tegenstander heerlijk om te zien. Drive, passie al die zaken die we zo graag zien. Geef die man contract voor 3 jaar en we zullen ook de komende jaren van hem genieten. Ook Breukers en Kuwas. We klagen weleens mbt Kuwas’ werklust, ikzelf voorop, maar die heeft gisteren echt prima werk verricht. Breukers was met zijn nooit aflatende inzet dik voldoende. Voor Peterson blij dat ie gescoord heeft, net als Dalmau. En dan Joey Konings…. Joey liet gewoon zien keihard tegen de basis aan te zitten. Mannetje heeft ook beleving en gooit zijn hele ziel en zaligheid erin. Een fijne voetbalmiddag en de rooien weer stil op het werk…..Kan niet beter!

  10
 59. Robbert 3 december 2018 16:54

  Vrouwtje Wagenaar kan het blijkbaar niet uit haar strot krijgen dat ze gisterenmiddag vermaakt is, dat ze een gedreven en energiek Heracles heeft gezien! Nee haar valt alleen de spandoek op, waarover ze een negatief oordeel kan geven! Ik zou als Heracles zijden haar de toegang tot het stadion weigeren of eens een goed gesprek aangaan.

 60. Thomas 3 december 2018 16:34

  Het is inderdaad wel sneu. Een verslaggever van de Tubantia horen zeggen dat Heracles-VVV wel een degradatiewedstrijd leek. Loat goan. Heracles speelt, ook volgend seizoen, eredivisie.

  5
  1
 61. Lucenskedee 3 december 2018 16:14

  Dit was en is en moet het basiselftal zijn, punt uit.

 62. Kris 3 december 2018 14:15

  Het was om heel veel redenen een prachtige middag. We gingen als de brandweer waarbij de eerste snelle goal echt als doping werkte, evenals de tweede vlak na rust. Duarte terecht de man of the match en we moeten echt met hem in gesprek over verlenging van zijn contract…. Zelf vond ik ook Van Hintum sterk en was Kuwas bij vlagen ongrijpbaar. In deze vorm zijn we lastig te bespelen. Er zit veel drive en dynamiek in deze ploeg, al zal het scoreverloop daar ook mee te maken hebben gehad.

 63. Robbert 3 december 2018 12:11

  Het is schandalig wat onze regionale krant vandaag ons weer heeft voorgeschoteld! Vier joekels van foto’s en drie nietszeggende teksten. Wat doet mevrouw Wagenaar bij ons eigenlijk. Zitten dromen tijdens de wedstrijd? Constant naar haar vriendje Ten Voorde zitten appen?? Ziet ze geen bijzondere dingen tijdens de wedstrijd om daar verslag van te doen? Kan ze zelf niet eens opschrijven wat zij tijdens de wedstrijd beleefd heeft! Wat is er mis mee om eens een beetje aan Heracles promo te doen en dat ook eens op papier te zetten!

  Vervolgens lees ik een enorm verhaal van haar maatje Ten Voorde die nu druk bezig is de trainer van de Rooie club te fileren. Wat een aandacht weer voor de club van list en bedrog! Alsof de hele regio op deze club drijft. Die Fc geilheid zal pas ophouden als deze club pas echt kopje onder gaat, moeten we daar nog lang op wachten?

  11
 64. Subtopper 3 december 2018 10:50

  Volgende week de kraker tussen nummer 4 en 5… zondag 12.15h.. uur en een kwartier rijden en wedstrijd kaarten voor €9,- … minimaal 500 man die kant op lijkt me.

 65. Martijn23 3 december 2018 10:07

  Snel contract Breukers verlengen! Mooi en goed om te zien hij die rechterkant bestrijkt, bijna 250 wedstrijden voor onze trots!

  9
  1
 66. Jans 3 december 2018 02:02

  Gelukkig weer genoten vandaag met enkele prachtige spel momenten waar we weer op zaten te wachten, het zat er dus nog wel in!

  Mijn dank aan de mensen die het mooie spandoek hebben gemaakt met een tekst waar ik geheel achter sta.

  10
 67. Marco 3 december 2018 01:29

  Heb genoten vandaag. Deze opstelling vast houden en knallen in Utrecht.

  12
 68. Johan 2 december 2018 23:52

  Ik heb genoten vandaag.
  Kuwas en duarte top! Ook opnieuw dikke complimenten aan Breukers, onze stille kracht op de rechterkant.
  Nu al zin in volgend weekend!

  10
 69. Jan 2 december 2018 23:33

  Goedzo wormuth eindelijk weer eens een verstandige opstelling en nu dit laten staan tot de winterstop graag want dat gewissel heeft niemand wat aan. Wij zijn heracles geen barca en mogen blij zijn als we 1 systeem redelijk kunnen spelen. Nu uit naar Utrecht ik verwacht er niet veel van maar goed we zien het wel

 70. Vak d 2 december 2018 22:40

  Mooie pot voetbal gezien met de beste opstelling die je kunt bedenken.
  Panna van Kuwas
  2e goal van Duarte
  Breukers die de hele zijkant bezet.
  Blaswich degelijk
  Rosmann werkt alles weg
  Petterson tankt zelfvertrouwen

  Eigenlijk allemaal toppers!

  11
 71. Foppe 2 december 2018 22:36

  Scout, ben het helemaal met je eens!

  3
  1
 72. Scout 2 december 2018 22:02

  Negatievelingen krijgen weer een sneer. Maar de meesten hebben hier de verbazing geuit over de opstelling (formatie/spelerskeuze). Omdat het goed ging totdat er gewisseld werd. En we hebben gelijk. Weer zoals in het begin van het seizoen gevoetbald en swingt weer de pan uit. Dus het gelijk van de critici.
  Osman is de juiste man achter Dalmau. Een echte nr 10 waardoor Dalmau ruimte krijgt. Kuwas gaat naast hem staan dan is er geen diepte meer. En met de snelheid van Dalmau is dat nodig.
  Onze backs hebben ons vandaag er een paar keer doorheen gesleept.
  Laatste 20 minuten barca voetbal, mooi om te zien.
  Hoop dit voetbal in Utrecht te zien.
  Genoten vandaag.

 73. Heracles Harry 2 december 2018 20:50

  @Heracliedwiekenthemniet

  Wilde het sowieso al eens opmerken, maar vooral/mede ook gezien de uiterst goed passende tijd vh jaar is het nu des te meer op zn plaats: mooie naam! 🙂

  En trouwens, dan ook nog mèt “en NATUURLIJK Zwarte Piet”?? :p
  Of misschien “en dan met Zwart-Witte Piet”? 😀

 74. Foppe 2 december 2018 20:14

  Robbert, mooi dat jij er ook weer bent. Dat is weer helemaal terug naar de basis.

 75. Black&white 2 december 2018 20:13

  Lekkere 3 punten 👍.
  Aankomend weekend ben ik ook in Utrecht. Hopen op een overwinning voor ons 😀.
  Forza Heracles ⚽️⚽️

 76. Robbert 2 december 2018 20:07

  Kijk Foppe je begint er kijk op te krijgen 😂😉 Vooraf heb ik je al voorspeld met welke 11 hij zou beginnen. Nu gewoon vasthouden aan dit team, ook bij verlies tegen Utrecht! Duarte voor de camera van Fox, ‘ deze trainer geeft mij vertrouwen’ Mo Osman speelde een van zijn mindere wedstrijd, laat staan deze man, volgende week gaat het beter met hen als hij het vertrouwen blijft krijgen van de trainers! Mooie wedstrijd, geweldige overwinning en goed voetbal! Een dikke 8 voor de spelers en keuzes van onze trainers👍

 77. Ronp 2 december 2018 19:58

  Goeie pot, verdiende ruime overwinning tegen een middenmoter. Duarte en Kuwas hebben VVV dol gespeeld, mede door hun voortdurende wisselingen. Weet niet of dat het plan van Wormuth was maar het werkte wel, spelers van VVV wisten het niet meer. Leuk dat Konings inviel, heeft potentie! Van Nief begreep ik niet, geen bal goed geraakt, wat doen we met hem. Hoop dat we over 2 weken PSV partij kunnen bieden, zou mooi zijn.

 78. Heracliedwiekenthemniet 2 december 2018 19:42

  Heerlijke wedstrijd; dat geeft vertrouwen!
  Duarte terechte man of the match, fantastische actie met een prachtige goal.
  Kritiekpuntje: hoekschoppen, dat is toch trainbaar en moet toch meer gevaar op kunnen leveren?

 79. Foppe 2 december 2018 19:19

  Terug naar de basis, en zie we kunnen wel voetballen. Duarte kan nog steeds erg goed voetballen. Nu met dezelfde elf naar Utrecht. Niet meer wisselen Wormuth!

 80. Kapitein 2 december 2018 19:15

  Zo, alle negatievelingen weer stil met 90min swingend voetbal

 81. Scheve gezichten 2 december 2018 19:01

  Waarom ging vak74 deze wedstrijd niet eerder weg?

 82. Stulanowski 2 december 2018 18:26

  Prima overwinning tegen een tegenstander die vanaf minuut 2 al niet meer wou voetballen. Als je dit zo ziet is het toch jammer dat het uit niet lukt!