Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

NEC – Heracles. We gaan weer knallen!

Geschreven door Mat op 14 jan. 2022

Heracles hervat morgen de competitie in een uitwedstrijd tegen NEC. In Nijmegen moet de ploeg van trainer Frank Wormuth het seizoen beter starten dan het in de eerste seizoenshelft deed.

De winterstop duurde niet lang en verliep raar voor de Almeloërs. Ze zouden een aantal oefenwedstrijden spelen, maar door Corona besmettingen in de selectie gingen deze niet door. Tel daar de situatie een Rai Vloet bij op en er is sprake van een zeer onrustige voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

De situatie in de corona pandemie begint inmiddels voor veel clubs en fans een behoorlijk lastig te overziene situatie te worden. Het uitzichtloze op wanneer supporters eindelijk weer eens hun club kunnen aanmoedigen zorgt ervoor dat de binding met de voetbal lijkt te verdwijnen. Zo laat Rob Toussaint weten aan de TC Tubantia. Daarom is het maar des te beter dat de competitie in ieder geval weer doorgaat.

Bij Heracles stond er voor de winter naderde iemand op in de selectie. Nikolai Laursen, met name als invaller gebruikt door Wormuth, is bezig om zichzelf te profileren als een belangrijke speler. Met goals tegen VItesse en Groningen maakte hij er plots twee. Het is te hopen dat de speler deze voor kan vasthouden, want met name aanvallend schoten de Heraclieden zwaar te kort.

Momenteel staat Heracles op de dertiende plaats en staan zij drie punten achter de nummer elf GA Eagles. NEC heeft met 25 punten beduidend een betere eerste seizoenshelft gedraaid dan Heracles en als Heracles nog wat van het seizoen wil maken, dan zullen dergelijke uitwedstrijden eigenlijk gewonnen of op zijn minst gelijkgespeeld moeten worden.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kooij en begint om 18:45.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

71

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • leo

    leozegt

    2 jaar geleden

    Die van Wissing moet gewoon zijn mond houden.
    Is niet objectief naar Heracles en benadrukt altijd de negativiteit. Misselijkmakend ventje

  • Art

    Arthurzegt

    2 jaar geleden

    Echt triest dat we tussen de 90e en 93e minuut vlakbij hun strafschopgebied waren en de bal gewoon niet ìn hun 16 meter krijgen….?‍♂️ Dit soort wedstrijden (NEC was al helemaaaaal niets!) moet je gewoon over de streep trekken met het mes tussen de tanden.

    De la Torre en Kiomourtzouglu waren goed. Ook Sonnenberg vond ik een aardige wedstrijd spelen, maar verder was het weinig creatief. Met Azzaoui geblesseerd, Ibrahimoglu die terug komt van blessure, Vloet die in een moeilijke situatie zit en een Bakis, Bilal en Szöke die niet echt scoren had ik echt geprobeerd om iemand te huren die assists en doelpunten kan brengen.

    Quagliata (in ieder geval hard werkend!) en Blaswich vond ik matig vandaag.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    olemlA, ik ben het voor 100% met je eens. ps ik loop er al vanaf 1974 maar er zijn maar weinig seizoenen geweest dat ik zo ongeinspireerd naar ons voetbal zit te kijken

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Wat lul je nu omgekeerde Almelo. Afgelopen drie jaar 7e,8e en 9e geworden. Denk jij dat als we 7e worden we zo maar ‘even’ doorstoten naar een 5e plaats! Dat Heracles zo maar even het verdiende geld aan transfers even flink kan uitgeven? Dat Corona er niet flink heeft ingehakt en we in lege stadions minder drive en inspiratie van spelers kunnen verwachten? Onder Smit stonden meer in het rechter dan in het linkerrijtje. Jij realiseert je gewoon niet dat wat Heracles nu presteert en financieel kan bolwerken de limit is voor ons. De bomen groeien niet eeuwig tot in de hemel en zeker niet bij ons. Willen we echt stappen maken dat moet er geld van buitenaf komen en moet de club marktaandeel van onze buren pakken en doorgroeien naar een groter stadion. Dat zit er voorlopig gewoon niet in. Ken je plaats als stad, club en achterban.

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    Tijmen van Wissing
    @vanwissing
    ·
    8 m
    Niet alleen de sympathie in den lande, maar ook bij een deel van de eigen achterban is er krediet verspeeld inzake Vloet. #heracles

  • Jop

    Jopiezegt

    2 jaar geleden

    Krijgt Heracles nog een percentage mee voor de verkoop van Gosens aan Newcastle united?

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Ik weet niet of ik nu blij of teleurgesteld moet zijn. Ik had vooraf geen vertrouwen in onze kansen, maar ik ben blij met een punt. Als je kijkt naar onze kansen (Bakis vrij voor de goal) had er zelfs nog meer in gezeten. Maar we moeten onze zegeningen tellen. Volgende week moet er sowieso gewonnen worden. Hiervoor telt geen enkel excuus.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Gedomineerd en de wedstrijd bepaald. Wat een kreten. Voetbal draait om kansen creëren en goals maken maar wij hadden vandaag en morgen nog de hele dag en nacht kunnen voetvallen, was er nog niets gescoord. Volgende week MOETEN we winnen

  • ole

    olemlAzegt

    2 jaar geleden

    Die tijden ken ik ook Hans, toen we nog met zo’n 1000 man in het stadion zaten. Feit blijft wel dat we na de promotie in 2005 fantastische jaren hebben gehad. Maar sinds vorig seizoen is het zoveel minder geworden, eigenlijk al sinds het vertrek van Smit. Het lijkt erop dat er nauwelijks nog ambitie meer is. Daarom wil Wormuth ook weg, hem was namelijk ook meer toegezegd. Deze selectie is namelijk armoe troef.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Ga toch weg man Berend…..loop vanaf begin jaren ’80 bij m’n cluppie(omdat je er over begint)…en niet om hier mee te koop te lopen…..ben dus heeeeeeel andere tijden gewend dan jij dat bent en misschien daarom niet altijd en eeuwig zo negatief!!!

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Haha Hans. we hebben 3/4 van de wedstrijd bepaald. Wat hebben we bepaald..breed spelen? Helemaal niets gezien, geen fatsoenlijke kans. Blijkbaar heb jij de laatste 3 jaar pas een jaarkaart als jij dit acceptabel vindt. Je kent immers niets anders. Ik loop al heel veel langer mee en dit is het meest armoedig elftal vanaf 2005. Maar ja, toen zat jij achter jouw playstation.

  • Hen

    Henkzegt

    2 jaar geleden

    Hans@ Je hebt helemaal gelijk! We hebben de wedstrijd echt grotendeels gedomineerd …..,
    maar we moeten veel effectiever worden. NEC speelde, ondanks wat de ESPN verslaggever zei, helemaal niet om te winnen. Wat een luizeploeg is dat zeg! Laursen en Bilal overigens weer dramatisch vandaag.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    @niek
    Helemaal mee eens

  • Nie

    Niekzegt

    2 jaar geleden

    Dat vak 74 weer klaagt over Vloet is wel heel zielig !
    Ken zelf meerdere leden van vak 74 waarvan ik weet dat ze regelmatig onder invloed (van wiet/hasj en soms nog wel meer) deelnamen aan t verkeer.

    Maarja, naar jezelf of vrienden kijken is natuurlijk niet zo makkelijk als naar een ander wijzen..

    Laten we toch eerst eens de feiten afwachten en het oordeel van de rechter. Nog niemand weet wat er precies is gebeurd!

  • ole

    olemlAzegt

    2 jaar geleden

    Wederom niets gecreëerd. Veel balbezit waar geen enkel idee achter zit. Beste kans na rust nog voor NEC. Wat een armoe. En wat mis ik het geweldige voetbal van weleer. Zoals Berend het juist verwoorde, waar hebben we naar zitten kijken? Met voetbal had dit wederom niets te maken. Volgende week weer thuis, meestal is dat wel iets beter. Dus hopen op de drie punten dan.

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Berend ga alsjeblieft iets bij korfbal doen of weet ik wat…..man man man wat zul je een leven hebben.
    Volgens mij hebben we drie kwart van de wedstrijd bepaald.
    Aangezien we al 10 jaar lang de eerste wedstrijd na de winterstop verliezen….glas halfvol.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    1e punt op natuurgras
    Voor de rest redelijk.
    Aandachtspunten
    wat een matige voorzetten van onze Italiaan.
    Iets sneller de aanval zoeken

    Blij dat Vloet en Burgzorg weer terug zijn

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    @Blackandwhite je had gelijk.

    Wel irritant. Toch een punt. Nepsupporters (of trollen) Henri en almelO mogen ook opstapm. Dat dramatische gehuil vooraf altijd, wat een zwaktebod is dat altijd zeg.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Wat hebben we weer geknald. 1 1/2 uur gekeken naar wat…? Parodie op het voetbal

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Wat is die Marques een sukkelzeg. Boontje komt… 😀

    Mild karma nog….

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Helemaal eens met VAK 74. Perfecte reactie

  • Art

    Arthurzegt

    2 jaar geleden

    Ik zou Vloet gewoon speeltijd geven nu het een leeg stadion betreft. Dan is de ‘vuurdoop’ in ieder geval geweest.

  • Ste

    Stefzegt

    2 jaar geleden

    Redelijke 1e helft.
    Wat een gezeur over Vloet.
    Wormuth zegt toch er is nog veel onbekend. Laat die jongen zijn ding doen. Ipv alleen op eenn kamer.
    Dat hij meteen bij de selectie zit. Helemaal top. In een keer alles laten doen. Is het gezeur over.
    Je merkt bij ESPN dat het allemaal gedoe oplevert dus dan kan je beste er meteen van af zijn.
    Vak 74 moet zich schamen. Maar die zitten allemaal aan de spa rood of hebben een taxichauffeur. Right

  • Nex

    NextTimezegt

    2 jaar geleden

    Laursen gewoon 20x balverlies en een handje vol lachwekkende corners. Heel matig.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    weer spelen we goed. mag soms wel wat meer gedurft naar voren. zie 40 min schoofs alleruimte om op te komen na de 16.. wacht die weer te lang. alle ruimte voor een schot. bilal nog onzichtbaar. quilatata is er aanvallend ook nog niet bij.

    blachwich en uittrappen daar is toch op te trainen.

    en wat betreft vloet. zoals qls zo vaak gezegd daar gaat de rechter over. en bij heracles zullen ze hem vast niet voor niks op de bank zetten.

    hopelijk de eerste uit overwinning

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    van Loo maakt geen keeper beter.

  • ole

    olemlAzegt

    2 jaar geleden

    Lijkt weer helemaal nergens op. Wat een waardeloos voetbal weer. Geen enkele goede aanvallende actie gezien, continu simpel balverlies. Tandeloos, geen creativiteit. De enkele keer dat NEC voor de goal kwam direct gevaarlijker. Op deze manier win je nooit een wedstrijd, maar nieuwe spelers komen er niet, dus opnieuw een seizoen van niks…

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Oh en er mag/moet gewoon meer op goal.

    En zie net wéér een ziekenhuisbal van Blaswich. Wat is die vent toch aant doen man jonge jonge jonge, wat een klote signaal geef ie dan aan de spelers die je nota bene aanvoert.

    COME ON HERACLES MAAK DIE GOAL!!
    En goed/meer solide blijven/worden qua verdediging. Geef ze geen CENTIMETERRRR!!!

  • her

    hermanzegt

    2 jaar geleden

    De bovenliggende partij, maar ja, scoren ho maar. En waarom levert Blaswich bij bijna elke doeltrap of spelhervatting de bal in bij de tegenstander, al jarenlang!

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Helemaal nog niet zo slecht. Maar!
    – Bilal matig / niet gezien
    – Blaswich uittrappen belachelijk
    – Hoekschoppen mogen wel (veel?) vaker gevaarlijk worden

    En Kio is een buffel 😀 mooi man

  • Art

    Arthurzegt

    2 jaar geleden

    Maken jullie me wakker als het spannend wordt….??

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Ik kan er niets aan doen maar ik hoop gewoon dat vloet speelminuten krijgt. We hebben hem nodig hij zal wel een bak gal over zich heen krijgen van de publieke opinie, maar dat is zijn eigen schuld. Daar moet hij maar doorheen. Vermoedelijk ebt dat na een paar maanden wel weg. Volgens mij treft Heracles geen blaam. Die doen niets wat illegaal is. Ik vind het verschrikkelijk voor de familie van het jongetje maar helaas kunnen we de tijd niet terugdraaien

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Wat is het verschil met een schilder, die hetzelfde overkomt als Rai en bij een baas werkt en waarvan wordt verwacht dat hij ook weer aan het werk gaat wachtend op de uitspraak van de rechter en de casus Vloet? Dat hij een publiek ‘bezit’ is, dat klopt, maar arbeidsrechtelijk heeft ook Vloet recht op werk na dit gebeuren en kan je als club hem niet het recht op arbeid ontzien. Heel zuur en heel erg voor de nabestaande van het jongetje.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Man man man donderse ESPN bullshit, mag het over de PLOEG en de WEDSTRIJD gaan nu, in plaats van ENKEL over Vloet en het hele gebeuren? Wat een sensatieverslaggeving weer, gatverdamme. Lijkt CNN wel, bah. Heeft de familie in kwestie daar meer aan?? Maakt dat de situatie beter, of makkelijker te verwerken? Ik kan het me niet voorstellen. We zullen zien wat de rechtspraak oplevert over een aantal maanden (waarom moet dat echter zo lang duren, vraag ik me wel af), mogen we nu ook weer ‘gewoon’ even op de competitie focussen, als club zijnde? Zonder vooraf (al te vergaand) te be- en veroordelen? Moet ik me er nu schuldig voor voelen dat de prestaties van Heracles een directe link hebben met mijn mentale gezondheid, of mag daar in het algemeen geen sprake van zijn / is dat sowieso niet belangrijk? Hoe dan ook, voor mij wel!!! Ongeacht hoe keihard ik meeleef met de nabestaanden in kwestie…

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Moet zijn snap niet

  • REN

    RENEzegt

    2 jaar geleden

    Ik dank snap waarom vloet bij de selectie zit. Waar is Heracles mee bezig. Dit gaat een heleboel negatieve reacties oproepen. Niet verstandig, had hem in de luwte gehouden.

  • Jop

    Jopiezegt

    2 jaar geleden

    @leon, Sierhuis heeft Corona.
    Rente geschorst

  • Leo

    Leonzegt

    2 jaar geleden

    Wat vinden jullie van de opstelling? Weet iemand waar Sierhuis is? Zit niet bij de selectie. En waar Wormuth zei dat Vloet nog lang niet fit is, zit hij al wel bij de selectie!

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    We kunnen onszelf wel weer van alles wijsmaken, maar we gaan vanavond gewoon weer de bietenbrug op. Naast het chronische uitsyndroom heeft NEC gewoon betere spelers. Dat heeft helemaal niets te maken met negativisme, maar dat is de keiharde realiteit. Het MOET in de thuiswedstrijden gebeuren. GAE volgende week is de volgende “must win” wedstrijd.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Een k-test set. Gewoon hartstikke logisch joh, maak oe nie druk! ;P

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    2 jaar geleden

    K*ttestset=natuurlijk k*tstart. Autocorrectie hè ?

  • Bla

    Blackandwhitezegt

    2 jaar geleden

    Tja.. je zou kunnen zeggen van:waarom hebben we altijd een k*testset na de winterstop?
    Je zou kunnen zeggen van:waarom zijn uitwedstrijden altijd lastig voor ons?
    Nu hebben we beide tegelijk na een onrustige winterstop!?
    1 punt hier. Zou al een grote prestatie zijn gezien de verhoudingen?
    Ik ga voor een 0-0.
    Maar hoop stiekem op 3 punten ?

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Jordy toch… .’we gaan knallen’ was beter geweest. WEER slaat niet op dat het weer begint maar dat we WEER gaan knallen.
    Haal jouw schoolgeld maar terug.

  • Ber

    Bert3zegt

    2 jaar geleden

    Ach Jordy
    Misschien bedoelen ze met weer dat het voor de winterstop allemaal niet zo goed ging maar dat we nu WEER gaan knallen
    Onze Nederlandse taal is niet voor één gat te vangen

  • Wal

    Walter21zegt

    2 jaar geleden

    Het zat niet erg mee laatste uit-wedstrijden, dus hopelijk kunnen we daar meteen afscheid van nemen in 2022. Met 3 punten beginnen zal wel erg fijn voor ieders hart 🙂

  • Jor

    Jordy920zegt

    2 jaar geleden

    @berend
    Met het woordje “weer” bedoelen ze in deze context dat “we weer mogen na een lange winterstop” weet niet of je ooit nederlands hebt gehad?

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Berend ik kan mij geen wedstrijd herinneren waar ze er met de pet naar gegooid hebben en we zijn weggespeeld ? Uiteraard hoop je als supporter altijd vooraf voor de ommekeer, een wijze man vertelde mij ooit dat ‘ hoop doet leven’ ?

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Jesse, dat woordje WEER stoort me enorm. Ik zou kiezen voor de kop ‘ Komt de ommekeer vanavond ?’

    Helaas denk ik niet maar hoop het wel. Een wijs iemand vertelde mij: ‘hoop is uitgestelde teleurstelling’ maar toch hoop ik.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Wat had er anders moeten staan dan? ‘ met poep in de broek naar Nijmegen?” Laten we hopen dat de heren gaan knallen! Altijd optimistisch zijn toch ???

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Wie bedenkt de kop: We gaan weer knallen ?

TopReacties

Thomas2 jaar geleden

We mógen weer?

Mat2 jaar geleden

@Thomas. Beetje ongelukkige woordkeuze ;) = Aangepast

Jesse2 jaar geleden

Nu maar hopen dat we de beste 11 kunnen opstellen en de besmettingen buiten de deur blijven??

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia