Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: Bert Letteboer

FanPraat #8: Tussentijds spelersrapport

Geschreven door Bjorn Wind op 3 okt. 2022

Bij FanPraat leggen wij een aantal stellingen voor aan ons panel die betrekking hebben op alles rondom Heracles. Hierin kunnen zij hun mening geven en andere supporters hierover een nieuwe kijk op de zaken geven. Deze maand hebben we een tussentijds spelersrapport opgemaakt. Hoe doen een aantal spelers het in de ogen van de fans? Het rapportcijfer is een gemiddelde van alle aangeleverde cijfers van de panelleden.

Wil je meedoen met het panel, heb je een stelling die jij graag eens besproken wil hebben of heb je een ander idee? Stuur een mail naar [email protected] met je naam en je krijgt in de laatste week van de maand een mail met de stellingen voor komende maand.

Michael Brouwer:

7.7


Claudia Weel (9) : “Brouwer heeft laten zien dat hij een prima keeper voor Heracles is. Al een aantal hele knappe reddingen verricht. Hij moet oppassen dat hij niet teveel mee gaat voetballen, dat is niet zijn sterkste kant. Levert dan soms onnodig risico op.“

Justin Verhoeven (7): “Staat, op zijn foutjes tegen VVV na, gewoon prima te keepen. Aan de bal sterk en heeft ons meerdere malen op de been gehouden, zoals bijvoorbeeld de eerste helft tegen Telstar. Positief dat hij bij ons verlengd heeft, ondanks dat hij in de zomer graag nog naar Emmen wilde. “

Sylian Mokono:

6.6


Geert Wibier (8): “We kunnen wel vaststellen dat Bakboord zijn plekje verloren heeft en zeer terecht. Mokono heeft alles mee om een goede moderne back te worden, fysiek sterk, snel en conditioneel sterk. Een vergelijking met Dumfries komt ineens in mijn hoofd.”

Jeroen Kiewiet (6.5): “Speelt leuk mee maar moet nog zeker stappen maken. Vergeleken met de concurrent op zijn positie is het terecht dat hij speelt.”

Thomas Bruns:

5.6


Dyon Kievits (4): “Een grote tegenvaller op dit moment. Tot nu toe voegt hij nog erg weinig toe aan het spel van Heracles en zou hij nog steeds niet fit genoeg zijn. Het gif, creativiteit en goals brengt hij totaal nog niet. Tot nu toe de grootste tegenvaller.”

Tom van Limbeek (7): “ Heeft rust aan de bal, behoud het overzicht. Hij is niet de nummer 10 wat vooraf gezegd werd, maar met zijn ervaring toch belangrijk in het elftal.”

Sem Scheperman:

7.0

Robert Derksen (6): “ Deze jongen met invalbeurten rustig brengen . voor mij nog geen basis materiaal maar zit zeker nog veel rek in.”

Emiel Eshuis (7): “Speelt nog te weinig, maar laat in de minuten zien dat hij een talent is die het ver kan schoppen.”

Marko Vejinovic:

6.0


Lawrence Vrugteman (8): “Kwalitatief onze beste voetballer in de selectie. Jammer dat hij nog geen volledige wedstrijden kan spelen.”

Marvin Rijkens (5): “ Heerlijke goal tegen ADO. Kreeg tijdens die wedstrijd ook alle ruimte voor zijn passing. Wedstrijden daarna had hij die ruimte niet en moest hij ook vaak achter zijn man aanlopen wat niet zijn sterkste kant is.”

Samuel Armenteros:

6.4


Jeroen Worseling (6): “De eerste wedstrijden een 7, de laatste wedstrijden een 5 dus dan kom je al snel op een 6 als gemiddelde. Na vorig seizoen was de start een verademing, we zagen weer even de oude Sammy. Daarna kreeg hij het moeilijk en kwam ook minder vaak in het spel voor. Hij wordt vanuit het middenveld wat minder vaak aangespeeld, maar dat is met de kwaliteit van onze buitenspelers misschien ook wel logisch.”

Gijs Dikkers (7): “Hij is een prima aanspeelpunt. Begon het seizoen goed, maar helaas nu geblesseerd.”

Mark Meijer (6.5): “Hij begon erg goed maar viel daarna weer wat terug. Zou wat mij betreft gewoon minimaal 15-20 goals moeten maken dit seizoen.”

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

29

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Ric

    Rickzegt

    2 jaar geleden

    @Tom,

    Ben jij vroeger gepest als kind, of wouden ze je bij Vak’74/Locals/HVH niet hebben als lid ofzo? Verzuurde gek. Vorm anders lekker een eigen SV, misschien dat je dan wel een kaartje of plekje in de bus kunt krijgen.

    En @FLM, volgende keer gewoon netjes omlopen met je geitenoog. Vak’74 is wel het laatste vak die jou wilt hebben.

  • Bon

    Bonafidezegt

    2 jaar geleden

    Natuurlijk speelt de competitie waarin wij spelen een rol, maar het lijkt erop dat het netwerk van Hoogma sr. ook niet zo groot is als dat we dachten. Voor een TD zat er weinig verrassing in zijn aankopen, terwijl juist de ervaren mensen die hij binnenhaalde tegenvallen. Met een creatievere stijl van scouten was er vast wel weer een (toekomstige) parel bijgekomen. En dat hoeft niet eens zo exotisch te zijn. Er lopen genoeg talenten rond in de KKD. Denk aan de jonge Ezechiel Banzuzi bij NAC of Anwar Bensabouh van Telstar.

  • Jas

    Jasonzegt

    2 jaar geleden

    @tom

    Zo werken supportersverenigingen. Niet alleen bij ons, zo werken ze overal.

  • Har

    Harryzegt

    2 jaar geleden

    Ja een eerste divisie met die “jong” elftallen is waardeloos. Het is competitie vervalsing (de een voetbalt tegen een jeugdelftal en de ander tegen een half a-elftal) en zorgt voor wedstrijden met nauwelijks enige ambiance. Jammer de KKD had een hele mooie competitie kunnen zijn…

  • Stu

    Stulanowskizegt

    2 jaar geleden

    Sommige mensen vergeten vgm dat we in de kkd spelen, de meest treurige competitie van heel Europa misschien wel. Ook ik was teleurgesteld in de transfers maar een speler van een beetje niveau moet je zo 500k in het jaar geven anders komen ze echt niet naar deze troosteloos competitie waar je 20% van je uitwedstrijden op sportcomplexen speelt.

  • Wim

    Wimzegt

    2 jaar geleden

    Tjah wat kun je ook verwachten. Een speler uit China en de 2 divisie van Turkije. Zei het voor het seizoen al, dit moeten we niet willen. Spelers met restwaarde hebben we nodig zoals Oahim en Hansson. En stel ze zijn goed genoeg voor de KKD, dan heb je er volgend jaar helemaal niks aan. Zijn gewoon rare keuzes, dat mag gezegd worden. Maar dat zien we volgend seizoen wel. Hopelijk promoveren we gewoon.

  • Flm

    Flmzegt

    2 jaar geleden

    Had Mokono zeker wel een 7.5 gegeven. Vind hem steeds beter worden. Denk niet dat Bakboord het gaat winnen wbt basisplaats.

    Krijgt vak 74 steeds meer bevoegdheden?
    De laatste thuiswedstrijd had ik per ongeluk de verkeerde afslag genomen, en kwam voor vak 74 terecht. Vroeg een jongeman of hij mijn pasje mocht zien hij was bank dat ik anders in vak 74 zou gaan zitten. Het moet niet gekker worden. Uiteraard geweigerd. Of ik dan terug wou gaan. Dus niet. Uiteindelijk nadat er een steward bij kwam,kon ik doorlopen .Laatste vak waar ik ooit wil zitten ???

  • Mar

    Markzegt

    2 jaar geleden

    Ben het wel met Bonafide eens.
    Ik ben altijd fan geweest van Bruns en heb zijn terugkeer toegejuicht, maar war hij nu laat zien slaat nergens op.

    Hij mag dan af en toe een mooie steekpass geven, maar zijn inzet is niks. Nonchalante straalt eraf. Op deze manier is hij een sya in de weg voor frisse aanwas en jong talent.
    Ditzelfde geldt voor Vejinovic.

    Het zijn mooie spelers maar had er meer van verwacht

  • Han

    Hanszegt

    2 jaar geleden

    Ongelooflijk dat ie onze gehele trainersstaf voor de gek heeft……bonafide man man man.

  • Bon

    Bonafidezegt

    2 jaar geleden

    @ TIM: een paar keer invallen? Bruns heeft geen enkele wedstrijd gemist! Daarmee probeer ik aan te geven dat we hem heus wel een (voorlopige) beoordeling mogen geven. En hij heeft daar – in Turkije – de voorbereiding meegemaakt, dus hij zou ‘fit’ moeten zijn. Dit gaf hij zelf aan in het interview dat hij bij binnenkomst gegeven heeft. Niets blijkt minder waar.

    Bruns overtuigt niet en dat mag gezegd worden. Op voorhand was ik al niet blij met zijn komst en hij laat ook geen dingen zien die mij van zijn eventuele meerwaarde overtuigen. Zoals gezegd lijkt het alsof hij hard werkt, maar schijn bedriegt.

  • Tom

    Tomzegt

    2 jaar geleden

    @Jason,

    Ook een schande.. vanwaar die privileges ? ze zijn er 50% van de uitwedstrijden niet bij? Jong utrecht willen ze niet heen onder de noemer boycot.. stond vorig jaar in Alkmaar, daar waren ze ook niet.. iets te ver weg.

    Kom op man, kap gewoon met dit gedoe..

  • Jas

    Jasonzegt

    2 jaar geleden

    @Tom, dat Locals een eigen bus heeft vergeet je even? Zo werken supportersverenigingen nou eenmaal.

  • J99

    J99zegt

    2 jaar geleden

    Bij een derby staan ze vooraan met de bussen… eigenlijk van de zotte. We gaan het meemaken of ze bij uitwedstrijden wel ‘sfeer’ willen maken.

  • Tom

    Tomzegt

    2 jaar geleden

    Vak’74 heeft eigen bussen in de verkoop voor PEC.. kunnen we ook nog wat terug verwachten van die groep of is het alleen maar geven..?

    – Eigen vak
    – Eigen pasjes
    – Eigen bus

    Nog even en ze bepalen ook welke spelers er komen.

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    @BONAFIDE

    Nouja ik ben het in die zin al totaal niet met je eens.. hij is nu een aantal keer ingevallen en 2 basisplaatsen gehad. Wat verwacht je gelijk? hij werkt zich kapot en ja het mag allemaal iets verfijnder worden.. maar dat geldt voor heel veel meer spelers bij ons.

    Hij is gewoon altijd een makkelijk slachtoffer bij ons, toen en nu weer. Jongen heeft gewoon veel betekend voor de club.. en Nee daar moet je hem niet op beoordelen.

  • Bon

    Bonafidezegt

    2 jaar geleden

    @TIM: Ligt dat aan ons (supporters) of aan Bruns? We hoeven toch niet alles recht te lullen wat krom is, alleen maar omdat hij (ook) fan is van de club? Je ziet dat hij op dit moment moeite heeft met het niveau van de KKD. Alleen Ouahim en Schoofs steken er op het middenveld bovenuit.

  • Tim

    Timzegt

    2 jaar geleden

    Het is met Bruns weer hetzelfde als in zijn eerste periode.. die jongen kan hier echt niks goeds doen.

  • Joh

    Johanzegt

    2 jaar geleden

    Eigenlijk wel bijna compleet eens Kanten. Had alleen Bruns nog een puntje hoger gegeven. Dat de oud gedienden de zwakste schakels zijn is duidelijk.

  • Jan

    Jantjezegt

    2 jaar geleden

    Ik zou zeggen:
    Brouwer 7.5
    Mokono 7.5
    Hoogma 7
    Sonnenberg 6.5
    Rente 7.5
    Roosken 7
    Bruns 4
    Vejinovic 5.5
    Ouahim 8
    Schoofs 7.5
    Laursen 7
    Armenteros 6
    Hansson 9

  • Stu

    Stulanowskizegt

    2 jaar geleden

    Wat een achterlijke cijfers Thomas, humeur jesse vind ik niet hoger dan een 7,5!

  • Tho

    Thomaszegt

    2 jaar geleden

    Andere zaken beoordeeld met rapportcijfers.
    Nummer 1-klassering na 9 duels: 10
    Support bij uitwedstrijden: 10
    Support bij thuiswedstrijden: 8,5
    Algehele sfeer rond de club: 8,5
    Aanhoudende glas-half-leeg-reacties: 5
    Humeur Jesse de laatste tijd: 9
    Come back Rente: 8
    Verslaggeving Tubantia sinds benoeming neutrale Heracles-watcher: 8
    Overige neutraliteit Tubantia: 5 –

  • Edd

    Eddyzegt

    2 jaar geleden

    Allemaal een voldoende??

  • rob

    robinzegt

    2 jaar geleden

    Armenteros voegt niets toe….
    Ben ik het absoluut niet mee eens.
    Laatste tijd geen doelpunten… klopt..
    maar wel meevoetballend sterk aan de bal.
    Tevens maakt hij ruimtes vrij voor onze vleugelspelers.

    Zeer in dienst van het elftal dit seizoen.

  • S.C

    S.C.B.zegt

    2 jaar geleden

    Armenteros zijn niveau mag nog zeker omhoog. Voegt momenteel weinig toe helaas.. cicilia is daarentegen ook geen niveau als 1e spits. Naar mijn mening is dit de enige plek die deze winter verbeterd moet worden.

  • Tho

    Thomaszegt

    2 jaar geleden

    Ik vind het allemaal prima.

  • Bon

    Bonafidezegt

    2 jaar geleden

    @ JAN: Bruns presteert toch ook vèèl minder dan dat we van hem mogen verwachten? (1) Hij loopt geen meter teveel, maar laat het wel lijken alsof hij veel arbeid levert. (2) Als hij instapt is hij gezien, waarbij opgemerkt moet worden dat hij heel traag beweegt waardoor de speler aan de bal daarop kan anticiperen. (3) Verder blinkt hij uit in het geven van slechte passes. Vooral naar de andere kleur.

    Die jongen valt gewoon enorm tegen.

  • DDB

    DDBzegt

    2 jaar geleden

    Marko een 8, dan moet je of blind zijn of een zware drinker. Voor Bruns met een 7 idem.

  • Tom

    Tomzegt

    2 jaar geleden

    Komen natuurlijk hele belangrijke weken aan voor ons Heracles met deze maand:

    Graafschap (T), PEC (U), Eindhoven (T) en Willem II uit..

    Hier kun je een seizoen maken of breken in mijn ogen.. Kom je tegen je directe concurrenten er goed uit.. kun je ze thuis in de 2de seizoenshelft pakken.

  • Jan

    Janzegt

    2 jaar geleden

    @Dyon Kievits (4): Thomas Bruns “Een grote tegenvaller op dit moment..

    Nou nou nou.. om daar een 4 voor te geven. Volgens mij zie je echt wel zijn kwaliteiten en moet die ritme doen. Brengt altijd 100% inzet. Beetje “makkelijke” om dan een 4 te geven.

TopReacties

Jan2 jaar geleden

@Dyon Kievits (4): Thomas Bruns “Een grote tegenvaller op dit moment.. Nou nou nou.. om daar een 4 voor te geven. Volgens mij zie je echt wel zijn kwaliteiten en moet die ritme doen. Brengt altijd 100% inzet. Beetje "makkelijke" om dan een 4 te geven.

Tom2 jaar geleden

Komen natuurlijk hele belangrijke weken aan voor ons Heracles met deze maand: Graafschap (T), PEC (U), Eindhoven (T) en Willem II uit.. Hier kun je een seizoen maken of breken in mijn ogen.. Kom je tegen je directe concurrenten er goed uit.. kun je ze thuis in de 2de seizoenshelft pakken.

DDB2 jaar geleden

Marko een 8, dan moet je of blind zijn of een zware drinker. Voor Bruns met een 7 idem.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia