Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Heracles veroordeeld tot nacompetitie

Geschreven door Mat op 15 mei 2022

In de alles-of-niets wedstrijd heeft Heracles compleet van zich af laten weten. De beladen wedstrijd ging om rechtstreekse handhaving, maar dit was er geen minuut aan af te zien. Sparta counterde Heracles eruit en won met 1-3.

Het is iconisch voor dit seizoen. Nagenoeg alle wedstrijd tegen de concurrenten waar het uiterste van de spelers gevraagd werd, werden verloren of gelijkgespeeld. Een rondgang vandaag langs het veld bij supporters wees al uit dat er niet heel veel verwacht werd van het team van Frank Wormuth. Het feit dat Knoester voor Hoogma speelde hielp daarin ook niet mee, maar aangezien ook Fortuna nog moest winnen bij NEC, “zou het wel loslopen”. Wellicht dat dit ook in de hoofden va de spelers omging. Want ja. “Je hebt twee ploegen (Spart en Fortuna) onder je die die dus allebei moeten winnen.” In een uitwedstrijd nota bene. Maar dit horrorscenario kwam uit. Fortuna won met 0-1 bij NEC en Sparta versloeg een heel pover Heracles. Resultaat: Heracles moet voor het eerst in 18 (!) jaar de nacompetitie in.

Heracles beter in eerste helft

In de eerste helft leek er niet veel aan de hand. Heracles had het betere van het spel. Het kreeg nog een aantal kansen met onder andere een bal op de lat en een kopbal van Bakis die ternauwernood werd gered door de keeper, maar de Heraclieden wisten het net niet te vinden. Helemaal op het einde van de eerste helft brak Sparta uit en stond Heracles verdedigend niet goed. Verschueren stond ineens oog in oog met Bucker en maakte meedogenloos de 0-1. Omdat NEC toen al met 0-1 voorstond, waren de kansen ineens 100% gekanteld, want virtueel stond Heracles toen op een nacompetitie plaats.

Wisselbeleid Wormuth werkte averechts

In de tweede helft deed Wormuth weer eens van zich spreken. Hij haalde Laursen eraf en bracht Bilal. Een wissel die menig wenkbrauwen deed fronsen, want laatstgenoemde speelt het hele seizoen al niet lekker. Datzelfde geldt voor de wissel later van Hansson. Armenteros, die duidelijk het niveau van een volwaardige spits niet meer heeft, kon ook geen potten breken tegen verdedigers als Vriends en Beugelsdijk.

Heracles was na deze wissels niet bij machte om het Sparta nog echt moeilijk te maken. Sterker: Sparta liep op zijn dooie gemak uit naar 0-3. De 1-3 van Bakis veranderde verder niets meer aan het verloop van de wedstrijd.

Heracles moet zich richten op de nacompetitie. Voor veel supporters lijkt Heracles al gedegradeerd, maar er zijn nog wedstrijden te spelen! Wedstrijden waarin Heracles de topfavoriet is en waarin het team de steun hard kan gebruiken! Na de nacompetitie mag het bestuur reflecteren op hun functioneren, maar tot die tijd is het noodzakelijk de rust te bewaren om ook volgend jaar weer in de Eredivisie actief te zijn!

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

207

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @JHR, de hoofdschuldige is Wormuth. Dan zullen wij ons makkelijk handhaven in de nacompetitie want het Bestuur heeft de Directie voldoende geld gegeven om een goeie selectie bij elkaar te kopen. In de winterstop zijn we ook niet in slaap gevallen en hebben we goed ingekocht, vooral in de voorhoede.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    @berend. heel bijzonder dat je overal tegen aantrapt behalve tegen de man die ons deze afgrond in heeft geholpen.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    JHR…de reactie van Wormuth komt ongetwijfeld nog wel naar buiten. Hopenlijk het hele verhaal en geen politiek gelul

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    @berend hem is verteld dat het elftal bij een bleef. en dat er een 5 tal a spelers zouden zijn. die waren er aan het begin van het seizoen. dan haal je sierhuis en bilal 2 op papier goed versterkingen. laursen draaide een too eerste seizoens helft bij emmen

    wat hadden ze dan nog meer noeten halen. wees een realistisc!

  • Bas

    Basiczegt

    2 jaar geleden

    Wederom een wandaad…

  • Bas

    Basiczegt

    2 jaar geleden

    Dus de trainer die niet kreeg wat nodig was, is ontslagen door wie het nodige, goede spelers, niet gegeven heeft. Nou directie bestuur, dan sla je de plank mis wie er volgt. Want hiermee blijft er nog minder kwaliteit over in de club. Zéer slechte move, poppenkast waar andere hoofdrolspelers buiten beeld blijven. Dat kán niet zo zijn. Het zijn de spelers die het niet waarmaken. Díe had je moeten ontslaan. Kansen zat, gemiste kansen dáar draait het om.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Ik hoop dat Wormuth nu het echte verhaal vertelt. Waarom hij niet de spelers heeft gekregen wat hem aan het begin is toegezegd. Ben helaas bang dat gentleman Wormuth niet het achterste van zijn tong laat zien. Schandalig om deze man na 3 goede jaren op de ranglijst te ontslaan. Het voetbal zag er vaak niet uit, maar daar had hij de spelers ook niet voor. Kolmschot heeft nog nooit op eigen benen gestaan en dat wil hij liever ook niet, maar doet het in het belang van Heracles. Maar is hij degene die deze ploeg kan oppeppen? Klinkt vreemd maar ik had Verbeek erop gezet. Normaal niet maar voor zo’n korte periode zou dat weleens goed kunnen gaan. Vreemde ogen dwingen namelijk.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Wormuth is ontslagen. Mooi op tijd. Ik had hem de laatste wedstrijden laten afmaken en het bestuur en de directie ontslaan. Allemaal voor de buhne.

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Ja Berend je hoeft mij niet uit te leggen tegen wie we gespeeld hebben, maar wat wil je nu zeggen kerel? Dat dit dan automatisch beteken dat we tegen Excelsior er ook uitvliegen? Voetbal is geen hogere wiskunde? Jij blijft maar in die negatieve spiraal draaien, zie nu eens in dat we nog een kans hebben. Als de club, spelers en trainers er ook zo denken kunnen we de wedstrijd beter schriftelijk afdoen. Dat jij niet onbevangen in het leven staat zegt meer over jou dan over mij. Doe even normaal kerel!

    Henri klopt, we staan waar we horen te staan en dat is dit jaar met 34 punten onvoldoende. Dat is een keihard feit. En als we dit doortrekken is het een feit dat we nog niet gedegradeerd zijn en er voor moeten gaan om er in te blijven. Het kan. Het hangt van kleine details af. Bal onderkant lat of een strafschop die je wel of niet krijgt. En natuurlijk moet het beter en moeten we de kansen benutten. Ik denk dat clubs zoals Zwolle en Willem II graag met ons willen ruilen.

    Laten we ophouden met dat gejammer en gezeik hier. Het is goed geweest zo, over tot de orde van de dag en focus en full support.

  • Wil

    Willemzegt

    2 jaar geleden

    Hopen dat de interim trainer het schip weer in beweging kan krijgen !

  • Art

    Arthurzegt

    2 jaar geleden

    Hmm, bijzonder hoeveel genoegen mijn Twente collega’s er uit halen dat Heracles veroordeeld is tot nacompetitie….

  • Jus

    Justinhafczegt

    2 jaar geleden

    Wormuth ontslagen!

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    Afgelopen zondag was de teleurstelling enorm dat we geen rechtstreekse handhaving wisten te realiseren. Maar de knop moet om en we gaan er samen voor zorgen dat we dit alsnog in de nacompetitie realiseren. De eerste horde: Excelsior Rotterdam. Daar hebben onze jongens de achterban keihard bij nodig, met positieve steun. Als één man achter de club, strijdend voor onze kleuren. Samen zijn wij Heracles.

    Wedstrijden halve finale nacompetitie
    Woensdag 18 mei, 18.45 uur: Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo
    Zaterdag 21 mei, 20.00 uur: Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam

    Gratis toegang tot het uitvak
    De club heeft besloten om de kaarten voor het uitvak van Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo gratis aan te bieden. Dat geldt voor zowel de buscombi-kaarten als de autokaarten.

    De kaarten voor Excelsior Rotterdam – Heracles Almelo zijn verkrijgbaar via Heracles Almelo. Er gelden twee verkoopperiodes.

    Verkoopperiodes:
    • Maandag 16 mei 12.30 uur tot dinsdag 17 mei 12.00 uur: Loyale uitsupporters*
    De gratis kaarten zijn voor de groep Loyale uitsupporters* aan te vragen via [email protected] óf via de FanServiceShop. Hier vindt handmatige controle plaats. Geef daarbij aan of het gaat om een buscombi-kaart of een autokaart.

    • Dinsdag 17 mei, 12.00 uur tot woensdag 18 mei 12.00 uur: Seizoen- en Fankaarthouders **
    Vanaf dinsdag 12.00 uur zijn kaarten niet meer aan te vragen via [email protected] en zal dit alleen online mogelijk zijn via tickets.heracles.nl óf via de FanServiceShop.

    Let op: vol is vol
    * Loyale uitsupporters: minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in 2021-2022
    ** Het is op dit moment niet mogelijk om een Fankaart aan te vragen

    Buscombi-kaarten
    • De buscombi-kaarten worden gratis aangeboden door de club.
    • De buscombi-kaarten zijn verkrijgbaar tot woensdag 18 mei 12:00 uur
    • De bussen vertrekken om 15.00 uur• Vanaf 14.45 uur kun je door de toegangspoorten bij ingang 1. De bussen vertrekken vanuit het uitvak.

    Autokaarten
    • De autokaarten worden gratis aangeboden door de club.
    • De autokaarten zijn verkrijgbaar tot woensdag 18 mei 12:00 uur
    • Parkeren bij parkeergarage Erasmus University Rotterdam, Burgemeester Oudlaan (volg P3-borden). Houd rekening met file onderweg.
    • Reis met minimaal drie personen in één auto af naar Rotterdam
    • De maximale doorrijhoogte bij de parkeergarage: 2 meter
    • Omwisselen bij het gastenvak vanaf 17.45 uur

    Bijzonderheden:
    • Een bezoek aan de binnenstad van Rotterdam is niet toegestaan en dat geldt ook voor reizen met het openbaar vervoer.
    • Het is na aanschaf niet meer mogelijk om te wisselen van bus.

    De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
    • Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je nu al online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
    • Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart, Fankaart óf passe-partout.
    • Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
    • Kaarten zijn persoonsgebonden
    • Maximaal 1 kaart per persoon

  • Bro

    Broodje_Balmelozegt

    2 jaar geleden

    @ Hans

    Helemaal mee eens. Een bron van onrust er in brengen, die sinds de winterstop eigenlijk alleen nog maar slechte wedstrijden heeft gespeeld, en de ‘legitieme’ aanvoerder op de bank plaatsen, die juist soliditeit en rust bracht achterin. Totaal onbegrijpelijk.

    Ze zeggen van Guardiola wel eens dat die wedstrijden ‘overdenkt’, daar beschuldig ik Wormuth ook van. Uitgaan van eigen kracht, ook al is het team niet sterk, het is alsnog een beter team dan Excelsior. Aanvallende linie een stuk hoger op het veld, en druk op de laatste linie van de tegenstander.

  • gja

    gjameuzegt

    2 jaar geleden

    Tegen Twente

  • Nol

    Nolzegt

    2 jaar geleden

    Helemaal mee eens!!!

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Wat hoop ik dat de huidige leiding voor het eerst eens ballen toont en wormuth de nacompetitie niet laat doen.
    Hoe gek ben je dan om opeens de echte leider (hoogma) weer te passeren en knoester daar neer te zetten……hoezo geen touw aan vast te knopen!!!!

  • RW

    RWzegt

    2 jaar geleden

    Net langs de FanServiceshop geweest. Wordt je gewoon geweigerd omdat je 4x dit seizoen een uitwedstrijd heb bezocht ipv 5x… al 18 jaar trouw een seizoenskaart en eveneens gesteund tijdens Corona tijd… Ik blijf het bijzonder vinden dat je dan niet ander de Loyale Supporters valt…

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Jesse

    We zijn natuurlijk niet alleen op basis van de wedstrijd tegen Sparta in de nacompetitie terecht gekomen. Ik ben het volkomen met je eens dat de prioriteit moet liggen bij handhaving en dat de eindafrekening na het seizoen zou moeten plaatsvinden. Negativiteit helpt ons op dit moment zeker niet. Het is nog niet gedaan, maar dat het beter moet is duidelijk.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @Jesse, je sluit af ‘we spelen niet tegen topclubs’.
    Dat waren RKC, Willem II en Sparta ook niet. Ongelofelijk hoe jij er weer een positieve draai aan weet te geven. Jij maakt van een krop slaa nog een 5-gangen diner. Wat zul jij toch onbevangen in het leven staan, heerlijk toch….

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    2 jaar geleden

    Het seizoen dat alles tegen zit en 34 punten niet genoeg is! Met slechts 7 punten meer was PLO Europees ticket de volgende stap geweest
    In begin was het vaak goed gespeeld geen punten, toen kwam de zaak Vloet ,letterlijk en figuurlijk heeft dat de zaak bij invloed
    Toen de pech van Azza. toen de pech van Sierhuis, pech pech … 3 belangrijke spelers die ass kunnen geven en kunnen scoren.En als klap op de vuurpijl ook nog Burgzorg verkopen (het laatste had gekund ( als je een mooi marge punten voorsprong zou hebben onder het motto mooi wat op de rekening .Er voor terug gehaald Armenteros die 6 maanden lekker heeft genoten in de Emiraten (als levensgenieter) dat is een grote misrekening .
    Nee we hebben het niet gehaald omdat het bestuur / combi tech staf er wel vertrouwen in had .
    Niet feitelijk gekeken na het aantal punten , en hier hebben we de rekening voor gekregen!
    Alhoewel ik er van overtuigd was alles had anders kunnen zijn als het noodlot was overgewaaid met Vloet Azza -Sierhuis- Burgzorg hadden we ook PLO gehaald maar dan voor een ticket europees
    Neemt niet weg de leiding bij Heracles moet de hand in zijn eigen boezem steken.

    En ja hebben nog een kans ,Ik zou Kolmschot voor de groep gooien ,en met respect afscheid nemen van Wormuth .
    Alleen een shock effect kan nog ons leven redden Jammer dat alles na 17 jaar zo vergooit word
    Nee we zijn nog niet uitgeschakeld dat bepalen de spelers waar ligt hun mentaliteit passie !?
    Als opgeven niet in hun woordenboek staat , is er nog hoop!
    Excelsior is een goed spelende ploeg , maar zekers te verslaan.
    Het gaat erom karakter , en echt willen .Hebben wij ook die Oekrainse strijders!?

  • Vak

    VakkieEzegt

    2 jaar geleden

    Kaart voor woensdag is binnen, op naar Rotterdam! In goede en slechte tijden! K’mop Heracles!

  • Jes

    Jessezegt

    2 jaar geleden

    Het was een zeer teleurstellend resultaat en om nu de schuldigen aan te wijzen gaat mij te ver. Die tijd komt nog wel. We hebben een uitstekend 1e helft gespeeld maar niet gescoord en een goal weggegeven. Winst of verlies hangt meestal af van binnenkant paal. Sparta kwam er in de 1e helft gewoon niet aan te passen en hadden alle mazzel van de wereld. Dit kan er na zo’n kut seizoen er nog wel bij.

    Niet te lang bij stil staan, de knop moet om en we leven nog. De steun van ons zijn de club en de speler hard nodig. Laten wij daarop niet verzaken en weer met een vol uit vak naar Rotterdam gaan. Het zou Heracles moeten aanbieden om de volwaardige steun te krijgen. Ja dat kost geld, maar degraderen kost nog meer. Ook de seizoenkaarthouders gratis entre geven is het minste wat ze kunnen doen. Kom op, de schouders met zijn allen er onder zetten en er voor gaan! Het kan, we spelen niet tegen topclubs.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Jeroen

    Het is inderdaad kansloos als je als fan de hoofdtribune beklimt. Ik begrijp de teleurstelling en frustratie, maar dat kun je ook anders uiten. Wat Gilissen betreft ben ik het niet met je eens. Als je als TD bankzitters van Fortuna (Hansson) en Emmen (Laursen) haalt en een speler(Armenteros) die heel lang niet heeft gespeeld dan faal je opzichtig. Als je Armenteros voor de bühne haalt is dat helemaal belachelijk. Ik vraag mij soms af of hij de markt überhaupt kent. Daar lijkt het in ieder geval niet op. De afwezigheid van Vloet en de vele blessures is gewoon botte pech. Daar kan Gilissen natuurlijk niets aan doen.

  • Gre

    Greetzegt

    2 jaar geleden

    Toch al met al een logische en terechte positie. Niet kunnen winnen van de ploegen onder je, het opstellen van Vloet, het almaar wijzen naar grote broer Twente. Nu maar hopen dat we er iets van bakken tegen Excelsior…

  • Emi

    Emiel1983zegt

    2 jaar geleden

    @supp

    Je hebt gelijk. Hij complimenteerd altijd de tegenstander dat ze goed zijn en weet ik veel.

    Ik mis wel eens de motivatie naar zijn eigen team. Wellicht in de kleedkamer maar als ik ze soms na het fluitsignaal zie lopen (op een paar na) dan vraag ik me af wat er gezegd wordt in de kleedkamer

  • jot

    jotiszegt

    2 jaar geleden

    Weet iemand of je gratis kaartjes krijgt voor excelsior uit als je een seizoenkaart hebt of als je 5 uitwedstrijden heb bezocht ik heb namelijk een seizoenkaart maar ben maar bij 4 uit wedstrijden geweest dus dat zou wel zuur zijn.

  • Ber

    Bertina LeKlerckzegt

    2 jaar geleden

    https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1030554/zo-worden-de-tv-gelden-verdeeld-degradatie-willem-ii-en-pec-heeft-grote-gevolgen.html

    Wat ongelofelijk pijnlijk om dit te zien. We staan op de negende plaats van televisie geld en vliegen er hoogstwaarschijnlijk uit.

  • tic

    ticketszegt

    2 jaar geleden

    Tickets beschikbaar. Voor loyale supporters (=5 uitwedstrijden bezocht in dit seizoen) gratis bus of autocombi.
    Mailen naar [email protected] of af te halen in FanService shop.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    @berend. tuurlijk zijn ze eindverantwoordelijk. het onslaan van wormuth had je kunnen doen tijdens de interland periode. ma ook dan is er paniek. en paniek en onrust is niemand bij gebaat.

    @jeroen. helemaal mee eens. onbegrijpen dat je je eigen spelers gaat uitfluiten, na een goede eerste helft. wat je had gewoon duidelijk de overhand. en niemand gaat er beter door voetballen

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Berend

    Natuurlijk heeft Hoogma bewezen dat hij kundig is en voetbalkennis heeft. Dat zijn inderdaad de feiten. Ik twijfel dan ook niet aan zijn kunde en voetbalkennis. Daar komt nog eens bij dat hij een groot netwerk heeft en ervaring. Daarnaast kent hij de club. Allemaal waar, maar of het verstandig is om hem terug te halen vraag ik me af.

  • jer

    jeroenzegt

    2 jaar geleden

    Allemaal zeiken, maar gisteren hebben we ons als fans ook niet van onze beste kant laten zien. Bij het rustsignaal al fluiten terwijl we gewoon een goede eerste helft spelen…..
    Daar gaat geen speler beter van voetballen.
    Ook na de 0-2 had je gewoon nog terug kunnen komen maar toen gaf het publiek het al op.
    En wat er na de wedstrijd gebeurt is helemaal kansloos. Wat mij betreft weg met iedereen die daar de hoofdtribune opklimt.
    Gezeur om gillissen slaat ook nergens op. Met Vloet en Sierhuis erbij had je gewoon een goede selectie staan waarmee je op zijn minst 10e mee kunt worden.
    Dat we nu nacompetitie spelen ligt naar mijn mening meer aan wormuth.

  • Sup

    Suppzegt

    2 jaar geleden

    Er wordt door Wormuth te weinig uit gegaan van eigen kracht!
    Waarschijnlijk is hij nu ook zijn tegenstander aan het analyseren en past zijn spelwijze daarop aan. Verkeerde volgorde. De tegenstander moet verrast zijn door onze eigen sterk aanvallende voetbal.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @JHR, maar het Bestuur is toch verantwoordelijk voor alles en iedereen binnen Heracles. Die moet dan toch ingrijpen als een trainer hele vreemde keuzes maakt, wat ik overigens vond meevallen (Hoogma niet opstellen was wel erg vreemd overigens).

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Henri, je hebt gelijk. Hoogma Is geen garantie. Maar garanties heb je niet in het leven maar laten we wel wezen, hij heeft wel bewezen dat hij de kunde heeft, in ieder geval is zijn voetbalkennis, kunde en ervaring meer dan wat er nu aanwezig is. En hij heeft ook bewezen een leider en winnaar te zijn, zag je in zijn voetbalcarrière.

  • JHR

    JHRzegt

    2 jaar geleden

    @berend. het ontslaan van een trainer heeft meestal maar invloed voor 2 a 3 wedstrijden.
    wat mij dan stoort is dat jij het continu hebt over het bestuur. maar het echte probleem ligt dit seizoen bij onze toch echt aan onze technische staf. het elke wedstrijd aanpassen van de opdrachten en spelsysteem. qua selectie bij start seizoen was dit breder dan het seizoen ervoor.

    ook vraag ik me af wat Ivo Rossen toevoegd?

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    Berend

    Jij hebt het over jongens die mannen moeten worden. Koen Bucker onderschrijft deze conclusie in de Tubantia en daar ben ik het ook volledig mee eens. In de nacompetitie zal blijken wat zijn woorden waard zijn. Het komt ook op karakter aan en een “over-mijn-lijk” mentaliteit. Negativiteit heeft nu geen enkele zin, maar de heren van het bestuur en de directie moeten na het seizoen reflecteren naar hun eigen functioneren.Of Hoogma de oplossing is waag ik te betwijfelen. Successen uit het verleden geven ook in dit geval geen garantie voor de toekomst.

  • Sem

    Semoizegt

    2 jaar geleden

    Begrijpelijk dat iedereen baalt, maar laten we volle bak acht de club gaan staan.

    Je hebt nu geen invloed op het bestuur oid. Je hebt invloed de steun die de spelers voelen in de moeilijke wedstrijden die komen gaan.

    Met zijn allen vol achter Hereacles!!

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    @Heracles Harry, ik snap jou maar ik ben in het verleden nooit negatief geweest tot aan vorig seizoen. In de winterstop hoorde ik al van het verhaal Hoogma en daarbij komend het niet aan te ziene voetbal, kreeg ik er zo de balen van dat ik zeer negatief werd en de roep om Hoogma telkens weer liet horen. Niet goed maar was enorm gefrustreerd.
    Kijk naar Sparta, daar is het al maanden erg onrustig, een maatje van mij woont in Rotterdam en is Sparta supporter, de trainer en assistent verdwijnen en Sparta blijft erin. Waarom daar wel en wij niet? Sparta heeft mannen, die strijden voor elke meter en wij hebben jongens. De meeste jongens van die generatie wil met zo weinig mogelijk inzet, zo veel mogelijk verdienen (uitzonderingen daargelaten).

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    Heracles Harry moet iemand vanuit de bureaus van de club zijn, dit kan na zijn laatste post niet anders.

  • Hen

    Henrizegt

    2 jaar geleden

    HeraclesHarry

    Berend is een oale zure zeikwijf, toe maar.
    Wat ben jij een grote jongen. Jij bent volgens mij de enige op dit forum die verstand van voetbal heeft, chapeau! Jij weet ook precies wat de impact en gevolgen zijn van dit forum.Volgens mij ben jij in het dagelijks leven een psycholoog. Maar het moet gezegd: jouw mening doet er toe. We hebben inderdaad één van de beste selectie ooit. Kijkend naar dit seizoen is daar geen speld tussen te krijgen.

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    @Berend klopt, excuus.
    Was ook meer een reactie op de algehele tendens die hier volgens mij (en tenminste enkele anderen al veel te LANG overheerst) en specifiek op jou in de zin van
    BEREND
    16 mei 2022 08:41

    We moeten de impact van supporters ook niet overschatten, dat is waar.
    We moeten ook niet de verantwoordelijkheden van de uiteindelijk verantwoordelijken onderschatten (en passend afrekenen).
    We moeten (gaan) ook niet de HELDEN DIE TELKENS MAAR WEER ZO FANTASTISCH FANATIEK IN HET STADION ZITTEN tekort doen (heb ik nooit bedoeld, zal ik nooit bedoelen… @Hans!!!!)

    Maar mijn punt was: laten we óók niet doen alsof onze input, ook/vooral hier, niks uitmaakt. Ook ikzelf vraag me af: was/ben ik dan te optimistisch? Is mijn positieve wens de vader van mijn naïeve gedachte? Zorgt dàt dan, hoe minimaal ook, ten dele voor die vooral te laconieke instelling bij andere geledingen vd club, zoals spelers en/of trainers? Zoals Knoester met z’n kalme “wij zij te goed om te degraderen” – nou LAAT ZIEN DAN, DAN OOK GEEN EN-KE-LE CENTIMETER MEER WEGGEVEN!!! Was/ben ik te lief/veeleisend in mijn verwachtingen?? Ik geloof nog steeds van niet, want zonder (goede) hoop kom je helemaal nergens.

    Maar goed, aan alle neggo’s/ongelovigen hier dus: kijken jullie jezelf ook (liefst regelmatig) ff in de spiegel?? Gewoon voor de volledigheid.

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    En wie zegt dat wij moeten betalen? Nergens lees ik dat nog. Als dat zo is, hoop ik oprecht dat de tribunes leeg blijven

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    2 jaar geleden

    nog geld vragen ook om naar dit prutselftal te kijken? ze moeten de scchouders uit en thuis gratis toegang verlenen!!

  • Nol

    Nolzegt

    2 jaar geleden

    Ik begrijp dat je als seizoenskaart houder nu kaarten moet kopen voor de na-competitie. Het moet toch niet gekker worden. Wat een des-respect naar de trouwe toeschouwer toe. Schande.

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Heracles Harry, jij leest niet goed. Het was Wim die dat riep. Ik vast ook wel een keer maar dat is al een hele tijd terug. Maar Wim heeft overigens wel gelijk.

  • Zwe

    Zweerzegt

    2 jaar geleden

    Laten we voor een goede zweer zorgen woensdag en laten we ook de zweer goed houden hier op de sait

  • Ber

    Berendzegt

    2 jaar geleden

    Als jullie mijn posts altijd hebben gelezen ben ik altijd pro Hoogma geweest en anti Bredewoud/ Toussaint ook al wonnen we een paar potjes en werd ik weer neergesabeld door oa Jesse en een aantal andere positivelingen. Het geval Hoogma speelt al een paar maanden achter de schermen en een paar weken geleden werd het pas openbaar. Als ze Hoogma in de winterstop al hadden aangetrokken (dubbelfunctie met KNVB) had er direct gerepareerd kunnen worden.
    Wil niet zeggen dat we dan niet in deze situatie waren terechtgekomen, maar ik durf te zeggen van niet. Er waren dan waarschijnlijk betere aankopen in de winterstop gedaan voor de voorhoede. Nu is op het aller, allerlaatste moment Sammieaangetrokken voor de buhne. Iedereen kan zien dat hij geen schim meer is van despeler die hij ooit was. De Directie heeft geluisterd naar de voorzitter Bredewoud, ons financieel wonder, om maar geen geld uit te geven. Wij redden het wel, heeft hij gedacht. We redden het niet, wij hebben te weinig vuurvreters voor de nacompetitie. Ik voorspel dat er volgend jaar een andere voorzitter is en dat we ook verlost zijn van deze Directie en Hoogma Sr aan het roer. Wat ben ik er ongelofelijk ziek van,kan wel…

  • Her

    Heracles Harryzegt

    2 jaar geleden

    Berend oale zure zeikwijf, ten eerste niet anderen in de mond leggen wat volgens mij alleen ik (zo duidelijk) heb gezegd: “wellicht (!!) is dit 1 vd beste zoniet de beste selecties ooit, in elk geval qua potentie, maar er komt niet uit wat erin zit”. Dat is volgens mij echt ie-der-een met mij oneens, óók Jesse en Hardenberg. En schijt aan wat populair is, ik blijf bij mijn mening (waarbij de nadruk op ‘wellicht’ inmiddels wel heel zwaar is geworden).

    Belangrijker dan: samen met o.a. Henri en Ruud (die er op dag 1 vh seizoen al niet ophielden met plasjes doen hier) ben je iemand die hier altijd weer de negatieve tendens aanwakkert. Maar nee, dat heeft vervolgens uiteraard 0 (negatieve) uitwerking op de club als geheel. Want alle commentaar hier vindt vanzelfsprekend in een bubbel plaats, die volledig losstaat van de realiteit. Tuulk jong!

    Enige nuance, ho maar.

    Vooral schromelijk blijven onderschatten wat ‘slechts’ wij eigenlijk aan impact hebben, op ‘slechts’ een site als deze (*respect @HAFC.NL al sinds jaar en dag, mooi man). Wie er wanneer allemaal meeleest en hoe(veel). Welke uitwerking bepaalde opmerkingen (kunnen) hebben. Maar nee, totaaaaal kop in het zand steken en een heel end aan ‘pot verwijt de ketel’ doen – flinke kerel ben je dan hoor!! En bovendien klasse supporter, die de club echt ooooverduidelijk ècht een warm Zwart Wit hart toedraagt. Het lijkt hier zo langzamerhand verdomme GTST wel man en jij speelt niet alleen mee, je regisseert nota bene (zeker samen met alle andere soapschrijvers) hele afleveringen en inmiddels dus ook al bijna een heel seizoen! In dezelfde analogie: producenten, geldschieters, acteurs, etc; iedereen heeft z’n impact. Maar dat hebben óók jij/jullie/wij als ‘schrijvers’ en publiek/kijkers… en ja ‘zelfs’ ‘slechts’ hier!!!!!

  • Wou

    Wouterzegt

    2 jaar geleden

    @paul

    Donder aub op! Wij hebben ons heel rustig gehouden. De vuile was had veel eerder na buiten worden gebracht… Achteraf

TopReacties

RENE2 jaar geleden

Kan er een andere foto boven? Ik kan die man niet meer zien!!

Hans2 jaar geleden

Ik geloof niet in karma, maar sinds het Vloet debacle is dit een terechte straf voor onze club. Mensonterend gehandeld en dan rot je maar lekker op naar de KKD. Toen had Rob al ontslagen moetrn worden. Niet gebeurd, en nu is het einde nabij. En zelfs dan mag die gek blijven zitten zeker. Dan voor mij geen sc meer. Bied al onze aanvallers aan bij de Eredivisie clubs en niemand wil er een. Het is zo bedroevend. En allemaal nog blij met de 2 miljoen voor Burgzorg jongens? Ook achteraf een achterlijke keuze van Rob en Tim. Wissel speler van Fortuna met 0 goals heeft hem fantastisch vervangen. Deze hele club verdiend de KKD. In alle facetten Eredivisie onwaardig. Medelijden met DLT en de linksback, nummer 30 ook nog Eredivisie waardig en Rente. Dan stopt het wel. Aanval, Schoofs direct wegdoen.

blik s2 jaar geleden

wormuth tactische oetlul!!!!!!

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia