Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles verliest met 0-1 van NEC

Geschreven door Mat op 24 jul. 2021

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen NEC met 0-1 verloren. In de oefenwedstrijd zorgde Jordy Bruijn na circa een half uur spelen voor de eindstand.

Een gezapige eerste helft leverde twee kansen op. Voor Heracles krulde Quagliata een vrije bal over het doel en aan de andere kant kreeg Bruijn voor NEC een afgeslagen bal voor de voeten, die hij vanaf 20 meter beheerst binnenschoot.

In de tweede helft kwam Heracles beter uit de verf met een compleet nieuw elftal. Tot kansen leidde dit echter niet. NEC was eerder dichterbij de 0-2, maar ook NEC wist uiteindelijk niet te scoren.

Opstelling: Eric Verstappen, Noah Fadiga, Orestis Kiomourtzoglou, Mateo Les (46.Mats Knoester), Giacomo Quagliata, Lucas Schoofs, Luca de la Torre, Ismail Azzaoui, Kasper Lunding, Delano Burgzorg en Bilal Basaçikoglu,

Vanaf de 61ste minuut: Eric Verstappen, Navajo Bakboord, Rohat Agca, Mats Knoester, Ruben Roosken, Elias Sierra, Melih Ibrahimoglu, Adrian Szöke, Nikolai Laursen, Sinan Bakis, en Mohamed Amissi.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

90

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Pim

    Pimmetjezegt

    3 jaar geleden

    Ik word echt ziek en misselijk van die negatieve supporters. Hebben die dan na 15 jaar nog geen enkel vertrouwen?
    Kijk toch eens wat er gepresteerd is qua voetbal, stadion, financiële status en altijd rust in de club.
    Zeker zijn we vaak slecht begonnen, maar uiteindelijk is het altijd goed gekomen en vaak beter dan verwacht.
    Het woord “ supporten” betekent “
    “ STEUNEN”
    DOE DAT DAN OOK. En hou op met dat gezeul of rot op!!

  • Art

    Arthurzegt

    3 jaar geleden

    Zelfs als je niet weet te scoren moet je in ieder geval mentaliteit op de mat leggen om niet met 4-1 te verliezen…. Het team waar we mee promoveerden (Looms, Reekers, Quansah,…) was ook niet geweldig, maar wel een TEAM! 4-1 is gewoon gênant!

  • Mar

    Martijn32zegt

    3 jaar geleden

    …. spits

  • Mar

    Martijn32zegt

    3 jaar geleden

    Wat ik vreemd vind is dat we vorig jaar hebben gezien dat als we zonder propper (leider) achterin spelen we vaak een domme goal tegen krijgen en dat we leuk kunnen ballen tot en met de 16 en dat zie er best aardig uit. Soms wat traag maar niet verkeerd. En voorin niet kunnen scoren en creativiteit missen en iemand die een man voorbij kan.

    Tot op heden is het precies hetzelfde. Ik heb alle 3 de oefenwedstrijden gezien. De goals tegen waren telkens een domme fout aan onze zijde. Zelf hebben we amper gescoord maar in die 3 wedstrijden ook bijna geen kans gecreëerd.

    En ik vind wel dat dit vorig seizoen en ook nu is aangetoond. Wil je wat maken van volgend seizoen dan moet er dus een leider bij en een creatieve speler en

  • Bli

    Blikje szegt

    3 jaar geleden

    En 4-1 van Emmen verloren alweer verloren we maken geen vorderingen zo

  • Rob

    Robbiezegt

    3 jaar geleden

    Heb het niet gezien (vakantie), maar als ik lees dat we de 3e doelman van Emmen hebben (volgens mij ook de 2e linksbuiten, roosink) en dit niks is, wat is de scouting aan het doen?? Die worden er voor betaald he! Krijgen daar geld voor. Ook het verlengen van szoke, amissi is weggegooid geld. Waarom zien de meesten hier dat wel en onze staf niet? Zo zonde dit (ook van het geld)

  • Ren

    Renezegt

    3 jaar geleden

    Heracles oogde vanmiddag vermoeid. En dat is niet zo verwonderlijk. Onze Oostenrijkse middenvelder liet goede dingen zien, net als laursen en Szoke. We kwamen gewoon te laat , door de vermoeidheid, bij de bal. Ik hecht niet veel waarde aan de uitslag, ze zijn bedoeld om wedstrijd fitheid en hardheid op te doen. Misschien is het aantal wedstrijden iets te veel van het goede. Een spits en centrale verdediger komt er zeker wel bij. Szoke speelde niet als spits.

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Wel opletten, vanmiddag stond Jarving in de goal. In Emmen lachen ze zich de ballen uit de broek dat hij bij ons nog geld gaat verdienen aan zijn hobby. Hij stond nog achter Telgenkamp en dat zegt genoeg! Wie komt er bij ons op het idee om de 3e doelman van Emmen te laten komen? ? en hopen dat Blaswich weer snel hersteld is.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Nou die verstappen heeft dus 2 hele wedstrijden mogen keepen…zal hem wel niet worden neem ik aan.Hou het gewoon bij 3 keepers en bid dat de blessure van Blaswich niet weer maanden duurt.

  • Pie

    Piellezegt

    3 jaar geleden

    Onze trainer is niet slecht, juist hele goede trainer. Maar ik vind onze selectie ook wel echt magertjes. Niemand die met kop bovenuit steekt. Allemaal jong en onervaren (profs!) Waarbij ik twijfel over paar spelers of die wel profs zijn. (Szoke, Amissi, zo kan ik wel doorgaan). Dat ze nu dik verliezen boeit mij niet maar met dit spel gaan wij ook dik verliezen binnenkort als het begint. En dat zou erg jammer zijn,nu op anticiperen en goee ervaren spelers binnen harken

  • Sco

    Scoutzegt

    3 jaar geleden

    Feyenoord verliest ook met 1-2 van Poak. En we weten dat Feyenoord heel slecht is.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Één van de meest irritante dingen binnen onze club is dat er nooit eens openheid van zaken wordt gegeven.
    Ik snap heel goed dat je niet alles prijs geeft,maar aangeven waar je nog versterking zoekt en ook gericht mee bezig bent kun je gewoon delen met de supporters,doen andere clubs ook gewoon en geeft een hoop rust onder de achterban.

  • Ruu

    Ruudzegt

    3 jaar geleden

    Gezien de vele ontevreden reacties op deze site is het goed dat de heren Toussaint en Gillissen morgen met een update komen hoe zij deze voorbereiding ervaren en wat er nog in de pijplijn zit en of we ook nog spelers gaan verhuren. Stil blijven is geen optie heren

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    3 jaar geleden

    @thiemo: wij weten toch al tijden wat we missen en erbij moeten hebben?

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Jesse

    Ik help het je hopen, maar verwacht er niet te veel van. Iedereen kan zien dat we gewoon kwaliteit te kort komen. We gaan er gewoon kansloos af tegen KKD tegenstanders. Hoe duidelijk wil je het hebben. Ik kan me ook niet voorstellen dat Wormuth zich geen ernstige zorgen maakt. Maar ook hij is afhankelijk van de grillen van Gilissen.

  • Edd

    Eddyzegt

    3 jaar geleden

    @Leo. Chapeau.

    Heb even gekeken maar er waren ons inderdaad 225 beschikbaar gesteld.
    Blij toe dat je gehaktbal en biertje hebben gesmaakt….ben je niet voor niets gegaan.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    3 jaar geleden

    Sorry beste medesupporters. Zo is mijn stemming van positief (vanmorgen) omgeslagen naar negatief (vanmiddag).
    Sorry, ik ben supporter van heracles

  • Thi

    Thiemozegt

    3 jaar geleden

    Zonder Vloet en met Robin Jalving op het goal. Tevens weer een centraal blok met Kio. Je ziet aan de spelers dat ze er gewoon behoorlijk doorheen zitten qua vermoeidheid. Burgzorg hoort niet in de spits en Schoofs en Kio niet centraal achterin. Ondanks dat het slechts voorbereiding is, is het wel pijnlijk om te zien hoe makkelijk de tegendoelpunten vallen. Ook komen wij zeer moeilijk tot scoren. Maar wellicht is het maar goed dat dit nu gebeurd en ziet men bij Heracles de noodzaak voor een ervaren centrale verdediger en wellicht nog een goeie spits. Wormuth zal de spanningsboog van de spelers willen testen en dat gaat momenteel ten koste van de voetballende kwaliteiten. Niet om aan te gluren die potjes. Maar jah, volgende wedstrijd kijk ik gewoon weer en hoop ik dat Bakis weer eens per ongeluk een goal maakt. Het grootste deel van de selectie is nog intact en ik geloof dat we daardoor straks ook wel weer redelijk kunnen meedraaien in de eredivisie. Maar ik zou het toch ook wel een keer weer mooi vinden dat Heracles stunt met de komst van een echte topper. Ik weet dat het geen garanties geeft, maar het zou toch een keer mooi zijn.

  • Ron

    Ronozegt

    3 jaar geleden

    @hafc, je haalt er 1 oefenwedstrijd bij van 3 jaar geleden! Ja, zo lus ik er ook nog wel 1. Volgens mij hebben we er nu 7 gespeeld en was het 7x bagger of niet, en dat was 3 jaar geleden niet. 1 wedstrijd en uitslag zegt me niks, gaat om hele periode. En vlgns mij zijn er meer hier die daar zo over denken. We zijn allemaal heracles supporters , anders zaten we niet op dit forum. Maar ik denk dat de meesten zich wel lichtelijk zorgen maken over dit seizoen. Vorig jaar was de selectie weliswaar redelijk gelijk, hebben we ook veel geluk gehad. Hoeveel goede wedstrijden hebben we gezien? Ik herinner me in ieder geval Utrecht thuis 4-1, fantastisch, daar verlang ik weer naar. Mooi voetbal, goede sfeer. Maar dan moet je wel de juiste spelers hebben. 1 of 2 die er boven uitsteken en het verschil maken. Kuwas, Dessers, vd Water , die hadden net iets extras en konden een wedstrijd beslissen.

  • Der

    Derrickzegt

    3 jaar geleden

    @ HAFC

    Waarom zouden andere middenmoters jaloers moeten zijn op die spelers waarmee Heracles ook maar gewoon in de middenmoot eindigt?

  • Jes

    Jessezegt

    3 jaar geleden

    Vanmiddag maar even voor gaan zitten via You Tube. Ik ben me kapot geschrokken en hen me doodgeërgerd. Jongens wat een niveau ! Voetballen als een kip zonder kop en als we voor de goal komen weten we het niet meer of onze spits ( Bakis) denkt dat hij nog alle tijd heeft om uit te halen. Waar zijn we binnen onze club nu in godsnaam mee bezig! Geen leiderschap, geen scorend vermogen en geen creativiteit in de aanval en geen vechtlust. Constant balletjes breed een oh zo bang voor balverlies of een foute pass.

    Prima de oefencampagne en het gaat niet om de uitslag maar wat we te zien krijgen en of we al bepaalde spelpatronen terug kunnen zien. Dat zou je wel denken omdat je bijna dezelfde 10 kan opstellen. Niet dus! Toch hebben deze wedstrijden ook wel voordelen naar ik hoop. Ik hoop dat de oogschelpen van onze beleidsmakers nu eens open gaan, ze inzien dat er wat ondernomen moet worden en dat ze eens stoppen met de hand op de portemonnee te houden. Investeren daar ontkomen we niet aan.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    Sco…

    Ik ben het helemaal met je eens. Iedereen wist dat Propper weg zou gaan, behalve Gilissen. We hebben nog een kleine 3 weken en er moet nog heel wat gebeuren om niet vanaf het begin zwaar in de problemen te komen. Het wordt tijd dat Gilissen snel in actie komt om het zwartste scenario af te wenden.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Het gekke is….dit is dezelfde selectie als vorig jaar + Basacikoglu en Laursen…..-Pröpper

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    3 jaar geleden

    Goed mijn Gall is uitgespuugd.
    Wij gaan nu niet onze Frank verwijten maken hè jongens?
    Frank moet het doen met brandhout. Geen eer aan te behalen.
    Als je niet uit kijkt is Frank volgend jaar ook vertrokken?
    Paniek? Nee
    Realiteit? Ik denk het wel
    Het zijn maar oefenpotjes en de uitslag is daarmee niet zo interessant.
    Maar ik zie zoals zoveel supporters helemaal geen bezieling?
    Wat is dit jongens?
    Ik kan net zo goed mijn overleden oma daar neer zetten?
    Weinig verschil?
    Maar ik hou me eerst maar eens rustig hier in afwachting van een politiek correct antwoord waar geen hond iets aan heeft.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    Ondertussen ben ik wel heel erg benieuwd naar de reactie van Wormuth. Hij is gentleman genoeg om er in de media niet al te veel over los te laten, maar ik kan me ook goed voorstellen dat hij het intern wel goed laat donderen. Het is al langer duidelijk dat er versterking moet komen achterin en in de punt van de aanval en dit duurt gewoon te lang!!! Je kan zien dat dit team echt wel kan voetballen. De patronen zijn redelijk duidelijk en het veldspel tot aan de zestien van de tegenstander is ook niet gek, maar daarna stokt het door besluiteloosheid en chronisch gebrei. Twee kwaliteit spelers erbij en het hele team gaat beter spelen en krijgt ook meer vertrouwen. Nee, uitslagen in oefenwedstrijden zeggen niks, maar het veldspel in oefenwedstrijden vind ik wel wat zeggen. Tikkie moedeloos word ik er wel van….

  • Haf

    Hafczegt

    3 jaar geleden

    @Olemla,

    Geen goede selectie? Met Quigliata, Fadiga, Knoester, Blaswich, La Torre, Vloet zijn menig middenmoters jaloers. Wat we inderdaad wel missen is een type Kuwas, die een man echt kan uitspelen of voor een steekpass kan zorgen. Maarja een typische Kuwas is voor Heracles begrippen niet 1,2,3 te koop. Ik verwacht nog wel een spits en cv. Kio is en blijft gewoon een middenvelder. Je ziet aan alles dat hij erg “ongemakkelijk” over het veld loopt op zijn nieuwe positie.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Als dan ook nog Blaswich en Vloet ontbreken is er helemaal geen leiding!!
    En nogmaals…Amissi en Szöke verlengen terwijl je er gewoon vanaf kon….da’s op z’n zachts gezegd vreemd beleid.

  • Mar

    Marcozegt

    3 jaar geleden

    Eerst maar is goed trainen.wat heb je aan deze oefen wedstrijden??Ja om je te schamen als Heraclied.

  • ole

    olemlAzegt

    3 jaar geleden

    @HAFC Het gaat niet alleen om de uitslag. Het spel is (net als vorig seizoen) gewoon niet om aan te zien. Totaal geen beleving, geen kwaliteit en geen creativiteit. Komt bij dat aanvallend alle spelers van kkd divisie niveau zijn. Overigens zijn die keepers ook allemaal erg matig. Mocht Blaswich niet op tijd fit zijn hebben we daar ook nog een probleem. Bij die wedstrijd tegen Ajax die jij noemde hadden we wel een heel andere selectie tot onze beschikking met een aantal prima voetballers. Die hebben we nu (m.u.v. Vloet) niet!

  • Sco

    Scoutzegt

    3 jaar geleden

    Het hele seizoen weet je dat Propper weggaat. Vanaf de winter wil hij niet praten met Heracles voor een contract (in mijn ogen had hij in januari al een deal met Twente) maar waarom dan naar 1 jaar niets uit je scouting boekje gehaald. We weten al sinds de voorbereiding van vorig seizoen dat Bakis een miskoop is ook een jaar niets gedaan behalve Kutucu huren en te Wierik gesproken. Dit zijn de belangrijkste posities in een elftal. Kom op Gilissen niet zo eigenwijs wijs en steek je nek eens uit.

  • Haf

    Hafczegt

    3 jaar geleden

    @Rono,

    Weet je waarom oefenwedstrijden niks zeggen? Weet je nog 3 jaar geleden? Toen Heracles de laatste oefenwedstrijd verloor van middenmoter KKD Helmond Sport? Toen dachten we ook met zijn allen.. wat wordt dit een kut seizoen. Vervolgens 1e competitiewedstrijd gelijkgespeeld in de Amsterdam ArenA. En een goed seizoen beleefd waarvan een geweldige competitie start. Dus nee, het zegt 0,0.

    Oefenwedstrijden zijn altijd verschrikkelijke potjes. Ik heb werkelijk waar nog nooit een vermakelijke oefenwedstrijd gezien.

  • Leo

    Leozegt

    3 jaar geleden

    Er zijn trouwens 15 fans mee, Eddy…
    (Ik ben er 1 van)

  • Har

    Harryzegt

    3 jaar geleden

    Een regelrechte afgang. Nogmaals ik begrijp maar heel weinig van onze voorbereiding. Ik zie nauwelijks bezieling , spelvreugde en al helemaal geen vertrouwen.

  • Leo

    Leozegt

    3 jaar geleden

    Mijn oordeel drie minuten voor tijd:

    De gehaktbal en het biertje smaakte echt prima !!!

    Mijn Heracles’ drive om er iets van te maken was om te janken 🙁

    Skaam oe kapot …

    Amen

  • Pff

    Pffzegt

    3 jaar geleden

    Bij de meeste clubs loopt kapitaal op het veld bij ons op de bank (RABO) bank

  • Ron

    Ronozegt

    3 jaar geleden

    ” het zijn maar oefenwedstrijden “, “maak je niet druk”. Zien jullie wat positiefs dan? Het lijkt toch verdorie nergens op. Weggetikt door Emmen. We hebben een brede b-selectie , gelijkwaardige spelers die tekort komen. Denk je dat we er straks tegen PSV staan? Wie moet er scoren dan? Stevie Wonder ziet het nog beter. Wat een drama. Oefenen om extra alles (dik) te verliezen. Goed voor het zelfvertrouwen. Nou, ik heb er een hard hoofd in dat we hiermee de pannen van het dak spelen.

  • Hen

    Henrizegt

    3 jaar geleden

    We kunnen onszelf wel van alles blijven wijsmaken, maar met dit zooitje hebben we helemaal niets te zoeken in de eredivisie. Dat heeft niks met negativiteit te maken, maar dat is de keiharde realiteit. Het is maar een oefenwedstrijd hoor ik sommigen zeggen, maar dat geldt ook voor Fc Emmen. We missen de creativiteit van een vd water en een leider in de achterhoede. Het wordt tijd dat Gilissen uit de hangmat komt en zaken gaat doen, ipv wachten op afdankertjes en “restjes”.

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    3 jaar geleden

    Haha jongens, geen paniek in de tent a.u.b.
    Dit is juist goed dat dit gebeurd in de voorbereiding.
    De B-spelers komen niet eens in de buurt van kkd niveau en de a-spelers komen tekort bij sommige spelers.
    Klinkt negatief maar bekijk het eens positief?
    Nu kan onze heren aan de leiding toch niet omheen bij deze feiten?
    Oei oei, wat een drama dit

  • Edd

    Eddyzegt

    3 jaar geleden

    Het ziet er niet uit. Net als gisteren.

    Een grote aanfluiting wat de heren laten zien. Er is één overeenkomst….een zeer gefrustreerde Kio na de tegendoelpunten.

    We creëeren, net als gisteren, zelf zowat niks. En SLAP. Om iedereen geen zand in de ogen te strooien…volgende wedstrijd (eisen Tim en Toussaint van de TS) met je sterkst mogelijke opstelling spelen. Dan kun je zien WAT je nog nodig bent.

    Die afgezakte schoudertjes allemaal, na weer een tegendoelpunt en dus de tierende Kio. Lijkt wel of onze heren er helemaal geen zin in hebben. Zijn geloof ik 250 fans mee. Elke cent door de spelers laten terugbetalen?

    Werk lang alleen op water en briod. Randy beloont ze veel te veel met zn heerlijke creaties. Slappelingen. Hard getraind of niet….heeft NEC en Emmen ook.

    Er moet echt een “Leider” achterin. Lijnen uitzetten en aanjager. Een gearriveerde speler met minder geen genoegen. Dan maar paar knaken er tegenaan. Daarnaast een “gearriveerde” spits. Kopen if huren zal me een wirst wezen.

    Blaswich, Fadiga, Knoester, Jack, de la T, Kio, Sierra, Vloet, Azzaouie, Bilal.

    Enige positieve jongen is voor mij Sierra.

    Schoofs, Laursen zozo… Mss. een Marsman, Lunding, Ibrahimoglu, voor de toekomst.

    Rest niet eredivisie waardig. Misschien beetje kort door de bocht maar wat een brandhout zeg.

    Rest komt zwaar tekort

  • Eve

    Evertzegt

    3 jaar geleden

    Hou toch op met die oefenwedstrijden, ga eerst eens fatsoenlijk trainen. Eerst de basis techniek onder de knie hebben, daarna kun je wel eens oefenen.

  • HAF

    HAFCzegt

    3 jaar geleden

    Man, man man… Het zijn oefenwedstrijden meer niet… puur en alleen om aan de conditie te werken. Ze spelen nog steeds met gecombineerde elftallen tussen het 1e en het 2e. Maak je alsjeblieft niet te druk. Oefenwedstrijden zeggen immers 0,0.

  • Han

    Hanszegt

    3 jaar geleden

    Scout je vergeet volendam

  • Ale

    Alexzegt

    3 jaar geleden

    Wat een niveau mensen, het is te treurig voor woorden. Met dit team krijgen we het lastig . Vrees voor een dikke nederlaag tegen PSV. Ze hadden in nijn ogen Micheal de Leeuw moeten overnemen. Groningen is doortastender geweest. Emmen is gewoon veel fanatieker vanmiddag. Zo heeft oefenen weinig zin.

  • Sco

    Scoutzegt

    3 jaar geleden

    Gvdb
    We hebben het ook niet over een wedstrijd tegen een topclub maar Emmen/degradant, Sparta en NEC/promovendus.

  • Har

    Harryzegt

    3 jaar geleden

    De volgende nederlaag tegen een tegenstander uit KKD.
    Lekker voor het zelfvertrouwen.
    Snap weinig van de opstellingen en het aantal oefenwedstrijden en de keuze van tegenstanders, maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen.

  • gvd

    gvdbzegt

    3 jaar geleden

    we zijn natuurlijk geen fc barcelona,psg etc die alles en iedereen maar kunnen kopen. wat hadden jullie verwacht dat sergio ramos voor 5 seizoenen hier ging tekenen? Heracles vist zoals meerdere clubs in de zelfde vijver wanneer heracles een salaris aanbied van €300000 en een club als fc groningen/utrecht bied een salaris van €350000 dan vis je al achter het net. laten we gewoon rustig aan doen, het bestuur hun taken laten uitvoeren en 14 augustus met zijn allen Heracles aanmoedigen 🙂

  • Sco

    Scoutzegt

    3 jaar geleden

    2-0 Emmen, wat een walking voetbal van Heracles

  • Jor

    Jordy920zegt

    3 jaar geleden

    Godverdomme die bakis solliciteert echt naar een transfer naar de hoofdklasse

  • Joh

    Johanzegt

    3 jaar geleden

    Dat is wel ongelovelijk ja Hans. Iedereen ziet dat die 2 niet Eredivisie waardig zijn en toch verlengen.. gooi het geld maar weg.

  • Kri

    Kriszegt

    3 jaar geleden

    @ Hans. ‘Laat nog wel eens flarden van zijn kwaliteiten zien,’ Ik mats hem iets….

TopReacties

Robbie3 jaar geleden

Je kunt de kop van de vlgnde oefenwedstrijd al vast klaarzetten, " heracles verliest met.... van Emmen. Wat een bagger. We winnen onverdiend met 1-0 van Go Ahead door een dikke blunder van die huurkeeper daar en verder verliezen we gewoon alles. Ik las in een vorig bericht dat wr slechts 6 keer gescoord hebben, ja verrassend met die 2 kneuzen voorin. Wordt eens wakker daar technische staf, dit kan toch niet? Szoke heeft nog nooit gescoord, Bakis alleen tegen Emmen en VVV. Diegene die zeggen dat het maar oefenpotjes zijn en niet uitmaakt, dan hoef je ook niet te oefenen. Als we ze alle 6 gewonnen hadden met 12 goals, geeft toch een iets beter gevoel. Laten we ook maar van Emmen verliezen, dan gebeurt er misschien nog wat. En anders na 7 wedstrijden ook niet verbaasd en teleurgesteld zijn dat we zo weinig scoren. Vorig jaar hebben we een goede periode gehad die ons gered heeft (vlak voor winterstop ), toen was er ook gebrek aan scorend vermogen. Heb mijn kaart voor 3 jaar verlengd, kom altijd op voor Heracles, maar vindt hier een kritische noot op de plaats.

Stef3 jaar geleden

Wat begrijpen mensen niet aan oefenwedstrijden. Je krijgt er geen punten voor. Vorig jaar Emmen gezien in de oefenwedstrijden. En Heerenveen won er geen 1 maar ging de 1e seizoenshelft als de brandweer. Laat gaan. Pilsje pakken en gewoon even afwachten

kelvin b3 jaar geleden

Wat gezeur met weer verlies pot Komt nog wel spits bie maar denk dat ze juist 1 zoeken die er meteen staat

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia