Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles wint weer niet in een uitwedstrijd

Geschreven door Mat op 28 nov. 2021

Heracles kon vandaag opnieuw geen potten breken. In Utrecht werd een 0-0 stand in de allerlaatste minuten weggegeven.

De grote man aan de kant van Heracles was Janis Blaswich, die Heracles met knappe reddingen op de en een gestopte penalty op de been hield. Helaas moest hij in de allerlaatste minuut toch buigen voor een ongelukkig eigen doelpunt van Mats Knoester.

Heracles heeft zich ook in deze uitwedstrijd weer laten afbluffen op met name lef. Want dat de Heraclieden kunnen voetballen, lieten zij na ruim een uur voetballen wel zien. Toen zat er wel degelijk goed voetbal in het team en kwamen de mogelijheden ook, maar over het algemeen kun je er in een uitwedstrijd vanuit gaan dat 80% van de wedstrijd met de staart tussen de benen gevoetbald wordt.

Heracles heeft deze week twee wedstrijden op het programma staan. Aanstaande woensdag spelen zij de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord en volgende week wacht SC Heerenveen thuis. Heracles staat in ieder geval tot woensdag dus op de veertiende plaats en dat is veel te laag voor een club als Heracles. Er zal uit deze twee wedstrijden dus minimaal een keer gewonnen moeten worden.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

53

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Jop

    Jopie vogelzangzegt

    2 jaar geleden

    De spitsen krijgen toch 0,0 fatsoenlijke ballen, om iets van te maken? Geloof niet dat daar het probleem ligt… in uitwedstrijden is er gewoon niks geen vertrouwen in de ploeg. Vanavond gewoon durven te voetballen. Op de 0 spelen gaat toch niet lukken..?

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Niets aan toe te voegen René. Als je de trainers om laag wil halen noem je het diskwalificatie ??

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Hans , nee geen diskwalificatie, eerder een goede aanvulling. Wormuth is gewoon een hele goede trainer, maar kan niet alles beheersen.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Eigenlijk dus een diskwalificatie betreft de huidige trainersstaf.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Hans, ik mis de driehoekjes in het veld, geen door bewegen zonder bal, het kruisen van elkaar in de counter, zelfs het inspelen van een bal, achter de man ipv van voor de man. En daar kan een goede spitsen trainer bij helpen. Of een goede aanvallende middenvelder. Het zijn vaak details die het verschil maken. Een type als Sibon, Bergkamp zou perfect zijn

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    @Rene,ik snap je punt in deze,maar is nog heel wat anders dan een spitsen trainer.
    T zal ook meer een combinatie zijn van het ontbreken van creativiteit op het middenveld en bijzondere buitenspelers die we altijd hadden.

  • Sup

    Supzegt

    2 jaar geleden

    Iedereen vind Dessers een nog betere spits geworden sinds Robin van Persie hem traint. Vandaar mijn vraag

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Hans, wie waren er toen hoofdtrainer en assistent?. Kruzen, Stegeman en alflen, alle aanvallende voetballers. Onze staf nu, allemaal verdedigers

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Alsof Wormuth de ballen er in prikt ?????

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Everton, Armenteros, Dost, Weghorst, Dalmau, Dessers enz enz hadden ook geen spitsentrainer…….maar schoten gewoon alles binnen.

  • Sup

    Suppzegt

    2 jaar geleden

    Vraagje: Waarom hebben we eigenlijk geen spitsentrainer?

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Wormuth vandaag op de off site……. “we zijn uiteraard volstrekt kansloos maar we moeten afreizen van de knvb “.
    Sorry mensen voor m’n cynische reactie.

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Tannane ophalen bij Vitesse en een spitsen trainer aanschaffen.

  • Pol

    Polliezegt

    2 jaar geleden

    Opvolger voor Vloet is niet nodig. Een goede leider op het veld wel. Bij voorkeur centraal in de verdediging. Daarbij als je een buitencategorie speler a la Mauro, armenteros of kuwas dan moet je dat zeker doen. Een speler die ons echt beter maakt.

  • Bas

    Basiczegt

    2 jaar geleden

    Wormuth heeft een tof karakter. Supergozer.
    De pech die hij heeft is falen van Burgzorg, Sierhuis, Bakic endomme foutjes. Ik zou wel investeren in een goed grasveld bij bijvoorbeeld ON. Alleen trainen op kunstgras breekt op, dat is wel een punt van kritiek.

  • Vak

    Vak dzegt

    2 jaar geleden

    Financieel zijn we de op één na gezondse club uit de eredivisie. Dus we kunnen best een keer iets dieper in de buidel tasten en een echte topper binnenhalen in de winterstop. Zeer vervelend wat Vloet (en vooral dat gezin) is overkomen. Maar Heracles moet verder en waarschijnlijk zonder Vloet. Dus sowieso één topper binnenhalen en misschien twee. Elke positie hebben we goed dubbel bezet maar soms moet je een gokje wagen en in plaats van meerdere middenmoters een of twee toppers halen.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Moet hij niet doen @Hans, zulke uitspraken vooraf. Hij is echter een uitstekende trainer voor ons, het team is fysiek ijzer sterk en daar moeten we meer gebruik van maken. Door in hun of tempo te blijven spelen. Verder moeten we meer op gras trainen want het verschil tussen uit en thuis is enorm en dat komt niet alleen omdat de tegenstanders veel beter zijn. Of hebben we teveel zaalvoetballers die alleen op een ‘ biljartlaken’ kunnen acteren? In de Kuip ligt ook een biljartlaken ?????

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Sommigen doen hier net of Wormuth een heilige is,maar dat ‘we zijn in principe kansloos ‘,nog voor de wedstrijd, heb ik me ook kapot aan geërgerd.

  • Art

    Arthurzegt

    2 jaar geleden

    @JeffreyP: Ja, dat ben ik wel met je eens. Als je toch het schip in gaat, dan liever met ‘zelf het initiatief nemen’ en ‘dominant voetbal’. Als je nagaat dat we dit jaar één punt in een uitwedstrijd pakken, dan kan het alleen maar beter. Ook voor de bezoekende supporters (hulde voor hen!) is het leuker om je team te zien voetballen, dan alleen maar inzakken en alsnog het lid op de neus te krijgen.??

  • Pie

    Piellezegt

    2 jaar geleden

    @martijn

    Heb er harde hoofd in. Het dubbeltje valt niet elke keer op de goede kant. Tuurlijk zullen we af en toe met geluk punten pakken maar het is dit seizoen erg maar erg matig, er moet wat gebeuren, of nieuwe versterkingen (knip uittrekken om te handhaven) of nieuwe tactiek hanteren

  • Mar

    Martijn23zegt

    2 jaar geleden

    Vorig jaar was Feyenoord uit (in de beker destijds) de ommekeer in het seizoen. Hopelijk woensdag weer zoiets!

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Woensdag gewoon wat B spelers opstellen. Dat is een kansloze wedstrijd. Alles op Heerenveen thuis richten. Die moet gewonnen worden.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Ja achteraf kijken als die wijsneuzen hier een koe in hun kont. Nu is Wormuth de gebeten hond. Het probleem zit hem gewoon aanvallend. Onze tegenstankunnen met twee man achterin onze aanval beteugelen en de overige twee verdedigers kunnen hun aanval ondersteunen waardoor je niet onder de druk uit kan spelen. Dat is m.i. hét probleem van ons. Sierhuis laat het nog steeds niet zien vind ik. Van een spits uit de Ajax opleiding en ex. Jong Oranje speler mag je toch wel meer gevaar verwachten. Hij werkt hard maar dat is ook alles. Ik heb liever dat hij minder hard werkt maar veel scherper in de afronding is. Burgzorg blijft ons zorgenkindje. De ene keer goed en dan weer super slecht en lukt niets. Ook is hij niet echt clever, hoe vaak staat hij niet buitenspel, ongelofelijk. Azzaoui is ook in de uitwedstrijden geen schim tov wat hij in Almalo soms laat zien. Mooie kunstgras voetballer. Het zou goed zijn als we in de winter ( Vloet zie ik niet terug komen) echt aanvallende een speler ophalen waarvan de tegenstander een mannetje extra achterin voor gaat houden.

  • Wal

    Walter21zegt

    2 jaar geleden

    Nou ja ik snap wel dat Wormuth nu dit probeert, want welke tactiek of mentaliteit we gebruiken, we verliezen. Cambuur en Zwolle-uit waren we de betere team, maar verliezen we ook. Het gaat uiteindelijk ook in de koppies zitten van iedereen, dat wat je ook probeert, het niet lukt. Daarom was het fijn geweest om iig een punt te pakken bij Utrecht. Je moet gewoon ergens een keer met geluk zien te winnen. Maar als ik zei welke uitwedstrijden we tot de winterstop nog krijgen (Feyenoord, Vitesse en Az), dan acht ik de kans klein.

  • Mar

    Martijn23zegt

    2 jaar geleden

    Ik hoor na de tijd de jongens vooral zeggen jammer dat het net op het laatst misgaat etc. etc. Eigenlijk gaat het toch al vanaf het begin mis? Wormuth zet ons in uitwedstrijden inderdaad neer als een 4e klasse amateurelftal, tenenkrommend.. Gewoon van eigen kracht uitgaan, ik verlies liever met 3-0 van Utrecht dat we in ieder geval wat kansen creëren dan met 1-0 en je het he-le-maal niks laten zien voorin.

    Wat dat betreft kijk ik met jaloersheid naar Cambuur en destijds Petertje Bosz, tuurlijk 9-0 op de dop tegen Ajax, maar die week erop gewoon weer op de aanval. Die lui hebben echt geen betere selectie dan wij hoor, gewoon puur met overtuiging te maken. Wormuth laat in uitwedstrijden onze jongens eruit zien als een stel pupillen.

    Gewoon met lef en overtuiging, ook in uitwedstrijden!! De wedstrijden waar we wel vooruit hebben gevoetbald in uitwedstrijden (GAE oa), leverde in ieder geval kansen op.

  • Jan

    Janzegt

    2 jaar geleden

    Ik heb weer ontzettend genoten gisteren. 90 minuten lang hebben we kans na kans gecreëerd en ontelbare schoten op doel. Ik denk dat die keeper van Utrecht nog nooit zoveel heeft moeten doen in een wedstrijd. Het is een wonder dat we niet wisten te scoren. Onze passing en counters zijn om je vingers bij af te likken.

    Daarnaast hebben we subliem verdedigd. Utrecht heeft helemaal niks weten in te brengen en heeft geen enkele kans gehad. Dat er dan toevallig eentje in vliegt is dom pech en zag je totaal niet aankomen. Blaswich heeft immers de hele wedstrijd uit zijn neus kunnen vreten.

    De tactische zetten van Wormuth en de staf zijn geweldig en pakken keer op keer goed uit. Hiermee wordt echt het maximale uit de jongens naar boven gehaald. De stand op de ranglijst geeft een vertekend beeld, want we hebben alleen nog maar tegen topploegen gespeeld. Ik denk daarnaast dat er geen enkele ploeg in de eredivisie is die zo’n leuk voetbal speelt als wij. Naar een uitwedstrijd kijken van Heracles, wie wilt dat nou niet!

    Woensdag naar de Kuip, ik reken alvast op 0-3

  • Edd

    Eddyzegt

    2 jaar geleden

    Helemaal eens met Jeffrey.

    De grootste boosdoener is Wormuth mbt de uitwedstrijden. Man man man, we zijn toch geen amateurclub? Zo zet hij ons wel weg in de publiciteit met uitwedstrijden. En wat denk je hoe een onzekere groep daarop reageert. We zien het elke keer weer. En hou toch eens op met Bakis een kans geven. Wat krijgt Sierhuis nu aan mogelijkheden? Bakis mag de veters niet strikken van Sierhuis! Hoe wordt onze spits bedient vanuit middenveld en vanaf de flanken? Kun je gvd lewandowski er wel neerzetten die maakt er ook geen 15 op deze manier van spelen. Hij haalt de ballen op middenveld waarom? Omdat ie geen bespeelbare ballen krijgt. Ik pleit er echt voor om op een geheel andere manier de uitwedstrijden aan te gaan en van de flankspelers te EISEN!!!! dat zij de centrumspits in stelling brengen ipv eigen succes te gaan.

    Daarnaast is een kwaliteitsimpuls centraal acherin nodig. Er moet een LEIDER!! bij. Deze winterse transactieperiode nog. Blaswich prima lijnkeeper maar geen leider! Al 100x gezegd. Ik hoop dat er wat gebeurd.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    2 jaar geleden

    Achterin staat het prima, maar voorin creëren we geen ene reet.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    2 jaar geleden

    @Arthur,
    Om te beginnen zou ik als Heracles zijnde eens wat meer lef uitstralen.
    Speel wat hoger op het veld i.p.v. jezelf in te graven..

    En de hele instelling vooraf, alsof het een groot wonder zou zijn wanneer Heracles in Utrecht wint…
    Wormuth is er een meester in Heracles in uitwedstrijden weg te zetten als een of ander amateurclubje.

  • Jef

    JeffreyPzegt

    2 jaar geleden

    Heel zuur puntverlies wederom.
    Feit is wel dat wanneer je zo negatief de uitwedstrijden in gaat het nooit wat kan worden.

    Qua instelling hoor ik Wormuth alleen maar roepen, hier kunnen we niet verliezen want we verliezen altijd…
    En qua spel/tactisch is het proberen de boel dicht te houden en in 90 minuten 1 goede counter te plaatsen.

    Al met al dikke drama en het meest dramatische is nog wel dat je het voor de aftrap al weet.

  • Art

    Arthurzegt

    2 jaar geleden

    In plaats van alles afzeiken ben ik wel benieuwd naar wat mensen hier dan anders zouden doen…

  • Jor

    Jordy920zegt

    2 jaar geleden

    Bakis de kans geven lees ik overal..……. Gast heeft al 100 kansen gekregen en alles verneukt. Is niks, word niks

  • FAF

    FAFzegt

    2 jaar geleden

    Je hebt het aan Blaswich te danken dat je de hele wedstrijd nog kans maakt op een (klein) resultaat. (Waar zijn de schreeuwers die vonden dat hij er geen pepernoot van kon?)
    Wanneer Dalmau niet tegen Knoester aankopt, is het volgens mij een ingooi, zo ver naast het doel was deze gegaan.

    Verder zou ik de volgende keer starten met Rooskens, die heeft aanvallend meer te brengen dan Quagliata. Verdedigend staat het verder wel met Rente/Knoester, maar wanneer je aanvallend niet aan voetballen komt, is het uiteindelijk ook lastig verdedigen.

    Verder eens met Bakis een kans geven over Sierhuis. Ben wel fan van een type spits Sierhuis, maar hij brengt ook gewoon te weinig op dit moment.

    Of je moet er voor kiezen om Burgzorg op de bank te zetten en een linksbenige linksvoor er neer te zetten, eentje die Sierhuis (of Bakis) wel in de 16 bedient.

  • Mic

    Mickzegt

    2 jaar geleden

    Balans Uuuuuuuuuuuuu

    – Blaswich: Sterk
    – Fadiga – Voldoende
    – Rente – moet eens kappen met overal een sliding, verder redelijk
    – Knoester – ongelukkig
    Quagliata – Redelijk
    – Schoofs – Heel matig
    – Torre – Heel matig
    – Sierra – Niet gezien
    – Azzoui – Te slordig
    – Burgzorg – Komt geen verkeersbord voorbij
    – Sierhuis – Ik zie niet de meerwaarde t.o.v. Sinan

    Wormuth : Onvoldoende. Er zit maar weinig lijn in zijn coachen en opstelling. Juist als het minder gaat moet je zorgen voor vastigheden. We vangen Utrecht op onze eigen middencirkel op… we moeten nog zoveel meters maken om bij de goal te komen, dat kunnen wij niet.

  • Pie

    Piellezegt

    2 jaar geleden

    Dat sommige nog denken dat we gaan winnen of punt(en) gaab pakken in rotterdam! Droom verder.. ik zet een 1 op me toto gegarandeerd winst voor feyenoord maar zal denk ik ook nipte/zwaar bevochten overwinning worden

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    @HAFC klasse verslag. Dank.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Nogmaals, ik heb het hier al eens eerder opgeschreven, maar voor @Gerr doe ik het nog een keer:

    Top drie, plus Az, Utrecht en Vitesse zijn clubs die voor ons onhaalbaar zijn en waar we niet boven zullen eindigen. Het hoogst haalbare is dan een 7e plaats, als dat lukt dan is dat voor ons een ‘ kampioenschap’ Vervolgens zijn clubs zoals Groningen, Heerenveen en natuurlijk onze buren clubs met meer potentieel ( lees geld). Als een of twee van deze clubs een slecht seizoen draaien dan is het maximaal haalbare een 8e of 9e plaats. En als deze clubs presteren, zoals verwacht wordt, dan kunnen we als 10e eindigen. Ambitie is prima, maar het moet wel haalbaar en realistisch zijn. Stel dat je als club de helft van die 12 miljoen eigen vermogen extra zou gaan investeren, welke garantie krijg je dan dat je 7e wordt? En wat zegt deze 7e plaats dan? Je krijgt wat meer tv geld maar die 6 miljoen extra investering zie je niet meer terug. Met de 12e begroting kan je niet hoger eindigen dan wat we nu gepresteerd hebben (8e club) in de afgelopen 10 jaar.

  • Art

    Arthurzegt

    2 jaar geleden

    Helemaal met je eens Leo! Dat ‘gehuil met de wolven’ heb je geen reet aan hier???

  • Tom

    Tomzegt

    2 jaar geleden

    @Gerr

    “ Ieder seizoen spelen voor een plek tussen 8 en 12 straalt geen ambitie uit. Ik hoop van ganser harte dat Gilissen”

    Want ? Jij verwacht dat wij op een 4/5/6de plek eindigen? Dan ben je echt wel heel erg de weg kwijt.. je merkt aan alles dat je geen enkel idee hebt waar we weg komen.

  • Sja

    Sjaak trekhaakzegt

    2 jaar geleden

    Hé Leo héb je de toto al in gevuld??
    We hebben dit jaar geen ene wedstrijd uit wat gepresteerd ja 0-0 tegen Sparta de rest verloren. Vandaag ook met geluk maar met 1-0 verloren je creëert niets hoe wil je dan scoren??Ja we gaan in Rotterdam stunten vraagje hoe dan?Wie gaat er scoren? Ben benieuwd naar je antwoord maar ik zou niet weten hoe alvast bedankt voor je reactie…

  • Ger

    Gerritzegt

    2 jaar geleden

    Het valt zwaar tegen tot nu toe. Heracles levert al enkele jaren kwaliteit in. De aankopen zijn meer van hetzelfde. Het zal over een andere boeg moeten na dit seizoen als men zich tenminste weet te handhaven. De jeugdacademie wordt zo ook een farce. De toptalenten zullen voor de buurman kiezen. Er is ontzettend veel geld verdiend aan de uitgaande transfers afgelopen seizoenen. Ik kan mij niet voorstellen dat Wormuth ook volgend seizoen nog bij Heracles actief is. Ieder seizoen spelen voor een plek tussen 8 en 12 straalt geen ambitie uit. Ik hoop van ganser harte dat Gilissen

  • Ren

    Renezegt

    2 jaar geleden

    Jesse, je hebt inderdaad vaker aangegeven. Het ontbreekt aan loop lijnen inspelen en weten waar een medespeler loopt. Tot de helft van de helft van de tegenstander gaat het aardig. Daarna is het ieder voor zich. We hebben in het veld kwaliteit zat maar op de bank, ik heb steeds meer mijn twijfels.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat het niet aan de achterhoede ligt.

    ook denk ik dat het probleem niet zozeer aan onze spitsen ligt. al vind ik wel dat bakis nu wel de kans verdient om er 3a 4 wedstrijden te laten zien. hij heeft er toch 10 gemaakt vorig jaar(en kom niet met het argument dat dat tegen zwakke tegenstanders was, dat heb ik sierhuis nog niet zien doen)

    onze buiten spelers hebben veelste weinig rendement, geven geen voorzetten. scoren zelf te weinig.

    het grootste probleem blijft ervaring, een echte leider in het veld. denk dat rente daar wel in kan groeien.

    We hebben het ons dit seizoen veelste weinig beloond. pec Eagles cambuur twente., heb je meer geluk pak je minimaal 6punten.

    kort om het komt wel goed, heb vertrouwen in het team en de trainer.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Ik las in het betoog van René dat het tijd wordt dat we een spitsentrainer nodig hebben. Ik heb dat ook al eerder hier geschreven en mijn vermoeden wordt alleen maar versterkt als ik Sierhuis en Bakis zie prutsen. Vervolgens zie ik Dessers groeien, hoe komt dat? Robin van Persie heeft hem onderhanden genomen en zie hoe hij scoort en beter wordt. Vanmiddag verloren door onze zwakke aanval, niet omdat we verdedigend niet thuis gaven. Omdat we aanvallend tandeloos zijn kan de verdediging van onze tegenstanders ons verder onder druk zetten. En tot slot wederom het veld. Als je ziet hoe wij op kunstgras de bal rond kunnen spelen, daar zag ik vanmiddag niets van terug en een opeenstapeling van foute passes en verkeerde keuzes.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Leo

    Vanzelfsprekend!

  • Leo

    Leozegt

    2 jaar geleden

    @Henri
    Ik had het niet verwacht, maar blij dat jij er ook zo over denkt !!

    Bedankt voor je rotsvaste vertrouwen in ons team 😉

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    Denk dat wij met Sierhuis de balans ook kunnen opmaken.. wat heeft hij ons gebracht als huursper tov onze eigen speler: Bakis

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Hou het kort. Deze selectie komt heel veel te kort en is nacompetie kandidaat. Wie moet er scoren …?

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Leo

    That’s the spirit! Tuurlijk gaan we stunten in Rotterdam en Heerenveen is een makkie. Als je niet eens van PSV kunt winnen, dan kun je er echt geen klote van.

  • Kob

    Kobuszegt

    2 jaar geleden

    Geluk dat Utrecht heel onfortuinlijk en slecht was in de afronding anders was het 6 of 7-0 geworden. Het niveau bij tijd en wijlen echt dramatisch en het lijkt niet eens op voetbal wat ze doen. Ondanks deze negatieve uitspatting denk ik echt dat ze het dit seizoen weer gaan redden maar hoe is me tot nu toe nog een raadsel.

TopReacties

Jesse2 jaar geleden

Weer typisch wedstrijd waar je aanvallend niets creëert, verdedigend met hangen en wurgen overeind blijft en je het toch weggeeft door een kutgoal via je eigen speler. De angel zit hem in de aanvallende zwakte. En dat doet ons de das om?

Alexei2 jaar geleden

Wat voor tactisch plan zat er vandaag achter dan? Heb dat op geen enkel moment kunnen bespeuren. Passieloos is ook een woord om het mooi te beschrijven. Dit seizoen mooi eindigen rond plek 12, en dan met een nieuwe trainer en een aanvallende visie weer een serieuze gooi doen naar de play-off plekken. Kan mij totaal niet identificeren met dit laffe spel met vele spelers die alleen maar denken aan hun volgende stap in de carrière

leo2 jaar geleden

Geen paniek, jongens Woensdag kunnen we bonus punten pakken in Rotterdam, en waarom zou dat niet mogelijk zijn ?? Gewoon meer lef tonen en uitgaan van je eigen kracht. Daarna Heerenveen even aan de kant zetten en met 4 tot 6 punten zijn we weer helemaal blij.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia