Foto: NESImages

‘Tegen elf man hadden we ook gewonnen’

2 september

Geschreven door Bjorn Wind op 2 sep. 2023

Trainer John Lammer was tevreden na de gewonnen wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam (3-1). De oefenmeester sprak met ons na afloop van de wedstrijd over de wedstrijd, de strijd in de spits en over de transfermarkt.

Discussieer mee 80

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • haf

    hafc1903zegt

    één jaar geleden

    @Wart-Zwit, ik denk dat jij zelf even beter moet opletten, het ging om de wedstrijd tegen Excelsior, niet over de oefenwedstrijd tegen de Graafschap.

  • war

    wart-zwitzegt

    één jaar geleden

    Dat Bultman niet inviel is vooral te verklaren door het feit dat hij niet aanwezig is. Is mee met Oranje O19. Beetje scherp blijven hè!

  • haf

    hafc1903zegt

    één jaar geleden

    Opzich wel logisch toch dat v Oorschot eerder invalt dan Bultman, een jonge aanvaller brengen is minder risico dan een jonge verdediger brengen bij het verdedigen van een voorsprong (ook al heeft Bultman zich goed laten zien tegen NEC).

  • Alm

    Almelo4everzegt

    één jaar geleden

    4x op rij winst nu, ze zijn lekker bezig.

  • Pit

    Pitmanzegt

    één jaar geleden

    Diego & Stijn rustig brengen, investering voor de toekomst.

  • Nie

    Niekzegt

    één jaar geleden

    @Berend en ome Gerrit

    Ik denk dat het wel meer dan sentiment is. Hoewel van Oorschot nog behoorlijk jong is laat hij in de oefenwedstrijden wel vaak zien makkelijk te scoren. (Vandaag ook weer tegen de Graafschap) Daarnaast kan t goed voor zijn ontwikkeling zijn om die minuutjes te maken en t vertrouwen te voelen van de trainers.

    Voor Bultman geld overigens wel het zelfde, als de wedstrijd het toelaat dan zijn minuten maken en vertrouwen voelen goed.

    De trainer kiest het ene moment voor de ene speler en dan weer voor de andere. In dit geval mocht Van Oorschot het dus proberen.

    Uiteindelijk zie ik ook niet waarom Bultman nu meer recht zou hebben op een invalbeurt dan Van Oorschot.
    Bultman heeft nu 1 helft mogen spelen en dat deed hij zeer verdienstelijk, maar laten we nu ook niet meteen doen alsof hij het grootste talent in onze selectie is. Daar is t naar mij idee nog veelste vroeg voor. Dat kunnen we niet in één helft bepalen.Ik heb in het verleden vaker spelers gezien die een goede pot speelden en vervolgens ver weg zakten. En andersom uiteraard ook.
    Dus wat mij betreft laten we het mooi aan de trainers over , ze zien die jongens elke dag aan het werk en zullen ook wel het beste kunnen inschatten wanneer welke speler het best zijn minuutjes kan maken .

    P.S. Dit is uiteraard ook geen kritiek op jullie, maar gewoon hoe ik er tegen aan kijk. En wat mij betreft vind ik het wel logisch zoals het nu gaat qua invalbeurten.

  • Ber

    Berendzegt

    één jaar geleden

    Ome Gerrit, dat heet nu sentiment.

    De jongen van LAP speelt in HERACLES. Het publiek wil ook wat.

  • Leo

    Leozegt

    één jaar geleden

    Di Maria smeekt om laatste kans …
    Linksback/Rechtsbuiten ? 🤔

    Buitenkansje ??

  • Ano

    Anoniemzegt

    één jaar geleden

    Heracles heeft met 4-1 gewonnen van de graafschap

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één jaar geleden

    Wat ik mij dan afvraag is: Waarom komt Stijn Bultman er bij een 3-1 voorsprong tegen Excelsior niet in en Diego van Oirschot wel? Elke minuut is voor Stijn meegenomen terwijl ik in Diego nog lang geen basisspeler zie, mocht hij dit al ooit worden. Het is maar een vraag hoor. Vat dit vooral niet meteen op als kritiek!

  • ber

    bert3zegt

    één jaar geleden

    @Rene

    Dat is maar de vraag. Hoogma is een linkspoot (Les ook). Bultman is een rechtspoot ( evenals Sonnenberg)

  • ber

    bert3zegt

    één jaar geleden

    @Rene

    Dat is maar de vraag. Hoogma is een linkspoot (Les ook). Bultman is een rechtspositie ( evenals Sonnenberg)

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Gisteravond , leuke avobd grhad in de business club. Heracles staat er goed voor en het aantal sponsoren stijgt nog steeds. De technische staf is overtuigd van de kwaliteiten in dit team. De back up voor Hoogma is er wel, stijn Bultman.

  • Ber

    Berendzegt

    één jaar geleden

    Stef,

    100% mee eens. Maar we hebben nog niet zo lang geleden Bakboord 1000 keer afgeschreven dus er is nog hoop op betere tijden.
    Overigens 3 zwaluwen maakt nog geen zomer in het geval van Bakboord. In de voorbereiding op het seizoen was hij niet goed.

  • ste

    stefzegt

    één jaar geleden

    Volgens mij bedoeld Jesse meer dat er geen back up staat voor Justin.
    En na 3 wedstrijden 6 punten ben ik zeer tevreden, zeker omdat ik de selectie niet heel erg goed vind. Wat mij wel na 3 wedstrijden opvalt is dat Justin erg matig aan het seizoen begonnen is. Ja hij heeft gescoord, maar verdedigend en ook het steeds weer lopen met de bal is het zeer matig.
    Maar 6 punten en we hebben allemaal een roze bril. Helaas duurt het seizoen 34 wedstrijden

  • Ber

    Berendzegt

    één jaar geleden

    Jesse,

    Berend als voorzitter van de ‘NJH fanclub’ is het dit keer niet eens met jou. In sommige posts heb je gelijk, maar als het om NJH/Gilissen/Bredewoud gaat en ging, lijkt het alsof je je gram wilt halen. Ik heb het idee dat je toch kennis hebt aan Gillissen en/of Bredewoud. Dat mag natuurlijk maar dan moet je het wel neutraal bekijken.
    Bredewoud was een excellent peningmeester maar heeft het voorzittersschap onderschat ondanks dat hij nooit in de spotlights stond. Hij heeft nooit de intentie gehad om een 2e Jan Smit te worden en als hij die intentie al had gehad, was (en is) hem dat niet gelukt. Een 2e Jan Smit is er niet en komt ook nooit weer. Jan is de grondlegger van het huidige Heracles en heeft zich laten omringen door capabele bestuurders (waaronder Bredwoud als Penningmeester) en uiteraard NJH. Zelfs met de 2e aanstelling van NJH heeft hij zich (gelukkig) bemoeit. Jan zag ook dat er maar 1 iemand in staat was om Heracles terug te brengen en dat was NJH. Weer heeft Jan gelijk gekregen. Gillissen zou nooit die energie er in kunnen steken na de degradatie maar genoot ook niet meer het vertrouwen van de supporters. Overigens heb ik het idee dat Gillissen moest roeien met de riemen die hij had en te weinig geld beschikbaar heeft gekregen om de degradatie af te wenden (ook nooit een adequate vervanger gekomen voor de zeer ervaren leider Propper).

  • Ome

    Ome Janzegt

    één jaar geleden

    @Roy wat je over Satriano schrijft ben ik het mee eens.

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één jaar geleden

    Jongens, jongens, rustigggg. Maak je toch niet zo druk bij deze hitte! Wees blij; 3 gespeeld, 6 punten, linkerrijtje! Dan gaan we toch niet bekvechten op dit forum?! Wij zijn Heracles!

  • Nie

    Niels Groothuiszegt

    één jaar geleden

    @Jesse

    Ook ik ben wel klaar met je verkapte hetze. Als Waem(Waem, Waam, Weem???)kiest voor ADO ben je per definitie een voetballer in de marge. NJH is samen met Jan Smit een van de grondleggers geweest van het stabiele Heracles beleid. Die man zou per definitie niet ter discussie moeten staan als het om zijn intenties gaat. 18 jaar heeft Nico Jan zijn ziel en zaligheid in onze club gestoken. 2 Jaar als trotse aanvoerder(promotie veiliggesteld) en vervolgens 16 jaar als algemeen directeur(beleid geïmplanteerd) . Samen met Jan Smit de absolute grondlegger van het Almelose eredivisie succes. Een schande dat je zo zit te zeiken. Heraclied onwaardig.

  • Ron

    Ronzegt

    één jaar geleden

    @Thomas

    Helemaal met je eens. Jesse wacht op het moment dat hij NJH en Justin hier kan afbranden. Helemaal niets maar dan ook niets heeft dit met ‘supporter van’ zijn te maken… enkel en alleen op de man spelen. Als het niet loopt is er maar 1 iemand verantwoordelijk en dat is de fam. Hoogma… want wat Gillissen is overkomen is niet eerlijk en moet nu ook met Hoogma gebeuren.. triest

  • Tho

    Thomaszegt

    één jaar geleden

    Beste Jesse. Het is in veel van wat jij hier schrijft duidelijk dat je geen fan bent van Nico Jan Hoogma. Dat mag natuurlijk. Maar dat je nu zelfs een bericht over ADO-verdediger Waem met veel moeite probeert te verbinden met de positie van Hoogma’s zoon Justin, is niet alleen zwaar onder de gordel. Het roept ook de vraag op: wat is je werkelijke drijfveer?

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Arthur je zou ook de vragen vooraf kunnen stellen: wou Heracles hem wel hebben en wou hij wel naar Heracles? Hoe zou hij zijn kans op speelminuten vooraf hebben ingeschat als je weet dat de zoon van de TD op zijn positie staat en hij ook nog eens aanvoerder is?

  • art

    arthurzegt

    één jaar geleden

    Waem heeft twee keer gescoord voor Den Haag…Jammer dat we hem na het vertrek van Les niet hebben weten te binden…

  • Hen

    Henrizegt

    één jaar geleden

    We moeten niet denken dat we Utrecht even van de mat tikken. Het welbekende schokeffect kan ook daar gebeuren. Hoewel ik nog steeds grote twijfels heb over de kwaliteit van onze selectie valt de strijdlust mij positief op. Tweemaal terugkomen van een 0-1 achterstand is knap en had ik zeker niet verwacht. Voor conclusies is het nog veel te vroeg. Laten we na een wedstrijd of 10 kijken waar we staan. De 6 punten pakken ze ons in ieder geval niet meer af. 6 uit 3, daar had ik vooraf voor getekend. Laat ik het zo zeggen: ik ben voorzichtig optimistisch.

  • Alm

    Almelo4everzegt

    één jaar geleden

    Inderdaad, alle azijnzeikers zitten ineens in de hoek.
    Wat betreft Satriano ben ik het eens met de meesten, is nog niet goed genoeg, maar deze jongen moet je ook nog zeker niet afschrijven, is pas 19 en traint nog niet zolang mee aangezien hij vorig seizoen zowat alles miste vanwege zn blesure.
    Op naar Utrecht thuis💪

  • JHR

    JHRzegt

    één jaar geleden

    Wat een rust hier! we hebben ook weer GEWONNEN.

    WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE 🧨🧨🧨

  • Fra

    Frankzegt

    één jaar geleden

    @Roy
    Eens met je over Satriano. Sankoh speelde goed en maakte een prima goal..maar wel tegen 10 van Excelsior en een 2-1 voorsprong. Dan krijg je wel veel meer ruimte.

  • Wou

    Wouterzegt

    één jaar geleden

    @j99

    Dat nummer is FTS – Edit

  • J99

    J99zegt

    één jaar geleden

    Weet iemand de naam van het nummer dat als laatste tijdens de warming-up gedraaid word? Tijdens de laatste 3 sprintjes voor Vak Q.

  • Roy

    Royzegt

    één jaar geleden

    Ik wil hier toch even een lans breken voor Satriano. Hij heeft tot op heden nog niet veel laten zien, maar wordt ook niet goed bediend door zijn medespelers. De bal die Sankoh in de tweede helft kreeg had Satriano wel minsten 5-7 keer kunnen krijgen van zijn medespelers, maar wordt telkens niet bediend. Hij staat telkens in de startblokken (randje buitenspel) om 1 op 1 richting doelman te gaan, maar wordt telkens van achteruit (vooral Sonnenberg en Hoogma) niet (goed) aangespeeld. Het is geen speler die in de voeten moet worden aangespeeld. Jammer dat dit niet wordt gezien, want ik denk nog steeds dat dit een hele goede (echte) spits kan zijn (ook al is hij geen jager, zoals ik het met meerdere hier op dit forum wel mee eens ben).

  • Sco

    Scoutzegt

    één jaar geleden

    JP Boetius heeft momenteel geen club. Is aanvallende middenvelders en nog maar 29 jaar. Gooi er iets meer geld tegen aan en haal deze speler. Volendam betaald de spelers ook 3,5 ton zoals Eiting. Kuwas zit ook nog zonder club.

  • Sta

    Stadioncheckzegt

    één jaar geleden

    @Johan, als er een goedkoop scoort ben jij wel Nostradamus de 2de. Heb een leven vent Amen

  • Ren

    Renezegt

    één jaar geleden

    Lekker man, ome Gerrit, geniet van het leven! Na een overwinning is leven altijd lekker, zoet.

  • Ome

    Ome Gerritzegt

    één jaar geleden

    Pensionado, maandagmorgen, ontbijtje, prachtig weer, straks hengeltje uitgooien en….DRIE PUNTEN in the pocket. Het leven van een Heraclessupporter is zo gek nog niet! 👍😊

  • JHR

    JHRzegt

    één jaar geleden

    DKM wat een geweldige speler is dat zeg! Dat kan nog wel eens de volgende top verkoop worden!

    We begonne de wedstrijd erg goed. we moeten ons alleen belonen met een doelpunt. een keer op goal schiten vanaf de 16 is ook geen schande.

    De tegen goal valt weer uit een standaard situatie valt me op dat we vaal zulke goals tegen krijgen. je zou zeggen dat dit te trainen is!? wie is hoogma aan het dekken? maar voorql die bal moet ook gewoon voor brouwer zijn!

    Willems voetbalt nog weleens erg laconiek. dat ging gisteren ook bijna mis.

    Bakboord is ook herboren! speelde alweer een prima pot!

    3pumten zijn weer binnen. nu uitkijken naar de volgende 3! Utrecht thuis zou toch ook een 3punyer moeten zijn! helemaal in de vorm van nu!

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    En daarbij komt…..het bevalt ons tot nu toe goed….2 weken stil liggen en dan weer een potje😉

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Ach….die jans ook gelijk een draai om de oren geven.

  • Joh

    Johanzegt

    één jaar geleden

    Jammer van de interlandbreak. Wij zijn in vorm en Utrecht is los zand. Nu met Ron Jans zal het wel een stuk beter worden.

  • Vak

    VakkieDzegt

    één jaar geleden

    Goeie pot gister! Brian hele goede aankoop voor het middenveld. Brouwer onzeker bij de 0-1 moet daar gwn van de lijn afkomen en z’n hele lichaam erin gooien.. Satriano was de ‘grote’ aankoop van Roma… maar nergens te bekennen alleen maar nonchalante balletjes! Sankoh overal te zien en voetbalde goed mee met mooi wat snelheid! Liet zien dat ie echt wel wou!

  • art

    arthurzegt

    één jaar geleden

    Ik denk dat Almere, RKC, Volendam en Ajax het dit jaar onderin samen gaan uitmaken😅 Goei’ndag hé, ik ken echt geen speler van Ajax zo’n beetje😅

TopReacties

+1
broodje_balmeloéén jaar geleden

Belangrijke 3 punter, en de jongens mogen weer ouderwets op rapport: Brouwer - 6 - Niet veel te doen gehad, in spelhervattingen nog steeds onder niveau Bakboord - 7,5 - Veel bekritiseerd, maar tot dusver een van de sterkhouders dit seizoen. Ook in balbezit nu wat meer aanwezig en straalt veel meer zelfvertrouwen uit Sonnenberg - 7 - Erg solide, niks op aan te merken Hoogma - 6 - Prima doelpunt, maar laat z'n man bij de 0-1 compleet weglopen. Ook wederom vaak balverlies Willems - 6,5 - Belangrijke rol bij de 1-1, maar vond hem minder dan eerdere potjes dit jaar De KM - 8 - MOTM, echte stofzuiger die de bal eigenlijk altijd na de goede kleur speelt, gaan we veel plezier aan beleven Ouahim - 7 - Felheid en energie komen erg van pas, maar wisselt mooie momenten ook af met hele slechte Engels - 6 - Geweldige arbeidsethos, maar vaak erg ongelukkig/matig. Zo had die in de 1e helft 1 op 1 kunnen gaan, maar door de tekortkoming in techniek rent die zich vast richting de hoek Limbombe - 6,5 - Vaak aanspeelbaar en een prima doelpunt, maar is tot op heden voor mij om het even i.v.m. Nankishi Satriano - 5 - Speelt niks klaar en lijkt ook behoorlijk ongelukkig, vraag me af of dat nog iets wordt.. Hansson - 6,5 - Prima rendement dit seizoen tot dusver en durft ook weer acties aan te gaan, nog niet altijd even succesvol helaas Sankoh - 7 - Heerlijke drive, wou zich wel iets te graag bewijzen bij de eerste actie maar voor de rest een prima eerste indruk Bruns - 6,5 - Toch wel prettig om hem als standaard wissel te hebben iedere wedstrijd, blijft een slim spelertje alhoewel t niet altijd even goed is Scheperman - 6 - Kon niet echt een stempel drukken in z'n korte invalbeurt Nankishi - 6 - Idem als Scheperman v Oorschot - 5,5 - Snap dat hij door velen als 'held' wordt gezien door zijn plaats van geboorte, maar niks aan zijn invalbeurten laat mij zien dat hij het hoogste niveau aankan op dit moment. Jammer dat je geen belofte elftal meer hebt voor dit soort spelers

renenrdrieéén jaar geleden

Ook voor de rode kaart de betere ploeg, volwassen overwinning. BDK wederom erg goed en Bakboord blijft me positief verrassen. Mooie avond!

Niels Groothuiséén jaar geleden

BDK is een topaankoop. Willems idem. Limbombe prima. Sankoh geweldige (gretige) invalbeurt. Nankishi een enorm gretige invalbeurt.(die gaat echt nog mooie dingen laten zien!) Bruns die rust brengt. Bakboord lijkt herboren. Engels is een karaktervoetballer. Justin die een prima pot loopt te ballen. Skeeperman viel goed in. Brouwer keept solide. Phewww. Ik ben best tevreden. Wilskracht +1

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia