Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Heracles boekt oefenzege na 120 minuten tegen PEC Zwolle

Geschreven door Jord op 15 apr. 2021

Heracles heeft vanmiddag een oefenduel tegen PEC Zwolle gespeeld. In de provinciehoofdstad werd er gewonnen met 1-3 door doelpunten van Bakiş, Schoofs en Kiomourtzoglou.

Aankomend weekend staat er voor de Almeloërs geen wedstrijd op het programma in verband met de bekerfinale, dus werd er vandaag geoefend tegen PEC Zwolle. Om 13.00 uur werd er afgetrapt in het Mac3Park Stadion voor de wedstrijd die in totaal twee helften van ieder zestig minuten telde.

Heracles kwam al snel op voorsprong. In de 4e minuut opende Sinan Bakiş de score vanaf de penaltystip. Het duurde ruim twintig minuten voordat de Zwollenaren op gelijke hoogte kwamen. Benson Manuel had op aangeven van Immanuel Pherai de mogelijkheid om de bal tegen de touwen schieten. Hij verzaakte niet, waardoor de stand 1-1 was. Vlak voor rust bracht Lucas Schoofs de bezoekers weer op voorsprong. Vanuit een hoekschop wist hij ter hoogte van de eerste paal de bal binnen te koppen. Heracles ging zodoende met een 1-2 voorsprong de rust in.

In de tweede helft trok Heracles de wedstrijd na zich toe. Er gebeurde niet veel, maar er werd nog wel eenmaal gescoord. Na 81 minuten spelen was het Orestis Kiomourtzoglou die met een schot het net wist te vinden. Hiermee bepaalde hij de eindstand op 1-3.

Opstelling Heracles Almelo eerste 60 minuten: Koen Bucker, Navajo Bakboord, Robin Pröpper, Mats Knoester, Giacomo Quagliata, Lucas Schoofs, Luca de la Torre, Rai Vloet, Kasper Lunding, Sinan Bakis, Delano Burgzorg.

Opstelling Heracles Almelo tweede 60 minuten: Michael Brouwer, Noah Fadiga, Marco Rente, Mateo Les, Jeff Hardeveld (90. Elias Oubella), Orestis Kiomourtzoglou, Melih Ibrhaimoglu (90. Rohat Agca), Elias Sierra, Teun Bijleveld (90. Adrian Szöke), Ahmed Kutucu, Mohamed Amissi.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

49

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    3 jaar geleden

    Wat valt er tegen dan? Je bespaart juist geld als je er niet heen mag.

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Heracles Harry, zeker, als je iets hebt gekocht tegen ongunstige voorwaarden, of iets dat tegenvalt, dan bedenk je je wel even bij de volgende aanbieding.

  • Edd

    Eddyzegt

    3 jaar geleden

    @H-Harry Eens! Ik ga echter nog een stap verder. Met de aanschaf van de SCC zie je je helden elke 2 weken in onze tempel, live! Als je SUPPORTER bent van je club hoef je geen tegemoetkoming. Je steunt onvoorwaardelijk je club. ALLES voor je club!!

    @Jesse. Ik snap voor een deel best je punt. Maar kerel 1 ding, leer nou eens een keer andere meningen te respecteren en doe niet zo ontzetten belerend! Jij hebt het toch niet uitrgevonden? Laat iedereen in z’n waarde! Zal je in je verdere leven geen windeieren leggen!

  • Her

    Heracles Harryzegt

    3 jaar geleden

    Ik zal het nog eens heel duidelijk stellen: een seizoenskaart is niet iets ‘waarvoor je iets terug krijgt’, maar (vooral) steun aan je club. Met de mogelijke bonus dat je, zoals elders al heel mooi aangegeven, van, naar & op locatie nog eens de nodige extra doekoetjes kan uitgeven. Dat is heel wat anders dan bv. de 1 op 1 transactie bij een productaanschaf. Een dergelijke mentaliteit ‘je hebt een heel seizoen lang niks gehad’ toepassen op deze situatie vind ik echt een klap in het gezicht van de club. Want we hebben weer prachtige momenten gehad, de 8e plaats waar we op zn minst nu nog ff van mogen genieten en bovendien: wie weet wat er wellicht verder nog op het program staat qua resultaten.

    @Schaap ik vind wel dat je eerlijk moet zijn in de notie dat je bij elke transactie de optie hebt om de transactie daarna voordeliger te maken voor jezelf. Vooral als je, terecht of niet, meent dat je bij die eerste transactie weliswaar niet niks (!!!!), maar toch te weinig hebt gekregen. Is toch ook een typische Sales truc – beetje korting geven, extra kadootje aanbieden, uitnodigen voor evenementje… en dan op den duur des te meer cashen, terwijl je de goodwill (ook belangrijk qua marketing) ook nog eens op het hoogste niveau houdt. Bovendien: sommige klanten zijn nou eenmaal wat ‘Nederlandser’ dan anderen! ;P

  • Tkz

    Tkzzegt

    3 jaar geleden

    Knap dat mensen nog steeds met jou willen discussiëren Jesse. Nare toon die je altijd aanslaat bah bah. Gezien het feit dat je de hele dag reageert wil je zelf iets terug of korting voor volgend jaar omdat de centen op zijn thuis? Heracles is duidelijk geweest: geen geld terug bij missen van wedstrijden. Dus waarom moeten ze volgens jou nu alsnog wat doen?

  • Alm

    Almelo4everzegt

    3 jaar geleden

    Juist kun je dit jaar je seizoenskaart verlengen, de kosten van de drank/eten in het stadion heb je niet gehad, geen benzine of taxikosten.
    Als dat ergens tussen de €10 en €20,- ligt, heb je dat dus 17x bespaard in principe, dus kun je van dat geld wat je anders had uitgegeven in het stadion wel weer een jaarkaart nemen.

  • JHR

    JHRzegt

    3 jaar geleden

    als ik mijn seizoenkaart weer kan verlengen doe ik dat zonder twijfel en voor 100% ik hoef geen compensatie. het geld was ik toch wel kwijt geweest. wel snap ik als je meerdere seizoen kaarten heb of elke euro moet omdraaien dat het dan misschien anders ligt. ik vind wel dat heracles er leuke acties heeft gehouden en wel degelijk iets doet voor zijn supporters. misschien is het een idee om een combideal te maken seizoen kaart plus thuis shirt voor 300 euro (uitgaande van vak b prijs)

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Schaap je maakt een vergelijk van niets, bovendien heb ik het hier nooit over de wat terug doen van dit en vorig seizoen naar de fans. Daar is de club bij aanschaf van de kaart heel duidelijk in geweest. Waar het om gaat is het feit dat we weer hopen dat er weer massaal een kaart gekocht gaat worden. Om dat te bereiken zou je als club wat clubliefde aan je trouwe fans terug kunnen geven. Dat is het enige wat ik al sinds vrijdag 16 april 20:00 uur probeer duidelijk te maken hier. Dat de club daar over nadenkt is een goed signaal en wordt in het artikel bevestigd. Ik laat me verrassen.

    Verder maak jij in jou vergelijk een grote fout, als ik bij ebay iets koop krijg ik een product, dan krijg ik iets wat ik besteld heb. Ik heb nu ruim € 300 voor iets betaald waar ik niets (dat is het bezoeken van voetbalwedstrijden van mijn clubje) voor terug heb gezien! Dat is Heracles niet aan te rekenen, dat weet ik ook, maar een vergelijk met jouw voorbeeld slaat nergens op! Zie je het al gebeuren, ik kijk op ebay naar een product, het kost mij € 300 en in de tekst staat er bij dat ik geen garantie krijg of ik het krijg en als ik het niet krijg dat ik geen teruggave tegemoet kan zie! Denk je dat er 6000 van deze producten verkocht worden? Moet je toch met beter voorbeeld komen kerel.

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Jesse, zoals wel vaker snijden jouw krachttermen geen hout. Een simpel voorbeeld is misschien makkelijker. Als je op Ebay iets koopt met de conditie ‘Geen retourzendingen geaccepteerd’ , dan kan terugsturen dus niet. Dit is met het ‘lulverhaal’ net zo, over Heracles’ uitvoerige informatie destijds over haar kaart-beleid. Maar jij maakt het vervolgens helemaal bont, door van die zelfde verkoper voor een nieuwe aankoop een korting te eisen omdat je de *vorige keer* het artikel niet kon retourneren. Gevalletje kut-op-dirk. Mensen zijn wijs genoeg, en kunnen nu natuurlijk afzien van een nieuwe aankoop. En zelfs overwegen om iets nuttigs met hun centen te doen: een taal leren, een nieuwe bladblazer, of een cursus begrijpend lezen. Echter, wat jouw nieuwe standpunt helemaal tegenstrijdig maakt, is dat je hier met enige regelmaat het beleid hebt bekritiseerd als te voorzichtig en weinig ambitieus. Een weldenkend mens zou dan het gevoerde beleid toejuichen, dat banen heeft beschermd, de continuiteit heeft gewaarborgd in een pandemie, en nu in staat is de doelstellingen naar boven toe bij te stellen. Dit in tegenstelling tot andere “grote” clubs, die wederom met de pet in de hand langs de deuren gaan. Maar goed, sommige mensen moeten gewoon wat te zeiken hebben, en denken dat anderen zich hun gebazel niet herinneren.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Harry laat ik duidelijk zijn, de steun aan mijn clubje Heracles is onveranderd, ook na mijn kritische houding. Maar af en toe de club een spiegel voorhouden is niet verkeerd. Clubliefde moet je als supporter niet blind maken??

    Blijkbaar zijn er niet veel fans hier die zich echt in onze club verdiepen en volgen wat er zich in en rondom de club afspeelt. Gewoon lezen mensen, ik wil hier nog een leuk citaatje van Raymond Alfons ( supporters coördinator) uit Frens deze maand aanhalen over de seizoenkaarten campagne. ‘ we beseffen heel goed dat het geen eenrichtingsverkeer is. Je kunt niet alleen wat vragen, je moet ook iets te bieden hebben. Daar hebben we ook al ideeën voor’ Ik laat me verrassen! Kijk deze opmerking van Raymond zegt mij genoeg.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    3 jaar geleden

    Je steunt Heracles ermee; je helpt huidig succes te behouden en eventueel toekomstig succes te voeden. Dat is niet ‘niks’, Jesse. Zelfs niet onder de huidige omstandigheden, waarbij we niet ter plaatse mogen zijn terwijl de actie plaatsvindt.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Deze wolf loopt niet zo maar weg, helemaal niet voor een schaap ?
    Schaap moet je als supporter geld weg geven terwijl je er vorig seizoen gedeeltelijk en dit seizoen helemaal, niets voor kregen hebt dan? En kom niet met een lulverhaal dat we dat vooraf wisten. Ja dat is helemaal geen punt, daar is Heracles duidelijk in geweest en dat is het punt niet. Het gaat om de 6 of 7000 kaarten die we voor volgend seizoen weer willen verkopen. De volle mep vragen de doen alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is?. Supporters mobiliseren om toch maar weer de fans over de streep te trekken zonder daar wat als club tegenover te stellen! Nogmaals clubliefde hoeft niet alleen van ons komen, dat moet wederzijds zijn en het is aan Heracles om die handschoen op te pakken. Dit is mijn mening en hier wil ik het bij laten wat dit onderwerp betreft! We gaan straks in juni/juli zien wat het resultaat is

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    *Jesse has left the building*

  • Alm

    Almeloerzegt

    3 jaar geleden

    Jesse, dus Heracles moet supporters wat geven om ze naar het stadion te krijgen? Volgens mijn manier van supporten hoor ik de club te steunen en hoef ik niets van de club te krijgen. Heracles kan net als iedereen niets doen aan de situatie waarin het zit. Heeft de club al niet twee keer wat gegeven aan ons? Ik heb eens rondgekeken wat andere clubs gedaan hebben het laatste jaar en dan doet onze club het beter naar haar supporters toe vele andere clubs die meestal lopen te smeken en bedelen bij de achterban, kijk bijvoorbeeld maar eens een paar kilometer verderop. Ik wil helemaal niets ontvangen of krijgen van Heracles ik wil dat ze er zo weinig mogelijk op achteruit gaan en we weer ouderwets kunnen genieten vanaf de tribunes. Snel dit jaar vergeten, weer full support erachter met elkaar en verder gaan waar we gestopt waren.

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Jesse, ik leer nog elke dag, en als ik het niet goed zie dan leer ik graag van anderen. Maar nou is het me toch nog steeds niet duidelijk wat je probeert te zeggen. Heracles heeft geld, dus moeten ze het weggeven?

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Schaap als jij het verband niet ziet tussen de financiële positie van de club en dat ze daardoor wel mogelijkheden hebben om wat richting ons te doen, ja dan moet je nog veel leren! Ik had verwacht dat je slim zou zijn?. We gaan het zien straks in mei en juni!

    Trouwens de jaarcijfers in Frans hebben ze op een eenvoudige wijze uitgelegd en is voor elke leek (in het lezen van jaarcijfers) te begrijpen.

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Jesse, de fraaie volzinnen hieronder vertonen geen enkele samenhang met elkaar. Wat is je punt nu eigenlijk?

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Het wordt echt eens tijd dat de mensen hier zich eens in de jaarcijfers van Heracles gaan verdiepen, alles te lezen in Frens van deze maand. Neem dan ook even de cijfers van ESPN mee waarin Heracles als 6e club wordt genoemd qua transfer inkomsten van ca. 25 miljoen in de afgelopen 5 jaar dan zijn we toch klaar! We willen toch weer 6000 kaarten verkopen? Als je kan zaaien moet je ook kunnen oogsten. Stof tot nadenken en dan in het bijzonder voor onze bestuurders! Ik hoop dat ze creatief zijn en daarmee weer op de trom kunnen slaan op social media, want dat is belangrijk binnen de club zie ik.

  • Jor

    Jordy920zegt

    3 jaar geleden

    Schei toch eens uit jesse met dat gezeur van ” je weet niet wat iemand kan missen” als je elk jaar een seizoenskaart kan betalen dan kan je die dit jaar ook gewoon betalen of je nou in het stadion bent geweest of niet, gewoon allemaal verlengen en nie zeiken

  • Jop

    Jopiezegt

    3 jaar geleden

    *Ontvangst-dames. De meeste mensen zijn toch aan het werk.

  • Jop

    Jopiezegt

    3 jaar geleden

    Vernomen dat er binnenkort personeelsleden ‘overdag’ bij seizoenkaarthouders langs gaan om te vragen of ze willen gaan verlengen.
    Denk hierbij aan kantoor maar ook aan de ontvangstdatums

  • sco

    scoutzegt

    3 jaar geleden

    De spelregels waren vooraf duidelijk. Heracles heeft aangegeven geen geld van jaarkaarten terug te storten gewoonweg omdat je dan geen begroting kan maken en behoorlijk verlies lijdt als er niemand ih stadion komt.Had je het geld nodig dan had je kaart moeten halen want iedereen weet en wist hoe het met het virus er voorstond. In Enschede hebben ze de zaak wel weer voorgelogen en aanbod gedaan die ze niet kunnen nakomen. Nu moeten ze op de knieën bij de supporters en vragen het jaarkaart geld niet hoeven terug te storten. Dat vind ik pas onbetrouwbaar.

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    Helemaal mee een HAFC,maar het is hier net als altijd…één iemand gooit een balletje op en dan zijn er altijd een paar aan het napapegaaien.

  • HAF

    HAFCzegt

    3 jaar geleden

    Dat mensen nu gaan zeuren over een eventuele tegemoetkoming slaat echt he-le-maal nergens op! Heracles heeft wel 6x aangegeven bij het verlengen van de seizoenskaarten dat bij geen wedstrijden met publiek, er geen vergoeding zou komen… Tuurlijk snap ik dat mensen die het moeilijk hebben zich achter de oren krabben voor €500,- euro, maar anderzijds heeft Heracles dit vele malen aangegeven. Dat je dan alsnog verlengd en nu gaat lopen zeuren, is erg naïef naar mijn inziens…

  • Rem

    RemcoMzegt

    3 jaar geleden

    De club komt denk ik met een goed elftal op de proppen naar het idee van Wormuth en ambitie.
    Daar kom ik wel voor naar het stadion.
    Hopelijk lukt het de meeste supporters ook om te verlengen.

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Laten ze Feyenoord volgen. Alle seizoenkaarthouders een uniek Heracles shirt.

  • Vak

    Vak dzegt

    3 jaar geleden

    Tijdens de uitwedstrijd bij Sparta in ons kampioensjaar in de eredivisie, stond er een groot scherm in het stadion en mocht iedereen gratis komen kijken naar die wedstrijd in Rotterdam.
    Als we dat nu volgend jaar elke uitwedstrijd krijgen en elke seizoenskaarthouder gratis kan komen, dan biedt Heracles een mooie tegemoetkoming aan. Gezellig samen de wedstrijden bekijken.
    Heracles kan er ook nog via de catering aan verdienen.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    @Marc: Ik vind met name het bedrag voor Drommel bijzonder hoog. Ik blijf hem een gemiddelde keeper vinden…met nog maar één jaar contract. Dan zou Blaswich 5 miljoen waard moeten zijn…

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Je club onvoorwaardelijk steunen heeft zijn grenzen Hans! Als ze voor jou oneindig zijn, prima, maar nogmaals ‘ clubliefde moet van twee kanten komen’. Vooral als een club het wel kan opbrengen ?? Als de club op omvallen staat vind ik het een ander verhaal ?

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    Trouwens, iets kopen en er niets voor terug krijgen,dat pik ik ook niet……maar da’s ‘voor mij’ heel wat anders dan je club onvoorwaardelijk steunen.

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    Ik zeg volgens mij ook Jesse,wie er anders over denkt, prima….ieder z’n goed recht.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Kan jij in de portemonnee van een ander kijken Hans? Ik kan me goed voorstellen dat een gezin, die € 500 of meer betaald hebben en er niets voor terug hebben gekregen, zich nu even achter de oren krabben om weer dat bedrag op de plank te leggen terwijl ze de club al terwille zijn geweest! Geld betalen voor iets waar je niets voor terug krijgt kan nergens in de maatschappij. Als je voor dat geld iets koopt en je krijgt er niets voor terug dan is het land te klein en haal je radar of opgelicht. Nogmaals ik hoop dat Heracles met een creatief voorstel komt naar de trouwe fans.

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    Sorry @Jesse ik hoef helemaal geen tegemoetkoming, sterker nog,onzin in deze extreme situatie….maar als jij daar anders over denkt is dat uiteraard jouw goed recht…..40 jaar seizoenkaart en bestel met veel genoegen m’n nieuwe weer,ongeacht de situatie.

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Niet zo huuln, Jesse, gewoon lappen voor die kaart! Ik dacht dat jij een fan was… Ze hebben bij Heracles niet gelijk open kaart gespeeld over de jaarkaarten, en de hand op de knip gehouden, om dat nu allemaal weer weg te geven. Het is geen cha-ri-ta-tief komitee.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Het gaat niet om een regeling voor de wedstrijden van volgend seizoen Hans. Het gaat om een tegemoetkoming van de club naar de trouwe fans die geaccepteerd hebben niets terug te willen zien van restant seizoen 2019/2020 en van dit seizoen en daardoor de club al veel gegeven hebben. Wil Heracles hetzelfde aantal seizoenkaarthouder houden dan kan ze niet doen alsof er niets gebeurd is en ons de volle pond laten betalen. Ik verwacht een creatieve oplossing van de club, clubliefde moet van twee kanten komen toch!

  • Mar

    Marczegt

    3 jaar geleden

    Dessers is voor meer dan 3,5 miljoen vertrokken. Daarbij heeft Heracles ook nog bonussen in het verschiet bij die transfer. Denk aan doorverkoop, bij halen europees voetbal Genk etc. Daarbij gunde Heracles de transfer ook vanwege de jeugdliefde van Dessers.

    Niet altijd alles willen vergelijken met de buurman en ook zeker niet negatief inzien. Volgens mij is Heracles ondanks crisis een goed gezonde club. En doen we het op transfergebied prima.

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    De vraag van @Olemla was wat de club doet over het afgelopen seizoen!!
    Ik ga er vanuit dat we vanaf het nieuwe seizoen (als iedereen is ingeënt) toch gewoon weer naar het stadion gaan en er geen regeling afgesproken hoeft te worden.

  • Mar

    Martijn32zegt

    3 jaar geleden

    @ jesse

    Dat mag ik aannemen ja dat Heracles ons iets gaat aanbieden en niet die lullige 5% vroegboekkorting.

    Heracles is de enige club die heeft gezegd dat we geen geld terugkrijgen. Ze moeten niet vergeten dat de crisis zo’n beetje iedereen raakt ook in de portemonnee. Vorig seizoen heeft zo’n beetje iedereen 5 wedstrijden gesteund en nu heb je een heel seizoen geen wedstrijd gezien

    Als ze inderdaad niets doen kan het wel eens zijn dat ze een stuk minder kaarten verkopen. Want een topspeler die voor extra kaarten zorgt zien we hier niet zo snel

  • Sch

    Schaapzegt

    3 jaar geleden

    Arthur, ik vermoed dat dat ligt aan het mee werken van Heracles aan de transfer van een gewaardeerde kracht, en de hoogte van het salaris. op voetbal inside werd Steuer’s houding bekritiseerd – het traineren van onderhandelingen waarna Drommel zelf moest afzien van zijn bonus. Dat soort fratsen gaat m.i. ook meespelen in de keuze van jeugdspelers voor de ene of de andere club.

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Drommel voor 3,5M€ naar PSV met nog één jaar contract versus Dessers als topscorer van de eredivisie met nog een meerjarig contract naar Genk…? What’s wrong with this picture??

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    De vraag is dan ook of ze voor komend seizoen weer gaan verlengen?? Ik mag aannemen dat Heracles wel wat gaat doen om voor het nieuwe seizoen, om de loop we weer in te krijgen?

  • han

    hanszegt

    3 jaar geleden

    Ik wil helemaal geen tegemoetkoming, maar volgens mij was duidelijk gecommuniceerd met de seizoenkaarthouders dat onze club niet aan tegemoetkomingen doet.
    Des te knapper dat zoveel supporters hebben verlengt.

  • ole

    olemlAzegt

    3 jaar geleden

    Iets heel anders: Je leest overal dat er bij voetbalclubs gesproken wordt over een tegemoetkoming in verband met het niet kunnen bezoeken van de thuiswedstrijden. Hoe staat Heracles hierin? Ik heb namelijk nog nooit gelezen hoe dat in Almelo geregeld kan worden…

  • Nie

    Niekzegt

    3 jaar geleden

    @remcom

    Het contract van Pröpper loopt komende zomer af. Dus als hij niet alsnog gaat verlengen, zal hij sowieso gratis vertrekken.

  • Rem

    RemcoMzegt

    3 jaar geleden

    Blaswich , Propper en Vloet gaan niet erg , deze spelers zijn voor Heracles A spelers en willen ze houden.
    Alleen voor een flink bedrag mogen ze weg.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    3 jaar geleden

    @Vak D goeie vraag! Transfernieuws incoming? Hoop het eerlijk gezegd niet, maar ja, we weten allemaal dat hij, samen met Vloet en Pröpper, de meest waarschijnlijke ‘vertrekkers’ zijn… wie weet.

    Daarbij: wat valt er (evt) te zeggen over …
    – Oubella op linksback; CV wordt ingepast op LV, is dat gelegenheid of wellicht ook op termijn?
    – Bijleveld zowel als Kutucu voorkeur (?) boven Szöke?

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Zou ook mooi zijn als Amissi nog wat stappen gaat maken. De keren dat ik hem zag spelen bakte hij er niet veel van, maar toch zag ik ook wel iets in hem. Hij scoorde vorige week (net als Szöke!) twee keer in het tweede.??

  • Vak

    Vak dzegt

    3 jaar geleden

    Weet iemand waarom Blaswich niet meedeed?

  • Alm

    Almelo4everzegt

    3 jaar geleden

    Top nieuws dat Colin de Graaf zn contract heeft verlengd.
    Over het algemeen hebben we weinig blesures bij Heracles, mede te danken aan het werk van hem denk ik.

    Leuk zn oefenzege, maar zegt over het algemeen vrij weinig, wel leuk dat Bakis weer gescoord heeft, in ieder geval goed voor zn vertrouwen.

TopReacties

Almelo4ever3 jaar geleden

Top nieuws dat Colin de Graaf zn contract heeft verlengd. Over het algemeen hebben we weinig blesures bij Heracles, mede te danken aan het werk van hem denk ik. Leuk zn oefenzege, maar zegt over het algemeen vrij weinig, wel leuk dat Bakis weer gescoord heeft, in ieder geval goed voor zn vertrouwen.

Vak d3 jaar geleden

Weet iemand waarom Blaswich niet meedeed?

Arthur3 jaar geleden

Zou ook mooi zijn als Amissi nog wat stappen gaat maken. De keren dat ik hem zag spelen bakte hij er niet veel van, maar toch zag ik ook wel iets in hem. Hij scoorde vorige week (net als Szöke!) twee keer in het tweede.??

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia