Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

Heracles wint met 3-0 van Top Oss

Geschreven door Mat op 19 nov. 2022

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen Top Oss met 3-0 gewonnen. De Heraclieden waren veel te sterk voor de Ossenaren, maar waren niet in staat om vanavond echt uit te blinken.

Een van de spelers die dit seizoen makkelijk het doel weet te vinden is Lucas Schoofs. De Belg was ook vanavond weer verantwoordelijk voor twee doelpunten en hierdoor heeft hij alweer zes keer gescoord. Het andere doelpunt werd gemaakt door Hansson, die een penalty verzilverde.

Heracles heeft nou 37 punten en mag zich nu opmaken voor een korte rustperiode. Morgen begint het WK en de Almeloërs kunnen dit moment pakken om even tot rust te komen. Het seizoen duurt nog lang, maar de eerste helft zit er in ieder geval bijna op en tot op heden lijkt Heracles samen met Zwolle te strijden om de eerste plaats.

Later volgen de terugblikken van Lucas Schoofs en trainer John Lammers.

Vind jij HAFC leuk en kun jij een kleine bijdrage missen? Met een kleine donatie help je HAFC 2024 door!

Klik hier om te doneren (Naar onderen scrollen voor eenmalige donatie)

Discussieer mee

36

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • tic

    ticketboxspotterzegt

    één jaar geleden

    De eerstvolgende competitiewedstrijd speelt Heracles Almelo na de korte break in de Keuken Kampioen Divisie op 11 december 2022 om 14.30 uur tegen Roda JC in Kerkrade. Donderdagmiddag 24 november hebben wij de definitieve vervoersafspraken vanuit Roda JC mogen ontvangen. Het gastenvak bij Roda JC heeft normaal gesproken een capaciteit van 950 plekken. Echter kan Roda JC ons maar 70 parkeerkaarten en 2 bussen aanbieden. Dit heeft te maken met de geringe parkeergelegenheid bij het gastenvak. Per extra bus die wij willen inzetten moeten wij 5 parkeerkaarten inleveren. Wij hebben besloten de volgende verdeling aan te houden om toch zo veel mogelijk Heraclieden te laten afreizen naar Kerkrade:

    Autocombi: 40 parkeerkaarten met minimaal 3 inzittenden per auto
    Buscombi: 8 bussen waarbij wij de capaciteit per bus proberen te optimaliseren

    Wij hadden het graag anders gezien, echter zijn wij afhankelijk van de beslissingen van de lokale driehoek van de gemeente Kerkrade. Wel heeft Roda JC getracht ons op een goede manier te bedienen en aan onze wensen te voldoen.

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    @JHR
    De supporterscoördinator kan hier inderdaad een grote bijdragen in hebben.

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    @heracles harry

    We missen inderdaad vak74 ,maar ik verwacht dat ze in de komende 3weken rust iets naar buiten brengen. Ik weet zeker dat we beter: groter, sterker en luider terug komen. Ik mis ook de mooie sfeeracties die er vaak werden gehouden. Ik heb hoop!!

  • Alm

    Almelozegt

    één jaar geleden

    Ken gezinnen die nooit bij Heracles komen, maar met de huidige successen en het goedkoop aanbieden van kaarten zijn ze toch incidenteel is aanwezig (wat ik overigens prima vind, wie weet nieuw support voor de toekomst.) Maar man, vrouw en de (nog hele jonge) kids mee.

    Lekker in Q staan met zijn allen, het familie vak van Almelo, ons kent ons! Nou echt een lachertje. Begin toch gewoon met een minimale leeftijd in te voeren van 16 jaar, want zo wordt het hele vak naar de klote geholpen. Genoeg vakken erom heen waar ze plaats kunnen nemen, Qq, R of P

  • Her

    Heracles Harryzegt

    één jaar geleden

    Ik ga geen kritiek hebben, want wie ben ik. Zonder gein. Vind wel dat ik mag zeggen dat het vreemd is, heel vreemd zelfs, dat we zo’n contrast hebben – tussen een donders kabaal enerzijds en zo’n gezapige, saaie vrijwel-stilte anderzijds. Ik snap dat gewoon niet helemaal. Ook bij mezelf niet – bijvoorbeeld de reacties hier ook heel veelzeggend, onder ‘Praat mee’: zelfs NA de wedstrijd waren het er nog maar 6. En ik ben vrij vaak vrij fanatiek (met name ook hier), maar op de 1 of andere manier laat ik ook verstek gaan. Geen idee wat dat is. De temperatuur, okee. De tegenstander. Het spelbeeld. We missen Vak ’74 (of liefst nog wat beters – maar wattan?). Het weekaa begint en das wel andere koek dan de KKD. Mijn schoen was gister alweeeer leeg. Zeg het maar! 🙂

  • JHR

    JHRzegt

    één jaar geleden

    weer een prima overwinning, totaal geen wedstrijd. top oss was gewoon helemaal nergens.

    Nu een kleine winterstop. hopelijk kunnen we deze lijn doorzetten.

    Wat betreft vak Q. ik zit bewust niet in vak Q ik ben in het stadion om voetbal te kijken en af en toe een keer te schreeuwen. ma als je in Q staat vind ik dat je wel wat meer mag laten horen dan 2 momenten van 2a 5 minuten . hier mag je als Heracles en supporterscoördinator/-groepen wel eens naar kijken hoe je dit kan verbeteren.

  • Edj

    Edjeservice70zegt

    één jaar geleden

    Met tegenstanders als ( met alle respect) top Oss daar kun je ook niet voor warm lopen, geen seconde willen voetballen.
    Als vak Q een keer niet de boventoon zingt in ons geweldige stadion, laten wij dan zelf zorgen in welk vak we dan ook zitten om sfeer te maken.
    Je kunt niet als Heracles supporter alleen maar tegen Q aan schoppen dat ze een keer niet/ nauwelijks te horen zijn(ik vind dat ook nogal zwaar overdreven) sta dan zelf op en zorg voor sfeer in je eigen vak.
    Verder vind ik dat onze club terecht maar dan ook meer dan terecht boven aan staan, op naar volle uitvakken en vol gas op naar de eredivisie. Dit is voor al onze supporters, verenigen in plaats van verdelen.
    #missiepromotie

  • Vak

    VakQzegt

    één jaar geleden

    @RemcoM

    Er stonden maar 10 jonge leden in het vak. Die “wel” sfeer maken. Het is anders nog dooier. Laat gaan ze zorgen voor nog een beetje sfeer. Leg het niet op hun

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    @wim
    Je hebt helemaal gelijk de beleving is zo saai.
    Je zingt alleen en niemand doet fanatiek mee.
    Kinderen zie ik ook regelmatig in het fanatieke vak. Toposs kwam er een aantal keer boven uit en die waren maar met 100. Schaamend begint het te worden.

    @ticketboxspotter
    Koop allemaal een kaartje en zorg dat we weer een uitverkocht uitvak hebben.
    6€ is geen geld en het word een heerlijk sfeertje!!

  • Wim

    Wimzegt

    één jaar geleden

    Wat loop je nou weer te janken Jesse. Er mag hier gewoon terecht geklaagd worden over vak Q. Dat hoort het sfeervak te zijn en het is gewoon een bende. Vrouwen, kinderen, ouwe lui, en ook mannen die 90 minuten stil zijn. Zit zelf in Q maar je zingt zowat alleen. Ik hoor het uitvak zelfs regelmatig. Van Top Oss zelfs… Je betaalt voor de beleving en daar hoort ook sfeer bij. Bij twijfel blijf je anders wel thuis of ga je ergens anders heen. Sinds vak 74 weg is, is het net een begrafenis.

  • Tro

    Trommelsinhetvakzegt

    één jaar geleden

    Weet iemand wanneer de tweede trommel weer terug komt? De trommel van het uitvak was nog beter te horen, dan die van ons, terwijl ik gewoon in het vak zat, kom op. Een trommel van “top oss”😂 een trommel waarop “top oss” getekend is, Hoop dat er verandering in komt!
    Ps: verder hebben we wel goeie trommelaren.

  • Kin

    Kindereninhetvakzegt

    één jaar geleden

    @2one_1903

    Toch maken de kinderen meer sfeer als de mannen die 30+ zijn en de vrouwen die 24/7 op het mobieltje kijken. Die kinderen vinden het leuk. Het is goed voor de generatie en sfeer. Het is toch al een dooie boel. Wat wil je anders? Ze maken ons alleen maar beter!

  • Kin

    Kinderen in Qzegt

    één jaar geleden

    @2zone_1903
    Alsnog maken ze meer sfeer dan de oude mannen van 30+
    En de vrouwen die 24/7 op het mobieltje kijken!
    Ook waren het er maar 10.
    Laat die jongens toch helpen met de sfeer. Het is toch al een dooie boel. Wat wil je anders?

  • Mic

    Mickzegt

    één jaar geleden

    Laten we Roda JC echt als heel Nederland gaan boycotten. Na het lachwekkende besluit met de beker, weer problemen. De bende gewoon niet voor elkaar daar. Raymond A. aub doe er eens wat aan.. mag best een keer met de vuist op tafel geslagen worden zeg. Toch al kut club eerste klas. Het is niet dat deze wedstrijd vorige week is ingelast ofzo?

    De veiligheidsdriehoek van Kerkrade heeft nog geen besluit genomen of een autocombi is toegestaan. Dat vinden we vervelend. Om al zoveel mogelijk kaarten te kunnen verkopen, wordt de buscombi vast in de verkoop gedaan. Mocht de autocombi wel mogen, wordt er op dat moment gekeken naar de parkeercapaciteit bij het Parkstad Limburg Stadion hoeveel autokaarten er in de verkoop worden gedaan.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Tom blijkbaar overschat jij jezelf door hier even namens ‘iedereen’ te spreken. Laten anderen dat zelf bepalen. Praat over jezelf en bepaal niet wat een ander er van vindt. Is dat zo moeilijk?

  • Kri

    Kriszegt

    één jaar geleden

    Het kwaliteitsverschil tussen ons en TOP vond ik echt schrikbarend groot. Het was voor iedereen, spelers en supporters, echt te koud om er een doelpuntenfestijn van te maken en dat was de mazzel van TOP. We gaan als koploper ‘het winterstopje’ in en dat is prima. Kop erbij houden, even op adem komen en straks weer gestaag verder. Wedstrijd voor wedstrijd naar de competitie blijven kijken en dan zouden we normaal gesproken toch de punten moeten blijven halen. Kwalitatief horen we echt bij de beste drie/vier van de KKD

  • Tom

    Tomzegt

    één jaar geleden

    Zegt iedereen ook over jou Jesse, geen aandacht aan schenken.. je weet hoeveel stand dat houdt.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Uitstekende overwinning, het hadden er wel meer mogen zijn om het publiek te vermaken. Geen aandacht geven aan de zeikers die hun beklag doen over de sfeer. Blijf anders thuis of meld je aan bij de oelewappers in Oldenzaal.

  • Her

    Heracles is de clubzegt

    één jaar geleden

    Het was gisteren geen wedstrijd en dan is het logisch dat de stemming tam is. Bij een aansprekende tegenstander die ons niveau benaderd zal dit weer anders zijn.
    Laten we vooral genieten van onze eerste positie en blij zijn dat een aantal concurrenten het tot nu toe lelijk laat afweten..
    Wat mij betreft moet er dit jaar gepromoveerd worden, want volgend jaar kan dat weer heel anders zijn!!!

  • Leo

    Leozegt

    één jaar geleden

    @Hans,
    Zó eens met jou en zó klaar met de zeiksnorren hier. Bah

  • Alm

    Almelozegt

    één jaar geleden

    Kaartverkoop Roda uit is begonnen!

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    De sfeer is over het algemeen dit seizoen 10x beter dan de afgelopen jaren in de eredivisie, met paar duizend man meer in het stadion dan in de afgelopen jaren.
    We staan bovenaan met continu volle uitvakken.
    En ja,gisteren was het wat tam….maar oh oh oh wat een ramp weer allemaal.
    Sommige mensen MOETEN ook altijd wat te zeiken hebben,geniet toch eens een keer van wat je hebt.

  • ole

    olemlAzegt

    één jaar geleden

    Sfeer heeft ook te maken met hetgeen er op het veld gebeurt. Met uitzondering van de eerste 20 minuten was het daarna wederom futloos voetbal. Wandeltempo en de kansen op de vingers van één hand te tellen. Het niveau in de KKD is echt bedroevend, van spanning is al helemaal geen sprake en als de thuisclub er ook weinig zin in heeft is het logisch dat dit de sfeer geen goed doet…

  • sch

    schultenbrauzegt

    één jaar geleden

    voor de sfeer hoef je niet in het stadion te zijn..zelfs een gemiddelde amateurclub heeft meer sfeer..

  • 2on

    2one_1903zegt

    één jaar geleden

    Hadden de Herakids een excursie naar vak Q gisteren? Word met de week erger lijkt het

  • Sad

    Saddamzegt

    één jaar geleden

    Als nr1 de korte winterstop in, niets te klagen, hoepa hoepa hoe papa

  • Rem

    RemcoMzegt

    één jaar geleden

    Top Oss was de slechtste tegenstander die ik gezien heb.
    3-0 had met het simpelste gemak ook 5-0 en hoger moeten zijn

    Vak Q doet niet wat het kan.
    Ik heb ze regelmatig ook wel massaal gehoord maar ze laten het ook wel veel afweten.
    Reden is wel bekend.
    – veel mensen op de telefoon
    – veel te jonge leden in het vak.
    – veel mensen die sowieso niet meedoen.

  • Mic

    Mickzegt

    één jaar geleden

    @johan

    Lekker makkelijk, wie ben jij dan en wat verbeter jij aan de sfeer? Populair gelul op internet, held.

  • Roy

    Royzegt

    één jaar geleden

    👃
    ✌️

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Laten we gewoon tevreden zijn met een keurige ‘geen gelul,3-0’.
    En na de winterstop gaan we alleen maar nóg veel sterker worden met de terugkeer van veel creativiteit (Azzaoui en Ouahim) en eventueel een spits erbij.

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    @Joop, al zou het een bulletje of 5 a 6 zijn. Dan vermaak je het publiek tenminste. Die drive zie ik vanavond meer bij PEC.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Koja, daar heb je wel een punt, helaas. Eigenlijk moet je zo,n ploeg met dubbele cijfers naar huis sturen.

  • Joh

    Johanzegt

    één jaar geleden

    Vak Q weer een snipperdag? Staan godverdomme dik bovenaan en het is een dooie boel. Schaam je kapot!! Verder een zakelijke zege. Top Oss was dramatisch. Wat een niveau.

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    @Joop dan mag je toch op zijn minst je best doen om de bijna 11.000 supporters in de 2de helft te vermaken. Niet om aan te zien.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Voor een wedstrijd heb je twee partijen nodig. Jammer dat de tegenstander alleen maar zo min mogelijk doelpunten tegen wou hebben, het is hun goed recht maar…. Jammer

TopReacties

Joopéén jaar geleden

Voor een wedstrijd heb je twee partijen nodig. Jammer dat de tegenstander alleen maar zo min mogelijk doelpunten tegen wou hebben, het is hun goed recht maar.... Jammer

Kojaéén jaar geleden

@Joop dan mag je toch op zijn minst je best doen om de bijna 11.000 supporters in de 2de helft te vermaken. Niet om aan te zien.

Johanéén jaar geleden

Vak Q weer een snipperdag? Staan godverdomme dik bovenaan en het is een dooie boel. Schaam je kapot!! Verder een zakelijke zege. Top Oss was dramatisch. Wat een niveau.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia