Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NESImages

‘Tegen elf man hadden we ook gewonnen’

Geschreven door Bjorn Wind op 2 sep. 2023

Trainer John Lammer was tevreden na de gewonnen wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam (3-1). De oefenmeester sprak met ons na afloop van de wedstrijd over de wedstrijd, de strijd in de spits en over de transfermarkt.

Discussieer mee

80

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

 • haf

  hafc1903zegt

  9 maanden geleden

  @Wart-Zwit, ik denk dat jij zelf even beter moet opletten, het ging om de wedstrijd tegen Excelsior, niet over de oefenwedstrijd tegen de Graafschap.

 • war

  wart-zwitzegt

  9 maanden geleden

  Dat Bultman niet inviel is vooral te verklaren door het feit dat hij niet aanwezig is. Is mee met Oranje O19. Beetje scherp blijven hè!

 • haf

  hafc1903zegt

  9 maanden geleden

  Opzich wel logisch toch dat v Oorschot eerder invalt dan Bultman, een jonge aanvaller brengen is minder risico dan een jonge verdediger brengen bij het verdedigen van een voorsprong (ook al heeft Bultman zich goed laten zien tegen NEC).

 • Alm

  Almelo4everzegt

  9 maanden geleden

  4x op rij winst nu, ze zijn lekker bezig.

 • Pit

  Pitmanzegt

  9 maanden geleden

  Diego & Stijn rustig brengen, investering voor de toekomst.

 • Nie

  Niekzegt

  9 maanden geleden

  @Berend en ome Gerrit

  Ik denk dat het wel meer dan sentiment is. Hoewel van Oorschot nog behoorlijk jong is laat hij in de oefenwedstrijden wel vaak zien makkelijk te scoren. (Vandaag ook weer tegen de Graafschap) Daarnaast kan t goed voor zijn ontwikkeling zijn om die minuutjes te maken en t vertrouwen te voelen van de trainers.

  Voor Bultman geld overigens wel het zelfde, als de wedstrijd het toelaat dan zijn minuten maken en vertrouwen voelen goed.

  De trainer kiest het ene moment voor de ene speler en dan weer voor de andere. In dit geval mocht Van Oorschot het dus proberen.

  Uiteindelijk zie ik ook niet waarom Bultman nu meer recht zou hebben op een invalbeurt dan Van Oorschot.
  Bultman heeft nu 1 helft mogen spelen en dat deed hij zeer verdienstelijk, maar laten we nu ook niet meteen doen alsof hij het grootste talent in onze selectie is. Daar is t naar mij idee nog veelste vroeg voor. Dat kunnen we niet in één helft bepalen.Ik heb in het verleden vaker spelers gezien die een goede pot speelden en vervolgens ver weg zakten. En andersom uiteraard ook.
  Dus wat mij betreft laten we het mooi aan de trainers over , ze zien die jongens elke dag aan het werk en zullen ook wel het beste kunnen inschatten wanneer welke speler het best zijn minuutjes kan maken .

  P.S. Dit is uiteraard ook geen kritiek op jullie, maar gewoon hoe ik er tegen aan kijk. En wat mij betreft vind ik het wel logisch zoals het nu gaat qua invalbeurten.

 • Ber

  Berendzegt

  9 maanden geleden

  Ome Gerrit, dat heet nu sentiment.

  De jongen van LAP speelt in HERACLES. Het publiek wil ook wat.

 • Leo

  Leozegt

  9 maanden geleden

  Di Maria smeekt om laatste kans …
  Linksback/Rechtsbuiten ? 🤔

  Buitenkansje ??

 • Ano

  Anoniemzegt

  9 maanden geleden

  Heracles heeft met 4-1 gewonnen van de graafschap

 • Ome

  Ome Gerritzegt

  9 maanden geleden

  Wat ik mij dan afvraag is: Waarom komt Stijn Bultman er bij een 3-1 voorsprong tegen Excelsior niet in en Diego van Oirschot wel? Elke minuut is voor Stijn meegenomen terwijl ik in Diego nog lang geen basisspeler zie, mocht hij dit al ooit worden. Het is maar een vraag hoor. Vat dit vooral niet meteen op als kritiek!

 • ber

  bert3zegt

  9 maanden geleden

  @Rene

  Dat is maar de vraag. Hoogma is een linkspoot (Les ook). Bultman is een rechtspoot ( evenals Sonnenberg)

 • ber

  bert3zegt

  9 maanden geleden

  @Rene

  Dat is maar de vraag. Hoogma is een linkspoot (Les ook). Bultman is een rechtspositie ( evenals Sonnenberg)

 • Ren

  Renezegt

  9 maanden geleden

  Gisteravond , leuke avobd grhad in de business club. Heracles staat er goed voor en het aantal sponsoren stijgt nog steeds. De technische staf is overtuigd van de kwaliteiten in dit team. De back up voor Hoogma is er wel, stijn Bultman.

 • Ber

  Berendzegt

  9 maanden geleden

  Stef,

  100% mee eens. Maar we hebben nog niet zo lang geleden Bakboord 1000 keer afgeschreven dus er is nog hoop op betere tijden.
  Overigens 3 zwaluwen maakt nog geen zomer in het geval van Bakboord. In de voorbereiding op het seizoen was hij niet goed.

 • ste

  stefzegt

  9 maanden geleden

  Volgens mij bedoeld Jesse meer dat er geen back up staat voor Justin.
  En na 3 wedstrijden 6 punten ben ik zeer tevreden, zeker omdat ik de selectie niet heel erg goed vind. Wat mij wel na 3 wedstrijden opvalt is dat Justin erg matig aan het seizoen begonnen is. Ja hij heeft gescoord, maar verdedigend en ook het steeds weer lopen met de bal is het zeer matig.
  Maar 6 punten en we hebben allemaal een roze bril. Helaas duurt het seizoen 34 wedstrijden

 • Ber

  Berendzegt

  9 maanden geleden

  Jesse,

  Berend als voorzitter van de ‘NJH fanclub’ is het dit keer niet eens met jou. In sommige posts heb je gelijk, maar als het om NJH/Gilissen/Bredewoud gaat en ging, lijkt het alsof je je gram wilt halen. Ik heb het idee dat je toch kennis hebt aan Gillissen en/of Bredewoud. Dat mag natuurlijk maar dan moet je het wel neutraal bekijken.
  Bredewoud was een excellent peningmeester maar heeft het voorzittersschap onderschat ondanks dat hij nooit in de spotlights stond. Hij heeft nooit de intentie gehad om een 2e Jan Smit te worden en als hij die intentie al had gehad, was (en is) hem dat niet gelukt. Een 2e Jan Smit is er niet en komt ook nooit weer. Jan is de grondlegger van het huidige Heracles en heeft zich laten omringen door capabele bestuurders (waaronder Bredwoud als Penningmeester) en uiteraard NJH. Zelfs met de 2e aanstelling van NJH heeft hij zich (gelukkig) bemoeit. Jan zag ook dat er maar 1 iemand in staat was om Heracles terug te brengen en dat was NJH. Weer heeft Jan gelijk gekregen. Gillissen zou nooit die energie er in kunnen steken na de degradatie maar genoot ook niet meer het vertrouwen van de supporters. Overigens heb ik het idee dat Gillissen moest roeien met de riemen die hij had en te weinig geld beschikbaar heeft gekregen om de degradatie af te wenden (ook nooit een adequate vervanger gekomen voor de zeer ervaren leider Propper).

 • Ome

  Ome Janzegt

  9 maanden geleden

  @Roy wat je over Satriano schrijft ben ik het mee eens.

 • Ome

  Ome Gerritzegt

  9 maanden geleden

  Jongens, jongens, rustigggg. Maak je toch niet zo druk bij deze hitte! Wees blij; 3 gespeeld, 6 punten, linkerrijtje! Dan gaan we toch niet bekvechten op dit forum?! Wij zijn Heracles!

 • Nie

  Niels Groothuiszegt

  9 maanden geleden

  @Jesse

  Ook ik ben wel klaar met je verkapte hetze. Als Waem(Waem, Waam, Weem???)kiest voor ADO ben je per definitie een voetballer in de marge. NJH is samen met Jan Smit een van de grondleggers geweest van het stabiele Heracles beleid. Die man zou per definitie niet ter discussie moeten staan als het om zijn intenties gaat. 18 jaar heeft Nico Jan zijn ziel en zaligheid in onze club gestoken. 2 Jaar als trotse aanvoerder(promotie veiliggesteld) en vervolgens 16 jaar als algemeen directeur(beleid geïmplanteerd) . Samen met Jan Smit de absolute grondlegger van het Almelose eredivisie succes. Een schande dat je zo zit te zeiken. Heraclied onwaardig.

 • Ron

  Ronzegt

  9 maanden geleden

  @Thomas

  Helemaal met je eens. Jesse wacht op het moment dat hij NJH en Justin hier kan afbranden. Helemaal niets maar dan ook niets heeft dit met ‘supporter van’ zijn te maken… enkel en alleen op de man spelen. Als het niet loopt is er maar 1 iemand verantwoordelijk en dat is de fam. Hoogma… want wat Gillissen is overkomen is niet eerlijk en moet nu ook met Hoogma gebeuren.. triest

 • Tho

  Thomaszegt

  9 maanden geleden

  Beste Jesse. Het is in veel van wat jij hier schrijft duidelijk dat je geen fan bent van Nico Jan Hoogma. Dat mag natuurlijk. Maar dat je nu zelfs een bericht over ADO-verdediger Waem met veel moeite probeert te verbinden met de positie van Hoogma’s zoon Justin, is niet alleen zwaar onder de gordel. Het roept ook de vraag op: wat is je werkelijke drijfveer?

 • Jes

  Jessezegt

  9 maanden geleden

  Arthur je zou ook de vragen vooraf kunnen stellen: wou Heracles hem wel hebben en wou hij wel naar Heracles? Hoe zou hij zijn kans op speelminuten vooraf hebben ingeschat als je weet dat de zoon van de TD op zijn positie staat en hij ook nog eens aanvoerder is?

 • art

  arthurzegt

  9 maanden geleden

  Waem heeft twee keer gescoord voor Den Haag…Jammer dat we hem na het vertrek van Les niet hebben weten te binden…

 • Hen

  Henrizegt

  9 maanden geleden

  We moeten niet denken dat we Utrecht even van de mat tikken. Het welbekende schokeffect kan ook daar gebeuren. Hoewel ik nog steeds grote twijfels heb over de kwaliteit van onze selectie valt de strijdlust mij positief op. Tweemaal terugkomen van een 0-1 achterstand is knap en had ik zeker niet verwacht. Voor conclusies is het nog veel te vroeg. Laten we na een wedstrijd of 10 kijken waar we staan. De 6 punten pakken ze ons in ieder geval niet meer af. 6 uit 3, daar had ik vooraf voor getekend. Laat ik het zo zeggen: ik ben voorzichtig optimistisch.

 • Alm

  Almelo4everzegt

  9 maanden geleden

  Inderdaad, alle azijnzeikers zitten ineens in de hoek.
  Wat betreft Satriano ben ik het eens met de meesten, is nog niet goed genoeg, maar deze jongen moet je ook nog zeker niet afschrijven, is pas 19 en traint nog niet zolang mee aangezien hij vorig seizoen zowat alles miste vanwege zn blesure.
  Op naar Utrecht thuis💪

 • JHR

  JHRzegt

  9 maanden geleden

  Wat een rust hier! we hebben ook weer GEWONNEN.

  WE ARE BLACK WE ARE WHITE WE ARE FUCKING DYNAMITE 🧨🧨🧨

 • Fra

  Frankzegt

  9 maanden geleden

  @Roy
  Eens met je over Satriano. Sankoh speelde goed en maakte een prima goal..maar wel tegen 10 van Excelsior en een 2-1 voorsprong. Dan krijg je wel veel meer ruimte.

 • Wou

  Wouterzegt

  9 maanden geleden

  @j99

  Dat nummer is FTS – Edit

 • J99

  J99zegt

  9 maanden geleden

  Weet iemand de naam van het nummer dat als laatste tijdens de warming-up gedraaid word? Tijdens de laatste 3 sprintjes voor Vak Q.

 • Roy

  Royzegt

  9 maanden geleden

  Ik wil hier toch even een lans breken voor Satriano. Hij heeft tot op heden nog niet veel laten zien, maar wordt ook niet goed bediend door zijn medespelers. De bal die Sankoh in de tweede helft kreeg had Satriano wel minsten 5-7 keer kunnen krijgen van zijn medespelers, maar wordt telkens niet bediend. Hij staat telkens in de startblokken (randje buitenspel) om 1 op 1 richting doelman te gaan, maar wordt telkens van achteruit (vooral Sonnenberg en Hoogma) niet (goed) aangespeeld. Het is geen speler die in de voeten moet worden aangespeeld. Jammer dat dit niet wordt gezien, want ik denk nog steeds dat dit een hele goede (echte) spits kan zijn (ook al is hij geen jager, zoals ik het met meerdere hier op dit forum wel mee eens ben).

 • Sco

  Scoutzegt

  9 maanden geleden

  JP Boetius heeft momenteel geen club. Is aanvallende middenvelders en nog maar 29 jaar. Gooi er iets meer geld tegen aan en haal deze speler. Volendam betaald de spelers ook 3,5 ton zoals Eiting. Kuwas zit ook nog zonder club.

 • Sta

  Stadioncheckzegt

  9 maanden geleden

  @Johan, als er een goedkoop scoort ben jij wel Nostradamus de 2de. Heb een leven vent Amen

 • Ren

  Renezegt

  9 maanden geleden

  Lekker man, ome Gerrit, geniet van het leven! Na een overwinning is leven altijd lekker, zoet.

 • Ome

  Ome Gerritzegt

  9 maanden geleden

  Pensionado, maandagmorgen, ontbijtje, prachtig weer, straks hengeltje uitgooien en….DRIE PUNTEN in the pocket. Het leven van een Heraclessupporter is zo gek nog niet! 👍😊

 • JHR

  JHRzegt

  9 maanden geleden

  DKM wat een geweldige speler is dat zeg! Dat kan nog wel eens de volgende top verkoop worden!

  We begonne de wedstrijd erg goed. we moeten ons alleen belonen met een doelpunt. een keer op goal schiten vanaf de 16 is ook geen schande.

  De tegen goal valt weer uit een standaard situatie valt me op dat we vaal zulke goals tegen krijgen. je zou zeggen dat dit te trainen is!? wie is hoogma aan het dekken? maar voorql die bal moet ook gewoon voor brouwer zijn!

  Willems voetbalt nog weleens erg laconiek. dat ging gisteren ook bijna mis.

  Bakboord is ook herboren! speelde alweer een prima pot!

  3pumten zijn weer binnen. nu uitkijken naar de volgende 3! Utrecht thuis zou toch ook een 3punyer moeten zijn! helemaal in de vorm van nu!

 • Han

  Hanszegt

  9 maanden geleden

  En daarbij komt…..het bevalt ons tot nu toe goed….2 weken stil liggen en dan weer een potje😉

 • Han

  Hanszegt

  9 maanden geleden

  Ach….die jans ook gelijk een draai om de oren geven.

 • Joh

  Johanzegt

  9 maanden geleden

  Jammer van de interlandbreak. Wij zijn in vorm en Utrecht is los zand. Nu met Ron Jans zal het wel een stuk beter worden.

 • Vak

  VakkieDzegt

  9 maanden geleden

  Goeie pot gister! Brian hele goede aankoop voor het middenveld. Brouwer onzeker bij de 0-1 moet daar gwn van de lijn afkomen en z’n hele lichaam erin gooien.. Satriano was de ‘grote’ aankoop van Roma… maar nergens te bekennen alleen maar nonchalante balletjes! Sankoh overal te zien en voetbalde goed mee met mooi wat snelheid! Liet zien dat ie echt wel wou!

 • art

  arthurzegt

  9 maanden geleden

  Ik denk dat Almere, RKC, Volendam en Ajax het dit jaar onderin samen gaan uitmaken😅 Goei’ndag hé, ik ken echt geen speler van Ajax zo’n beetje😅

 • Han

  Hanszegt

  9 maanden geleden

  Ach da’s niet speciaal een oude wet tegen heracles hoor……dat denken bijna alle supporters altijd van hun eigen cluppie.
  En één voordeel……utrecht hoeft niet meer te jagen op hun eerste doelpunt 😉.

 • Mar

  Markzegt

  9 maanden geleden

  HaFC1903.

  Dat zou je idd zeggen. Maar er heerst een oude wet dat ploegen in een neerwaartse spiraal altijd de volle buit pakken als ze tegen heracles spelen

 • haf

  hafc1903zegt

  9 maanden geleden

  Even dat Utrecht bekeken, maar die kunnen we ook pakken. Dat lijkt echt nergens op en vertrouwen is onderhand ook wel ver te zoeken daar lijkt me.

 • Ren

  Renezegt

  9 maanden geleden

  Satriano moet gewoon meer energie brengen, volgens mij is hij te gefocust om een doelpunt te maken. Gewoon hard werken voor het team dat doelpunt komt van zelf wel. Sankoh bracht verl meer energie mee en liep ook voor een ander dat zag ik Satriano onvoldoende doen. Het is een taak van de trainer om daar mrt hem over te praten, voor Satriano is het jammer dat een ervaren leermeester in het team ontbreekt.

 • Mar

  Markzegt

  9 maanden geleden

  Tja erg lastige kwestie met Satriano.
  Gevoelsmatig zeg ik. De jongen heeft vertrouwen nodig en moet routine opbouwen. In dat geval zou ik hem nog een paar wedstrijden in de basis laten starten en hem vertrouwen geven. We hebben hem immers voor lange tijd vastgelegd.

  Aan de andere kant denk ik we zijn geen liefdadigheidsinstelling en moeten gewoon hard werken voor onze punten.
  Die Sankoh is volgens mij 3 klassen beter dan Satriano. Dat kon je gisteren wel zien. Dus in dat geval lekker laten staan.

  Wat is wijsheid

 • Nie

  Niekzegt

  9 maanden geleden

  Wat betreft Satriano…

  Zoals ik het in een interview met Lammers tijdens de voorbereiding begreep heeft hij sinds zijn blessure en in de zomerstop heel hard gewerkt aan zijn fysiek. Hij heeft er behoorlijk wat spiermassa bij gekregen sinds zijn komst.
  Ik vermoed dat deze extra spiermassa hem een stuk minder explosief (daarmee bedoel ik snelheid op de eerste meters) heeft gemaakt. Het is natuurlijk nog een jonge knaap en het lichaam moet zich flink aanpassen in deze fase van zijn carrière.(overstap jeugdvoetbal naar volwassenvoetbal) . Hij zal er nu aan moeten werken om weer sneller en explosiever te worden, zodat de balans tussen kracht en snelheid weer terug komt.

  Ik denk ook dat dit de reden is waarom men hem nog niet klaar vond om als eerste spits te spelen en men hem toch vooral als een speler voor de toekomst ziet. Niet voor niks dat men nu Sankoh heeft aangetrokken. Zodat Satriano daarachter hopelijk rustig kan doorwerken aan zijn ontwikkeling en niet meteen voor de leeuwen word gegooid een heel seizoen. Want ik ben bang dat hem dat meer kwaad dan goed zou doen.

 • Joh

  Johanzegt

  9 maanden geleden

  Wat is er met Bakboord gebeurd? Nog te vroeg om te zeggen dat hij er wat van kan, maar het is stukken beter dan vorig seizoen. Centraal achterin blijft het enorm matig. En ook missen we nog een nummer 10. Blijf het zeggen. Maar 6 uit 3 is een topstart. Moet bij gezegd worden dat het dubbeltje ook andersom kon vallen zowel gisteren als tegen NEC. Maar het geluk zit bij ons wat erg mooi is. Die Italiaan is nu wel klaar. Next. Ag ag Stadioncheck gaat ook weer goedkoop zijn gelijk halen. Geniet toch eens van de punten ouwe pratjesmoaker.

 • bro

  broodje_balmelozegt

  9 maanden geleden

  Belangrijke 3 punter, en de jongens mogen weer ouderwets op rapport:

  Brouwer – 6 – Niet veel te doen gehad, in spelhervattingen nog steeds onder niveau

  Bakboord – 7,5 – Veel bekritiseerd, maar tot dusver een van de sterkhouders dit seizoen. Ook in balbezit nu wat meer aanwezig en straalt veel meer zelfvertrouwen uit
  Sonnenberg – 7 – Erg solide, niks op aan te merken
  Hoogma – 6 – Prima doelpunt, maar laat z’n man bij de 0-1 compleet weglopen. Ook wederom vaak balverlies
  Willems – 6,5 – Belangrijke rol bij de 1-1, maar vond hem minder dan eerdere potjes dit jaar

  De KM – 8 – MOTM, echte stofzuiger die de bal eigenlijk altijd na de goede kleur speelt, gaan we veel plezier aan beleven
  Ouahim – 7 – Felheid en energie komen erg van pas, maar wisselt mooie momenten ook af met hele slechte
  Engels – 6 – Geweldige arbeidsethos, maar vaak erg ongelukkig/matig. Zo had die in de 1e helft 1 op 1 kunnen gaan, maar door de tekortkoming in techniek rent die zich vast richting de hoek

  Limbombe – 6,5 – Vaak aanspeelbaar en een prima doelpunt, maar is tot op heden voor mij om het even i.v.m. Nankishi
  Satriano – 5 – Speelt niks klaar en lijkt ook behoorlijk ongelukkig, vraag me af of dat nog iets wordt..
  Hansson – 6,5 – Prima rendement dit seizoen tot dusver en durft ook weer acties aan te gaan, nog niet altijd even succesvol helaas

  Sankoh – 7 – Heerlijke drive, wou zich wel iets te graag bewijzen bij de eerste actie maar voor de rest een prima eerste indruk
  Bruns – 6,5 – Toch wel prettig om hem als standaard wissel te hebben iedere wedstrijd, blijft een slim spelertje alhoewel t niet altijd even goed is
  Scheperman – 6 – Kon niet echt een stempel drukken in z’n korte invalbeurt
  Nankishi – 6 – Idem als Scheperman
  v Oorschot – 5,5 – Snap dat hij door velen als ‘held’ wordt gezien door zijn plaats van geboorte, maar niks aan zijn invalbeurten laat mij zien dat hij het hoogste niveau aankan op dit moment. Jammer dat je geen belofte elftal meer hebt voor dit soort spelers

  +1

 • Jes

  Jessezegt

  9 maanden geleden

  Ik vond Satriano zeer mat spelen. Zou het niet zo kunnen dat zijn temperament uit Satriano is gehaald, met name ingegeven door zijn optredens begin dit jaar toen hij er regelmatig inkleurde? Hij werd door het scheidsrechters korps in de gaten gehouden en op de korrel genomen🤔 Het begon al in de oefenpotje tegen Münster.

 • Bon

  Bonafidezegt

  9 maanden geleden

  Het spelbeeld was identiek aan de wedstrijd tegen NEC. Net als tegen de club uit Nijmegen trekken we het uiteindelijk weer recht door voor elke meter te vechten. Duidelijk is en blijft dat we een creatieve middenvelder missen, maar deze potjes zijn o zo lekker om te winnen. Vooral na een achterstand.

  6 punten uit 3 wedstrijden. De selectie is goed bezig!

 • Chr

  Chriszegt

  9 maanden geleden

  Fijne 3 punter tegen team wat ook echt niet onverdienstelijk speelt.
  Vond ons begin echt dominant (alle 2 de ballen voor ons), alleen leidde dat niet tot echte kansen (Engels die bal niet goed aannam).
  Na de goal waren we het even kwijt, maar laatste deel voor rsut alweer opgepakt en na rust ook goed doorgegaan. Denk ook dat we met 11-11 hadden gewonnen, want vond ons beter. Na de rode kaart vond ik eigenlijk ons minste spel spelen. Te traag en teveel in te laag tempo rondspelen.
  Willems mag wat meer directer voorzetten ipv ‘gedrentel’. Had ook wat moeite met de balcontrole af en toe. Prima speler natuurlijk, maar moet wel scherp zijn en blijven.
  Bakboord en DKM top! Brouwer ook weer degelijk. Vind de kritiek op Hoogma van sommigen hier niet helemaal terecht. Vind hem echt onze aanvoerder. Loopt niet weg om verantwoordelijkheden te nemen. Is realistisch (ook in zijn commentaren over team maar zeker ook zichzelf). Als je nooit een foutje maakt speel je niet bij Heracles; sterker, speel je niet in de eredivisie.
  Ik ben blij met hem!
  Goed begin en nu door!

 • Kri

  Kriszegt

  9 maanden geleden

  @ Arthur. Dat zijn ook precies de punten waarin hij zich moet verbeteren. Maar hij is nog jong, geblesseerd geweest en ook nog niet zo lang hier, waarbij ook nog even in Italië is geweest. Nu een basisplaats is nog wat teveel gevraagd, denk ik, maar het kon nu ook even niet anders. Op dit moment in zijn ontwikkeling lijkt het me verstandiger dat hij straks 20/25 minuten volle bak invalt. Dan kan het wel eens rap gaan. Talent zat!!!

 • art

  arthurzegt

  9 maanden geleden

  @Kris: Ik help het je hopen, maar Satriano zal echt twee tandjes bij moeten schakelen. De eredivisie (voetbal in het algemeen) draait steeds meer om ‘Atletiek’: sprinten, duurloop, inhoud, interval, etc… Daarin ligt hij echt een stuk achter op Sankoh, Hornkamp, Ouahim, Hansson, Nankishi, Engels en Limbombe. Ik zou flink in de looptrainingen met hem in de weer gaan…

 • Ome

  Ome Gerritzegt

  9 maanden geleden

  Drie punten tegen een concurrent uit het rechterrijtje! Nadat Excelsior met 10 man kwam te staan, domineerde Heracles de wedstrijd. Er zijn nog genoeg verbeterpunten maar met 6 uit 3 is de competitiestart uitstekend! Nu weer twee weken de tijd om verder te werken aan automatismen en het inpassen van Sankoh. Brian DKM blijkt een geweldige aankoop en was gisteravond voor mij de man van de wedstrijd. Hansson lijkt de weg naar boven ook weer te hebben gevonden. De verdediging als geheel scoorde een dikke voldoende al vond ik Willems af en toe slordig. Jammer dat zo’n goede voetballer als Marko Vejinovic niet speelt en óók gisteravond niet inviel. Is Bruns echt beter dan hem? Over twee weken FC Utrecht thuis. Nu genieten van de zondag en kijken wat de andere clubs doen! Fijne zondag Heraclieden!

 • Kri

  Kriszegt

  9 maanden geleden

  Lekkere overwinning, ook omdat we nu al 6 punten meer hebben dan ‘gelijkwaardige’ teams die nog op 0 staan. Ik vond ons goed spelen tot aan die goal. We hadden veel balbezit, legden veel energie in de wedstrijd en speelden de ballen ook strak in. Door een hele nonchalante bal van Willems ontstaat die hoekschop waaruit de goal valt. Daarna even zoekend maar we pakten het best wel aardig op daarna. In de tweede helft scoren we op de goede momenten, altijd lekker als je snel op voorsprong komt nadat je tegenstander met tien man doormoet. Sankoh bracht veel power en snelheid, maar had ook het geluk dat Excelsior verder moest met tien man en wat meer moest komen. Hij straalt wel meer energie uit dan Satriano, al heb ik nog wel alle vertrouwen in hem. Hij komt uit een totaal andere voetbal cultuur waar de spits toch wat meer op zijn kansen af mag wachten, in tegenstelling tot hier. Het is lastig uitleggen, maar ik vind Satriano zeker ‘iets’ hebben en, mits hij stappen zet in zijn ontwikkeling op het gebied van ‘meevoetballen’ gaat dat er ook echt uitkomen. DKM inderdaad Man of the Match, met Bakboord daar vlak achter. Ook mooi om te zien dat Hansson weer ‘los’ komt. Volgens mij staat hij nu toch al weer op drie assists en 1 goal, dat zijn uitstekende cijfers voor een linksbuiten.
  Hoe dan ook; mooie start van de competitie en we kunnen nu weer twee weken trainen op onderlinge afstemming. Onze linkerkant is uitstekend!! Rechterkant moet beter in de afstemming tussen Bakboord en de rechtsbuiten.

 • haf

  hafc1903zegt

  9 maanden geleden

  Ik vond Bruns juist 1 van de zwakkere spelers gisteren, loopt er altijd zo laconiek bij en het simpele spelen (waar ik normaal fan van ben) draaft hij zo ver door dat dat onzuiver wordt. Tegen Ajax viel hij goed in, maar in de 60min tegen NEC, en de 20min gister zag ik geen reden waarom hij voor Ouahim of Engels zou moeten starten.

 • Joo

  Joopzegt

  9 maanden geleden

  Onze nummer 10 deed gisteren 30 minuten mee. Een 100% fitte Bruns is een goede tien . Misschien past 4-4-2 wel beter bij onze huidige selectie

 • art

  arthurzegt

  9 maanden geleden

  @J.S.: Ik ben over het algemeen een ‘ras-positivo’, maar ik ben het wel met je eens. Het is nou ook niet zo dat Excelsior nou zo veel creeerde, maar laten we ook niet vergeten dat hun belangrijkste man (Agrafiotis) er geblesseerd af moest. Ook Lamprou vind ik voor rechterrijtje eredivisie geen slechte speler. Dus of we het met 11 tegen 11 zo maar even gewonnen hadden….

  We kwamen 0-1 achter tegen de verhouding in door een dood spelmoment en we scoren de 1-2 zelf ook uit een dood spelmoment. De 1-1 was een prima aanval, maar na 10 minuten hadden we eigenlijk weinig antwoord op de omzetting door Excelsior. Prima trainer altijd trouwens: Marinus Dijkhuizen! Mooi dat hij Lamprou twee domme gele kaarten verweet, terwijl Lamprou zelf na afloop de vermoorde onschuld speelde.
  Ik moet de technische staf wel nageven dat het gros van de aanwinsten waarde toevoegen. Alleen Wieckhoff en Satriano (reken ik voor het gemak ook even mee voor dit seizoen) hebben nog niet overtuigd, maar Willems, de Keersmaecker, Limbombe, Hornkamp, Engels en nu Sankoh voegen waarde toe (al mis ik Armenteros wel!)
  Sankoh gaf aan dat er veel voetbal in dit elftal zit, al blijft de ‘achilleshiel’ wat mij betreft het gebrek aan een creatieve en scorende ‘10’. Je ziet daardoor dat een groot deel van de opbouw door de 4, 5 en 6 gedaan moet worden.

 • Sta

  Stadioncheckzegt

  9 maanden geleden

  ja het leukst bij jou clubje FCTennis haha

 • Rob

  Robbiezegt

  9 maanden geleden

  Blij met de overwinning en toch al 6 welkome punten. Zag wel groot verschil 1e en 2e helft, 1e helft bijna niks gecreëerd, wel veel balbezit. 2e helft prima, met name na de rode kaart. Toen goed uitgespeeld. Het lukt niet altijd tegen een man minder maar prima gedaan. Hansson wordt ook weer dreigender. Satriano valt wederom tegen, krijgt af en toe een kans en doet er niks mee. Sankoh veel meer aanwezig. Belangrijk om thuis zoveel mogelijk punten te pakken, over 2 weken Utrecht.

 • Den

  Denniszegt

  9 maanden geleden

  Leuk maar nu nog keer in uitwedstrijden wat laten zien

  -1

 • Sta

  Stadioncheckzegt

  9 maanden geleden

  Voor sommigen een domper Hans haha . Het kaf haal je er zo uit !
  Haha 😉

 • Ren

  Renezegt

  9 maanden geleden

  Mooi terug gevochten, een ontzettend domme tweede gele kaart, helpt ons geweldig. Met tien vond ik ons eigenlijk niet zo geweldig spelen, te weinig rust in het spel en op het moment dat er rust, scoorden we. Bakboord speelde erg goed, twee mindere spelers aan onze kant: Satriano, brengt gewoon te weinig energie in de wedstrijd en Hoogma gewoon erg matig , hij kan veel beter. Ga gewoon sober spelen.

 • ste

  stefzegt

  9 maanden geleden

  Goedemorgen,

  Iedereen gefeliciteerd met de 3 punten.
  Wederom zat er veel energie en enthousiasme in.
  Mom was voor mij DKM. Wat een fijne voetballer. Ook bakboord was wederom uitstekend.
  Hoogma vond ik wederom dramatisch. Hij maakt het doelpunt, maar voor de rest echt niet best. Zwak verdedigen, teveel lopen met de bal. Gelukkig speel je tegen excelsior, maar dit moet echt anders.
  Verder lijkt Hansson altijd de 2e helft een stuk beter als de 1e.
  Over 2 weken weer thuis tegen Utrecht hoop dat we het door kunnen trekken.

 • J.s

  J.s.zegt

  9 maanden geleden

  Ik vond het tot aan de rode kaart maar povertjes hoor. Tempo was echt gigantisch traag, vooral Hoogma en Sonnenberg vertragen vreselijk. De ballen naar elkaar toe, achter de man en weinig initiatief. Excelsior had het goed staan, en we hebben niet het vermogen er door te komen. Satriano en Limbombe totaal niet gezien in de 1e helft. Alles moet vanaf links komen. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, waarin Heracles weinig wist te creëren. Ik snap Lammers ook niet, want 11 tegen 11 was het gewoon lastig geworden. Ik vond Excelsior zelfs met 10 man zo nu en dan nog goed voetballen ook.

  Er ontstaat dan heel veel ruimte, en met Sankoh heb je een speler die daar optimaal van profiteert. Net voor de goal loopt die de bal gewoon over de achterlijn, terwijl ze 2 tegen 1 komen op de keeper. Ik moet het nog maar zien als de ruimte kleiner is.

 • Han

  Hanszegt

  9 maanden geleden

  Wat een (voorspelbare) rust hier op het forum na weer een overwinning.
  De negatievelingen cq trollen cq heracles-haters zijn 2 weken weer even rustig.

 • Sco

  Scoutzegt

  9 maanden geleden

  Even correctie over de het scouten van de Keersmaecker. Deze was al door team Gilissen gescout en toe Hoogma begon is hij met hem gaan praten. Hij raakte toen zwaar geblesseerd en heeft Heracles hem afgezegd. Nu opnieuw opgepakt.

 • art

  arthurzegt

  9 maanden geleden

  Ik vond ons de eerste 10 minuten goed, niet de eerste 20 minuten😅 Na die 10 minuten werd het echt matig en vond ik Excelsior de boel goed voor elkaar hebben. Ik had het gevoel dat we wel erg weinig druk zetten (of in ieder geval erg laag op het veld).
  Hansson komt gewoon weer als een duveltje uit het doosje: altijd laten staan die jongen (ook als hij brak speelt kan hij altijd iets creëren).
  Ik ben nog steeds niet zo’n fan van Sonnenberg eerlijk gezegd. Het voel toch alsof hij de souplesse van een volle winkelwagen heeft.
  Satriano viel mij ook tegen. Als je weet dat je gewisseld gaat worden, gooi er dan nog even alles uit! Maar het oogde heel traag en futloos (zeker vergeleken bij Sankoh).
  Leuke kerel trouwens: Sankoh. Ook mooi dat hij meteen met het publiek vierde. Hij leek al meteen op zijn plek. Ik zag hem ook wat slimme dingen doen. En wat een atleet!
  Verder mee eens dat Bakboord weer erg goed was! Aanvallend kan het nog iets beter, maar hij speelt met veel meer vertrouwen dan voorheen.

 • Pol

  Polliezegt

  9 maanden geleden

  Eerste 20 minuten zeer goed en dominant voetbal. De keersmeacker inderdaad een uitblinker. Dat wordt een gevalletje montiero. Een jaar goed voetballen bij Heracles en dan een mooi transfer maken. Doet (bijna) alles goed.

  Engels brengt veel drive, limbombe vond ik erg goed spelen op rechts en was zeer dreigend met name in de eerste helft.

  Hansson staat nu toch alweer op een goal en twee assist in 3 wedstrijden. Tot dusver laat hij die zien in de eredivisie en als hij zo doorgaat zou er toch wel een mooie grote club voor hem komen.

  De nieuwe spits lijkt een echte afmaker en is sterk en snel. Quahim heb ik wat minder gezien en zelf vind ik bruns meer toevoegen. Speelt slimmer en brengt rust. Bakboord heeft een metamorfose ondergaan. Vorig jaar kon hij amper kkd niveau aan maar tot dusver speelt hij gewoon goede potten in de eredivisie en lijkt hij steeds beter te worden en speelt met meer zelfvertrouwen

 • Sta

  Stadioncheckzegt

  9 maanden geleden

  Gister door omstandigheden niet live aanwezig , wel de wedstrijd in het geheel gezien ,Met een échte 10 erbij zou het voetbal mooier worden (publiek) .
  Maar onze nieuwe spits geeft best hoop Sankoh zo van 3 uur nacht s ,dag ervoor aankomst en ze al prima laten zien !
  De keersmaecker , noi ja wat valt daar van te vertellen de rest in de ERE-D heeft zitten te snurken, kan zelfs meer dan ballen afpakken prima pasje op juiste snelheid, Sankho rond perfect af .
  Ook Hanson laat gelukkig wat meer zien, kom op Emiel je kunt zo goed ballen!

  Beste man de Keersmaecker , hoezo geen scouting !?
  Zou het contract open breken verhoging dan maar.
  Het eerste wat aan hem opvalt , kon direct vanaf dag 1 van KKD naar ERE-D direct niveau aan , en nu al te goed voor!?

  Ik heb hier geen enkele (nep) scout gezien die tijdens de KKD seizoen zij die moeten we hebben !?

  Wat een slecht scouting apparaat bij Heracles toch !

  Fijne zondag … Ja we zullen best wel wedstrijden verliezen, maar ook nog best wel wat winnen.

  Credits gaan naar Lammers en Krüzen en co…. PUNT

  Het kan alleen maar beter worden vertrouwen is er.

 • Jes

  Jessezegt

  9 maanden geleden

  Het was na NEC weer een geweldige voetbalbond . Ik heb genoten van de strijdlust en energie die het team er in stopt. Ons voetbal was niet hoogstaand maar de wilskracht en teamgeest vergoed alles. Het is nog te vroeg om nu al te stellen dat we ons met twee vingers in de neus zullen handhaven, maar de eerste 6 punten zijn binnen. Ik ben zeker kritisch geweest over wat er is ingekocht. Op karakter is er niet verkeerd ingekocht en daarmee kan je ook ver komen. Onze Belg BDK is de verrassing tot nu toe, samen met Willems en ook Bakboord. Een verdiende overwinning van het collectief, chapeau trainers, TD en scouts van onze club!

 • Db1

  Db1995zegt

  9 maanden geleden

  Genieten van de keersmaecker zolang we kunnen, geweldige balafpakker en rustig aan de bal.
  Gaat ons na dit seizoen zeker verlaten voor n miljoen of 4 richting feyenoord

 • Ddb

  Ddbzegt

  9 maanden geleden

  Die nieuwe spits viel ook goed in inderdaad. Die kan wel wat. Lijkt mij ook een leuke jongen.

 • Ddb

  Ddbzegt

  9 maanden geleden

  Allereerst Joey Kooij bedankt. MOTM. Verder vond ik De Kearsmaker en Engels erg sterk. Onze nieuwe cvm gaat ons dik geld opleveren. Engels is niet de creatieve nummer 10 nee, maar werkt wel ongekend hard. Limbombe ook veel beter dan Nankisi. Denk wel dat dit het maximale is wat erin zit bij Heracles. Kwalitatief hebben we veel betere teams en spelers gehad. Maar het is nu wel een echt team. Iedereen werkt kneiterhard. Net als tegen NEC was het een gelijkwaardige wedstrijd maar win je hem op basis van de wil om te winnen. Hansson ook goed. Mooi om te zien. Kan hij het dan toch? Heerlijke start zo. We gaan nog veel zware wedstrijden krijgen maar een gaatje met RKC en Almere is er nu al! Fijn weekend allen.

 • haf

  hafc1903zegt

  9 maanden geleden

  @Scout, denk dat je Engels hier wel een beetje mee tekort doet. Hij was zeker niet minder dan de rest, Satriano daarentegen wel. Het helpt ook niet dat we na de tegengoal even de weg kwijt zijn, op dat moment ging bij iedereen (en dus ook bij Engels) het niveau wat omlaag.

 • Sco

  Scoutzegt

  9 maanden geleden

  Met de rust staan we terecht met 1-0 achter. Excelsior voetbalt makkelijker. Met Satriano en Engels als dieptepunt. Tweede helft maken we 1-1 en dankzij één gematste rode kaart kunnen de overwinning binnen halen. Ben er blij mee maar Heracles voetbalde erg onrustig. Nankishi en Sankoh zorgden voor de ommekeer met een geweldige Keersmaecker. Wat zijn Engels en Satriano statisch. Ook al waren in het begin vd wedstrijd veel aan de bal maar gevaarlijk werden we niet.

 • Tom

  Tomzegt

  9 maanden geleden

  Goede pot, maar einde eerste helft goed weggekomen. Maakt Excelsior de kansen af dan heb je een andere wedstrijd. BDK is echt heel goed. Hij doet me altijd denken aan koopmeiners. Het lijkt net alsof hij goed op de grond staat en dat hij niet heel snel valt.

 • Jef

  JeffreyPzegt

  9 maanden geleden

  We hebben een mooie ploeg staan! Genoten van met name De Keersmaecker, wat een top aankoop.

 • Nie

  Niels Groothuiszegt

  9 maanden geleden

  BDK is een topaankoop. Willems idem. Limbombe prima. Sankoh geweldige (gretige) invalbeurt. Nankishi een enorm gretige invalbeurt.(die gaat echt nog mooie dingen laten zien!)
  Bruns die rust brengt. Bakboord lijkt herboren. Engels is een karaktervoetballer.
  Justin die een prima pot loopt te ballen.
  Skeeperman viel goed in. Brouwer keept solide. Phewww.
  Ik ben best tevreden. Wilskracht +1

 • ren

  renenrdriezegt

  9 maanden geleden

  Ook voor de rode kaart de betere ploeg, volwassen overwinning. BDK wederom erg goed en Bakboord blijft me positief verrassen. Mooie avond!

TopReacties

+1
broodje_balmelo9 maanden geleden

Belangrijke 3 punter, en de jongens mogen weer ouderwets op rapport: Brouwer - 6 - Niet veel te doen gehad, in spelhervattingen nog steeds onder niveau Bakboord - 7,5 - Veel bekritiseerd, maar tot dusver een van de sterkhouders dit seizoen. Ook in balbezit nu wat meer aanwezig en straalt veel meer zelfvertrouwen uit Sonnenberg - 7 - Erg solide, niks op aan te merken Hoogma - 6 - Prima doelpunt, maar laat z'n man bij de 0-1 compleet weglopen. Ook wederom vaak balverlies Willems - 6,5 - Belangrijke rol bij de 1-1, maar vond hem minder dan eerdere potjes dit jaar De KM - 8 - MOTM, echte stofzuiger die de bal eigenlijk altijd na de goede kleur speelt, gaan we veel plezier aan beleven Ouahim - 7 - Felheid en energie komen erg van pas, maar wisselt mooie momenten ook af met hele slechte Engels - 6 - Geweldige arbeidsethos, maar vaak erg ongelukkig/matig. Zo had die in de 1e helft 1 op 1 kunnen gaan, maar door de tekortkoming in techniek rent die zich vast richting de hoek Limbombe - 6,5 - Vaak aanspeelbaar en een prima doelpunt, maar is tot op heden voor mij om het even i.v.m. Nankishi Satriano - 5 - Speelt niks klaar en lijkt ook behoorlijk ongelukkig, vraag me af of dat nog iets wordt.. Hansson - 6,5 - Prima rendement dit seizoen tot dusver en durft ook weer acties aan te gaan, nog niet altijd even succesvol helaas Sankoh - 7 - Heerlijke drive, wou zich wel iets te graag bewijzen bij de eerste actie maar voor de rest een prima eerste indruk Bruns - 6,5 - Toch wel prettig om hem als standaard wissel te hebben iedere wedstrijd, blijft een slim spelertje alhoewel t niet altijd even goed is Scheperman - 6 - Kon niet echt een stempel drukken in z'n korte invalbeurt Nankishi - 6 - Idem als Scheperman v Oorschot - 5,5 - Snap dat hij door velen als 'held' wordt gezien door zijn plaats van geboorte, maar niks aan zijn invalbeurten laat mij zien dat hij het hoogste niveau aankan op dit moment. Jammer dat je geen belofte elftal meer hebt voor dit soort spelers

renenrdrie9 maanden geleden

Ook voor de rode kaart de betere ploeg, volwassen overwinning. BDK wederom erg goed en Bakboord blijft me positief verrassen. Mooie avond!

Niels Groothuis9 maanden geleden

BDK is een topaankoop. Willems idem. Limbombe prima. Sankoh geweldige (gretige) invalbeurt. Nankishi een enorm gretige invalbeurt.(die gaat echt nog mooie dingen laten zien!) Bruns die rust brengt. Bakboord lijkt herboren. Engels is een karaktervoetballer. Justin die een prima pot loopt te ballen. Skeeperman viel goed in. Brouwer keept solide. Phewww. Ik ben best tevreden. Wilskracht +1

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia