Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: Foto: Bert Letteboer

Remon de Vries: ‘Heracles aan stand verplicht om te promoveren’

Geschreven door Bjorn Wind op 3 mei 2023

Waar tegenwoordig Lucas Schoofs de rol van verbindingsspeler toebedeeld krijgt, was dat werk in de vorige periode in de Eerste Divisie weggelegd voor Remon de Vries. De middenvelder was de onzichtbare kracht op het middenveld en wist zich, ook na de promotie, lange tijd als eerste op het wedstrijdformulier te spelen. Maar zat er ook meer in voor hem? „Van mezelf weet ik dat ik een betere voetballer ben, dan dat ik heb kunnen laten zien.”

Remon trapt tegenwoordig nog wel een balletje, op vrijdagavond bij de 35+ van AGOVV, de club waar hij ook vandaan kwam voordat hij het zwart-wit aantrok. „Bij AGOVV speelde ik onder Peter Bosz, maar hadden we bijvoorbeeld ook John Stegeman en Klaas-Jan Huntelaar als spitsen en op ‘10’ liep Hendrie Krüzen.” Vooral van laatstgenoemde raakte Remon onder de indruk van. „Zeker de beste speler waarmee ik heb gespeeld. Hij was zo technisch en tactisch begaafd. En slim, zelfs wanneer hij een bal verloor, zorgde hij er wel voor dat hij er een vrije schop aan overhield.”

Individuele klasse
Toen Bosz trainer werd bij Heracles en Krüzen meenam, vergat hij Remon niet. „Heracles was een stabiele ploeg en ook weer stap hogerop dan AGOVV.” Die stap bleek een schot in de roos te zijn, want datzelfde jaar werd Heracles kampioen in de Gouden Gids Divisie. „We waren een echt een team, maar wel aangevuld met een speler als Nico-Jan Hoogma, die veel kwaliteiten bezat.” Ziet hij daarin dan ook verschillen met de ploeg van dit seizoen? „Dit seizoen is Heracles aan zijn stand verplicht om te promoveren, dat was bij ons natuurlijk anders. Daarnaast is de individuele klasse veel groter bij het Heracles van nu.”

De vergelijking met Lucas Schoofs geldt vooral met zijn verbindende kwaliteiten. In tegenstelling tot de doelpuntenproductie van Schoofs, scoorde Remon de Vries maar 2 keer in zijn hele Almelose carriere en beide doelpunten vielen in het Gouden Gids Divisie-seizoen. Remon voelde de vraag al aankomen. „Haha ja, en dat terwijl ik in de jeugd nog een aanvallend middenvelder was. Eigenlijk had ik me ook meer moeten focussen op het maken van doelpunten. Voetbal is natuurlijk een teamsport, maar doelpunten helpen jezelf wel.”

Pieken en dalen
Waar sommigen hadden verwacht dat de stap naar de Eredivisie wel eens kon betekenen dat Remon langzaamaan uit het elftal zou verdwijnen, bewees hij het tegendeel. Vier seizoenen lang speelde hij in de Eredivisie het merendeel van de wedstrijden. „Daar zaten een paar mooie wedstrijden bij. Natuurlijk de allereerste wedstrijd, thuis tegen PSV (1-1, red.). Thijs Sluijter die de bal over die lange Gomes heen krijgt.”

“Of een uitwedstrijd tegen Ajax in de Arena waarin ik centraal achterin moest spelen. Stond ik tegenover Luis Suarez, dat was geweldig” Maar er zaten ook mindere wedstrijden bij. „De ergste was natuurlijk die wedstrijd in Heerenveen, waarin we 9-0 verloren. Voorafgaand aan die wedstrijd was ik nog geblesseerd. Maar ik wilde deze wedstrijd graag voetballen. Achteraf kan je jezelf dan wel voor je hoofd slaan.” 

Foto: Bert Letteboer

Dat idee heeft Remon ook wel een beetje over zijn voetballoopbaan, al heeft hij geen spijt van de keuzes die hij gemaakt heeft. „Ik weet van mezelf dat ik een betere voetballer ben dan dat ik heb laten zien. Ik heb niet het gevoel gehad dat ik er alles heb uitgehaald.” Conditioneel lukte het hem nooit helemaal top te worden, volgens hem.

Begeleiding
„Het was ook een andere tijd, er was nog niet zoveel aandacht voor voeding, eiwitten, rustperiodes en dat soort zaken. En zelf was ik niet een type die voor de duurloop ging en dat heeft me toch altijd wel genekt.”Die schuld legt hij dan ook bij zichzelf. “Maar ik heb geen spijt. Ik heb een mooie tijd gehad en het loopt zoals het loopt. Tegenwoordig zie je spelers de beste begeleiding krijgen, mogen ze extern trainen. Dat besef was er ook niet bij mij., maar daarmee kan ik nu jongeren helpen.”

Na zijn voetballoopbaan is Remon de kant van de zorg en begeleiding ingegaan. „Dat ontstond eigenlijk door toeval. Via een kennis ben ik in de jeugdzorg gegaan.” Daarna heeft hij sportpsychologie gestudeerd en werkt hij tegenwoordig onder andere op een psychiatrische afdeling en begeleidt hij jongeren. En binnenkort gaat hij ook beginnen aan een nieuwe studie over psychomotorische zorg. „Daarmee kan ik mij verder specialiseren als ZZP’er in de zorg.”

Gezin op één
Ook het beëindigen van zijn voetbalcarrière had te maken met zorg, het zorgen voor zijn gezin. „Ik heb toen heel veel thuis moeten doen en kreeg een hele andere focus door privé omstandigheden. We hebben veel meegemaakt en op dat moment had mijn gezin de hoogte prioriteit.” Nu heeft hij juist door zijn gezin het sporten weer opgepakt, al is het niet op het voetbalveld. „Mijn zoon is meer van het kickboxen, voetbal houdt hij niet zo van. Hij heeft veel kracht maar ook een bepaalde rust, misschien wel door zijn Thaise bloed. Dankzij hem ben ik op mijn oude dag toch ook nog heel fit geworden.”

Op zijn oude dag is de band met Heracles er nog altijd, al is die in de laatste jaren wel vertroebeld. „De afgelopen jaren werd het onder Frank Wormuth wat minder herkenbaar. Heracles staat erom bekend dat het, vooral thuis, er vol bovenop klapt, maar het werd steeds gezapiger. Ook de spelers waren minder bijzonder, terwijl de club zat bijzondere spelers heeft gehad.” Dat is ook iets dat moet veranderen richting volgend seizoen volgens Remon. „Er zal in de Eredivisie wel wat bij moeten komen, want hiermee ga je het op het hoogste niveau niet halen.”

Discussieer mee

36

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Der

    Derrickzegt

    één jaar geleden

    Bert3, ik gebruik niet voor niets het woordje ‘doorgaans’. Het klopt dus wat ik zeg. Saibari heeft er lange tijd uitgelegen met een blessure. Sindsdien speelt hij veel wedstrijden bij Jong PSV en mag hij regelmatig de nodige minuten maken als invaller bij PSV 1.

  • Ber

    Bert3zegt

    één jaar geleden

    @Derrick
    Klopt niet helemaal wat je zegt. Die Saibari die altijd wissel staat en ook invalt bij PSV doet ook regelmatig mee bij jong PSV

  • Jol

    Jolandazegt

    één jaar geleden

    Wat een fantastische speler,
    binnen en buiten het veld. Onopvallend maar zoveel werk verzetten. Een van de weinige spelers die toen een eigen fanpage had!

  • Der

    Derrickzegt

    één jaar geleden

    Gerrit, die hoop kan je laten varen. Bij Jong PSV hebben ze een vaste selectie en hebben ze doorgaans geen wissels van PSV 1.

  • Jef

    Jeffrey1984zegt

    één jaar geleden

    Heb inmiddels al een kaart kunnen kopen alsnog voor de wedstrijd.

  • Jef

    Jeffrey1984zegt

    één jaar geleden

    @SteveMokone ik wil hem wel van je overnemen als je hem nog hebt? App maar als je wilt 0655923331

  • Ger

    Gerritzegt

    één jaar geleden

    De hoofdmacht van PSV speelt zaterdagavond in Rotterdam tegen Sparta. Hopelijk spelen de wissels maandagavond met Jong PSV mee tegen PEC Zwolle én heeft van Duiven het vizier op scherp staan!

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Dromen is mooi, we hebben het niet zelf meer in de hand om kampioen worden. Het is ook een kwestie van hopen dat Jong PSV niet met een veredeld A1 team tegen Zwolle gaat spelen.

  • Ste

    SteveMokonezegt

    één jaar geleden

    1 kaart over voor morgen, bus 4.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Morgen met 2-0 winnen en je bet voor 2 dagen koploper.

    Lekker man

  • Tal

    Talpazegt

    één jaar geleden

    @Bert3 maandag speelt Olle.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Door selecteren zeker: Mokono, les, Sierra, cicilia, azzoui en dan kijken wat we met de talenten aan moeten. Scheperman staat er wel. Armenteros die kan zich wel staande houden in de eredivisie, daar wordt ander voetbal gevraagd dan in de kkd.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    Vakkie E

    We zijn het dan toch op een punt eens.:) Armenteros zal enkel als sub dan blijven wat mij betreft. Wel zou een goede spits bij moeten komen. Cicilia weg. Satriano kan dan langzaam rijpen daar zie ik wat in .

  • Ber

    Bert3zegt

    één jaar geleden

    Laat die Van Duiven er vrijdag maar 2 of 3 inschieten tegen PEC

  • Vak

    Vakkie Kzegt

    één jaar geleden

    @Pollie

    We zullen het op bepaalde vlakken niet eens zijn/worden, maar als iedereen het altijd eens was, was dit forum ook een beetje saai geworden haha.

    Vejinovic ben ik het wel met je eens en misschien heb ik met mismanagement niet het juiste woord gebruikt. Wat betreft Sammy hebben we eind vorig seizoen ook kunnen zien dat hij het niet meer moet hebben van die ruimte die hij moet overbruggen in de Eredivisie. En de balvastigheid is de laatste wedstrijden ook niet echt aanwezig, als dat al niet lukt tegen de verdediging van Jong PSV, hoe zal hij dat dan tegen de verdedigers van PSV 1 moeten gaan doen? Begrijp me niet verkeerd, Sammy is een geweldige kerel en heeft veel voor de club betekend. Maar als hij aanblijft zal het echt op het tweede plan moeten worden en zal hij dus ook € moeten inleveren.

    Ik heb veel vertrouwen in Satriano, maar hoop wel dat hij goed terugkomt van zijn blessure

  • Pie

    Piet IIIzegt

    één jaar geleden

    Volgens mij hebben we zeker vijf directe versterkingen nodig. Zeker een rechtsback, twee op het middenveld (een 6 en 10) en twee voorin (rechtsbuiten en een spits). Dan tel ik Hansson mee voor volgend seizoen, mits hij niet verkocht wordt verdient hij een kans na zijn prestaties van dit seizoen. Aanvullend daarbij twee/drie jongens die de kans moeten krijgen zich te ontwikkelen.

    Denk dat de keeperspositie geen prioriteit heeft bij Hoogma en dat Brouwer in eerste instantie de kans krijgt. Persoonlijk zou ik dan kiezen voor een nieuwe keeper die de concurrentie met Brouwer aangaat. Ook omdat ik denk dat Bucker niet nog een seizoen op de bank wil zitten.

    Ik heb mijn lijstje (bord-op-schoot-scouting) bijna klaar. Toch een van de leukste momenten van het seizoen.

  • Tho

    Thomaszegt

    één jaar geleden

    Het beste is wanneer spelers en supporters nu alles geven voor het kampioenschap. En dat Hoogma sr. ondertussen praat en belt en onderhandelt en zoekt en vindt. Broedende kippen niet storen.

  • J.s

    J.s.zegt

    één jaar geleden

    Ben het aardig eens met Pollie. Doorselecteren is een must. Ik weet niet of het heel betrouwbaar is, maar als ik zie Dat Ouahim 2 ton verdiend, Sierra 1,4 en Cecilia ook 1 en Sonnenberg ook om en nabij 1 ton, kan je aardig wat salarisruimte maken om 2 toppers aan te trekken. Komen allen tekort op eredivisie niveau. Daarnaast zullen Rente en Hansson wel vertrekken. Toch hun verdienste gehad bij de club. Het zal een aardig puzzel worden denk ik voor de TD. Het kan ook zomaar dat Schoofs nog een stap maakt. Het gaat een roerige zomer worden denk ik.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    @ vakkie e

    Nee, totaal oneens met wat je schrijft. Mismanagement zou zijn om spelers te houden die je toch niet gaat gebruiken of soms opstelt. Dan betaal je de lonen door en je doet er niets mee. Van een wehrmeyer en oude keizer kan ik mij nog voorstellen dat je ze eerst verhuurt om ervaring op te laten doen wellicht worden ze nog beter.

    Inderdaad hebben ze het verkeerd gezien met siërra, ibrahimoglu, polley, bakboord en cicilia. Die komen toch niet in de plannen voor, dus weg ermee . Sonneberg vind ik te licht voor de eredivisie (valt niet op en maakt wel eens een foutje) en Quahim werkt hard maar heeft te weinig rendement. Als hij zou blijven misschien wat meer naar achteren zetten?

    Als je als speler boven de 30 hier bent op het forum (bij de meeste mensen) dan heb je een probleem. Dan kan de speler er niets meer van. Ze kunnen niet meer ineens niet meer belopen.

    Bij een mindere wedstrijd, ja dan ligt het aan de oudere spelers. Ik heb een heel andere mening hierover, zie ook eens de goede dingen van deze spelers. Armenteros zou wel niet meer de snelste zijn maar is wel slim , technisch en balvast . Ook naar de jongere spelers coacht hij. Daarbij pikt hij nog wel zijn goaltjes mee. Voor de ervaring er bij houden en kun je altijd inbrengen.

    Veijenovic wordt hier ook doorgaans afgebrand op het forum. Voor mij staat hij niet ter discussie. Zijn kwaliteiten en tekortkomingen waren allang bekend. Voor velen wellicht hier op het forum niet. Dit omdat Veijenovic voor Heracles speelde toen zij wellicht nog geen supporter waren. Van zijn verdedigende kwaliteiten en de bal afpakken moet hij niet hebben, wel van het spel versnellen, de bal verleggen en het balbezit. Dit heeft hij ook laten zien. Tegen de mindere clubs in de eredivisie kun je hem goed gebruiken in mij optiek.

  • Vak

    Vakkie Kzegt

    één jaar geleden

    @Pollie

    Hansson en Rente kan ik inderdaad snappen. Maar om zoveel spelers waarin je geld en tijd hebt geïnvesteerd zomaar te laten gaan, zou een teken zijn van mismanagement.

    Alle respect voor Armenteros, maar daar heb je in de Eredivisie toch niet zoveel meer aan. Daarin speel je veel verder van het goal van de tegenstander af. Wil je hem weer sprintjes van 40-50 meter zien trekken? Dat kan hij toch niet meer?

    Mokono heb ik na Graafschap-uit totaal geen hoge pet meer van op. Hoopte op een type Dumries, maar aan de bal is Bakboord een soort Joao Cancelo vergeleken met Mokono, dat leek echt nergens op.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    @ valkkie e

    Zal wel moeten voor het grootste gedeelte van de selectie om in de eredivisie te blijven.

    Roosken, Hansson en rente hoeven van mij niet weg maar daar is vast belangstelling voor en voor een goed bedrag zal ik ze van de hand doen. Rente heeft al eerder aangegeven weg te willen. Die moet je dan ook niet willen houden. Hansson heeft goede statistieken en daarbij is er vast belangstelling voor. Ook is het afwachten wat hij op eredivisie niveau kan laten zien, tot dusver weinig. Voor een goed bedrag van de hand doen. Het kan ook goed zijn dat hij minder waard wordt omdat hij wel eens een minder seizoen kan gaan draaien.

    Roosken ontwikkeld zich wel goed en daar zou wel belangstelling voor zijn. Al is hij verdedigend niet altijd de beste. Van de overige namen die ik noemde is het bij het grootste gros logisch dat je daar afscheid van neemt omdat ze onvoldoende in de plannen voorkomen of dat er andere verwachtingen waren (cicilia)Weinig speeltijd hebben deze spelers gehad. Met uitzondering van sonneberg. Die vind ik niet eredivisie waardig.

    Mokono eens maar die is nog jong en heeft nog een lang contract. Kan wellicht nog groeien. Polley komt niet in het stuk voor en bakboord sporadisch in de plannen voor en die ook te kort komt.

    Ik zou zelf azzaoui en armenteros wel houden als is het wellicht voor de sub. Les is niet iedereen enthousiast over maar naar mijn idee meestal toch verdedigend degelijk en doet zijn werk. Is nog jong ook.

  • Nie

    Niekzegt

    één jaar geleden

    @Nielsgroothuis

    Vergeet daarnaast ook niet de druk van het moeten promoveren.
    Ik had toch het gevoel dat we de tweede seizoenshelft vooral tegen ons zelf speelden. Het leek toch vooral nadat de promotie dichter en dichterbij kwam dat de jongens ook steeds minder vrij in hun hoofd waren.

    Dat gezegd hebbende verwacht ik van de komende wedstrijd nog wel een paar leuke potjes. Alle spanning is nu van de jongens af met de behaalde promotie. Het kampioenschap kunnen we ons nu op focussen,en de druk zal nu vooral bij zwolle liggen. Ze weten inmiddels dat ze alles MOETEN winnen om kampioen te worden. Bij ons is het meer van: als we er nog 3 winnen kan het wel eens heel spannend worden. Dat mentale aspect zou nog wel eens in ons voordeel kunnen uitpakken.

    Maar goed, de belangrijkste doelstelling is gehaald en voor mij zou het kampioenschap slechts een leuke bonus zijn ! En wat zou het prachtig zijn als we met zn allen het feestje nog eens over kunnen doen!

  • Vak

    Vakkie Kzegt

    één jaar geleden

    @Pollie
    Je wil dus afscheid nemen van 2 rechtsbacks (maar de voetballend dramatische Mokono wel houden), 2 rechter centrale verdedigers en 2 jeugdspelers uit de academie. Dit zodat je extra geld gaat uitgeven voor spelers die maar moeten laten zien of ze hier kunnen aarden of überhaupt het niveau aankunnen?

    Daarnaast gaan naar alle waarschijnlijkheid Armenteros, Azzaoui en Jalving ook nog en en heb je het over het verkopen van Roosken, Hansson en Ouahim. Dat zijn 15(!) spelers die je dan na 1 seizoen kwijt bent.

    Zullen we het wel iets binnen de perken houden wat betreft doorselecteren?😅

  • Ber

    Bert3zegt

    één jaar geleden

    Ben benieuwd hoeveel kaarten er nou echt zijn verkocht op de eerste dag. Die 2673 zijn van 19.00 uur in de avond. Daar komen de online aankopen van later die avond nog bij. Toch leuk voor de statistieken

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    De thuiswedstrijd tegen Zwolle was ontluisterend van onze zijde. Daar zijn we tactisch afgetroefd en dat mag niet nog eens gebeuren, mede omdat bekend was hoe Zwolle speelt. Hoe een wedstrijd kan verlopen hebben we tien gezien. De eerste honderd procent kans tien was voor ons, Laursen had de 1-0 moeten maken. Maar daarna wisten we het niet meer. Ik geeft de huidige trainers het voordeel, ze verdienen het ook omdat de missie geslaagd is. Met, na ik aanneem, een betere selectie zullen ze het weer moet waarmaken, geef ze de kan en fakkel ze niet na al af!

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    Er moet inderdaad flink worden geïnvesteerd. Je zult weer een hele rits spelers moeten aantrekken die (veel) ervaring hebben op het hoogste niveau. Ook van buitenlandse competities. Zo hebben we
    Voorheen hadden we spelers van hsv (pieckenhagen en Hoogma), duisburg, kasierluitern, club Brugge (meartens), hoogste niveau Portugal ( van der linden). Dat soort directe versterkingen zullen erbij moeten komen.

    Afscheid nemen van:

    Siërra, ibrahimoglu, polley, bakboord, sonneberg, olde keizer, wehrmeyer, cicilia moeten we weg doen. Quahim ook verkopen te weinig rendement.

    Daarbij verwacht ik dat rente vertrekt. Hansson met zijn statistieken ook. Voor een goede prijs verkopen. Tegen top kkd en in de eredivisie zag je weinig van laursen en Hansson. Roosken kan ook wel eens vertrekken.

    Kortom veel te doen en er moet echt kwaliteit en ervaring bij van spelers op het hoogste niveau. Hoogma kan aan de bak…

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    één jaar geleden

    Marco Waslander : Held.

    2e seizoenshelft was bagger. Efficiënt maar bagger. Of dit aan John heeft gelegen durf ik niet te zeggen. Daarvoor was de eerste seizoenshelft te sterk. Wellicht dat tegenstanders zich aan gingen passen aan ons spel. Hansson die dubbele dekking kreeg. Scheperman die zijn been brak. Laursen die zijn kruisbanden eraf zag vliegen. Onze Italiaan die uit viel. Nankishi die geblesseerd raakte…
    We gaan het allemaal zien in de eredivisie waar John en Henry met een deels nieuw elftal een kans verdienen.
    Ik hoop dat ze met verve slagen. Net zoals ze zijn geslaagd met #missiepromotie.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Niets, mijn ideale aanval zou zijn:

    Hansson Armenteros, Azzaoui met een Nr 10 erbij van het type Rai Vloet (kuwas?). Maar Dost ipv Armenteros vind ik ook goed 🙂

    Het is exact zoals Jan hieronder schreef:

    Hansson en Laursen worden gedwongen naar binnen te trekken omdat Lammers de backs veel te veel laat opkomen. Dit gaat ook ten koste van Armenteros.

    Goed voorbeeld was de wedstrijd tegen Zwolle thuis.
    Lammers haalt Armenteros eraf terwijl m.i. het probleem op het middenveld lag.
    Zwolle hield druk op onze verdediging en creërden telkens een man meer situatie op het middenveld waardoor wij daar alle duels verloren.

    Tja en dan haal je Armenteros er maar af.

    Maar goed ik heb geen trainersdiploma dus neem me niet kwalijk als ik het verkeerd zie.

  • Jan

    Janzegt

    één jaar geleden

    Dat hanson 2 e helft van het seizoen niet goed was, kwam door Lammers. Liet de buitenspelers naar binnen komen, waardoor ze alles dicht liepen en niet tot hun kracht kwamen. Armenteros is een diepe spits en vraagt ballen in de diepte, krijgt deze nooit, omdat er geen lef in het spel zit, alleen balletjes breed en terug! Dit alles is te danken aan Lammers! Knap ala iemand zegt dat dit niet aan Lammers ligt! Kortom, waarom doorgaan met zoals Remon het zegt, GEZAPIG VOETBAL!!

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    Hopen dat je Hanson gewoon kunt verkopen.. heeft in mijn ogen echt een dramatische 2de seizoenshelft achter de rug.. met zulke cijfers (veel al vanuit 1e helft) komt er wel een club.

    Van de huidige selectie denk ik dat je écht verder kunt met:

    – Roosken
    – Hoogma
    – Cevtic
    – Schoofs
    – Ouhaim

    Twijfel echt over Bruns, Armenteros en Brouwer.

    Daarnaast zou Rente wel een stap gaan maken. Hanson zou wel verkocht worden en Nico ben je kwijt tot de winter volgend jaar. Azzaoui doet het goed maar is gewoon heel blessure gevoelig.

    Daarnaast mag je wat mij betreft wel volledig doorselecteren in de bank en afscheid nemen van Bakboord, Mokono, Sierra, Veijnovic, etc.. veel te weinig kwaliteit.

  • Art

    Arthurzegt

    één jaar geleden

    Remon was inderdaad een prima speler, al was ik Marco Waslander gewend en dat vond ik misschien wel de beste ‘6’ die ik ooit bij Heracles zag.

    Van de vorige promotie blijf ik bijzonder vinden dat het individueel gezien ècht niet de beste selectie ooit was. Ik meen mij wel te herinneren dat we toen heel goed inkochten met spelers als Maas, Hirayama, Tanghe en Gluscevic?! En ik weet ook niet meer zeker of we Piecke en Maertens al hadden? Misschien haal ik wat seizoenen door elkaar😅

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    één jaar geleden

    @Mark

    Hoe ziet je eredivisie waardige aanval er dan uit?
    Ik denk namelijk dat beide Scandinavische vleugelaanvallers te groot zijn voor het servet(vooral de eerste seizoenshelft) maar absoluut te klein voor het tafellaken. (Tweede seizoenshelft en heel vorig seizoen)

    Armenteros, mits topfit, zou het niveau moeten kunnen aantikken(maar was 2e seizoenshelft ook niet super in de KKD) en onze Italiaan is een groot vraagteken.

    Ik zou met de huidige aanval bibberend de eredivisie ingaan.

    Ook met Stegeman, van Gaal of Mourinho aan het roer.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Niels je zegt dat we met deze selectie niets in de eredivisie te zoeken hebben?

    Ok met nieuwe Nr 10, fatsoenlijke rechtsback en een betere keeper erbij denk ik dat John Stegeman meer rendement uit deze selectie haalt en volgend jaar tussen plek 10 en 14 gaat eindigen

  • Nie

    NielsGroothuiszegt

    één jaar geleden

    Erg genoten van de Vries. Speler naar mijn hart. Ook enorm ondergewaardeerd voor mijn gevoel. Zou fijn zijn om er weer zo’n speler bij te krijgen.

    Seizoen 1 onder Wormuth was er een met in mijn ogen een dramatisch wisselbeleid. 2e seizoen was de basiself wat duidelijker en hebben we een prima seizoen gedraaid. Het laatste seizoen was overduidelijk een drama. Mede ook door oorzaken buiten Frank om.

    John mag het nog een jaar proberen met hopelijk beter materiaal dan dit én vorig seizoen. We hebben met deze selectie niet zo veel in de ere te zoeken. Daarom ook veel zin in de aankomende transferzomer. Benieuwd waar we mee op de proppen komen. Hoop dat er 1 of 2 gearriveerde spelers tussen gaan zitten(Een 10 en een rechtsbuiten als je het mij vraagt)

    In NJH we trust.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Prachtig verhaal weer. Mag ik graag lezen.
    Ik snap de vergelijking met schoofs wel. De vries was ook altijd een minder zichtbaar maar zeer dienstbare speler. Hoewel ik schoofs dit jaar toch echt wel een sterkhouder vind.

    Prachtig ook de laatste paar alinea’s waarin hij zegt dat het spel vanaf Wormuth onherkenbaar en gezapig werd
    Iets wat ik samen met een paar anderen al langer roep maar me nooit in dank afgenomen wordt

TopReacties

Markéén jaar geleden

Prachtig verhaal weer. Mag ik graag lezen. Ik snap de vergelijking met schoofs wel. De vries was ook altijd een minder zichtbaar maar zeer dienstbare speler. Hoewel ik schoofs dit jaar toch echt wel een sterkhouder vind. Prachtig ook de laatste paar alinea's waarin hij zegt dat het spel vanaf Wormuth onherkenbaar en gezapig werd Iets wat ik samen met een paar anderen al langer roep maar me nooit in dank afgenomen wordt

NielsGroothuiséén jaar geleden

Erg genoten van de Vries. Speler naar mijn hart. Ook enorm ondergewaardeerd voor mijn gevoel. Zou fijn zijn om er weer zo’n speler bij te krijgen. Seizoen 1 onder Wormuth was er een met in mijn ogen een dramatisch wisselbeleid. 2e seizoen was de basiself wat duidelijker en hebben we een prima seizoen gedraaid. Het laatste seizoen was overduidelijk een drama. Mede ook door oorzaken buiten Frank om. John mag het nog een jaar proberen met hopelijk beter materiaal dan dit én vorig seizoen. We hebben met deze selectie niet zo veel in de ere te zoeken. Daarom ook veel zin in de aankomende transferzomer. Benieuwd waar we mee op de proppen komen. Hoop dat er 1 of 2 gearriveerde spelers tussen gaan zitten(Een 10 en een rechtsbuiten als je het mij vraagt) In NJH we trust.

Markéén jaar geleden

Niels je zegt dat we met deze selectie niets in de eredivisie te zoeken hebben? Ok met nieuwe Nr 10, fatsoenlijke rechtsback en een betere keeper erbij denk ik dat John Stegeman meer rendement uit deze selectie haalt en volgend jaar tussen plek 10 en 14 gaat eindigen

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia