Steun HAFC
Foto: NES Images
6 sep. 2023

HAFC zoekt sponsoren

Jullie hebben het onlangs wel gemerkt. HAFC zit een klein beetje in zwaar weer, aangezien sponsoren massaal gestopt zijn met sponsoring van de website.

Aangezien de rekeningen wel gewoon doorlopen is het belangrijk dat we deze rekeningen gedekt hebben. We willen niet de hele website volstoppen met reclame, maar zouden het fijner vinden om een aantal bedrijven te hebben die Heracles en zijn supporters een warm hart toedragen en met een banner op de website HAFC kan ondersteunen. Met dit geld kan onder andere de fotograaf, de hosting en de beveiliging en wat licenties betaald worden. Kosten voor een banner zijn: €15,00 per maand.

Ken of heb jij een bedrijf en wil je HAFC steunen? Stuur ons dan een mail naar [email protected]

HAFC heeft gemiddeld 100.000 bezoeken per maand, heeft circa 10.000 volgers op de socials. Het heeft een groot regionaal bereik en is interessant voor bedrijven die binnen de regio bekend staan of willen worden. Een banner komt komt zowel op de homepage als op de pagina waar het nieuwsbericht staat.

Je kunt ons als supporter ook helpen met een (eenmalige of maandelijkse) donatie. Ga hiervoor naar onze Petje Af pagina.

Reacties ophalen

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Gemaakt door Mumba Web Solutions