Foto: NesImages

Donateurs. Bedankt!

13 september

Geschreven door Mat op 13 sep. 2023

Vorige week (en nog steeds) heb je gezien dat we een klein financieel steuntje in de rug wel konden gebruiken en dat is door enkele trouwe bezoekers beantwoord met een donatie. Heel veel dank daarvoor!

Voor sommigen is het niet geheel duidelijk hoe een donatie gedaan kan worden. We zijn nu actief op https://hafcnl.backme.org.

Je kunt hier zonder een account aan te maken een (eenmalige) donatie doen voor een bedrag dat jij kan missen. Scroll hiervoor iets naar beneden en kies voor de eenmalige donatie. Nogmaals heel veel dank en op naar een prachtig seizoen!

Klik hier om HAFC te steunen

Discussieer mee 1

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • mat

    matthijszegt

    10 maanden geleden

    Dag allen.

    Ingelogde gebruikers kunnen nu reacties rapporteren. Mocht je reacties zien die niet door de beugel kunnen, dan kun je deze bij ons melden. Met name op voor ons drukke dagen is dat wel handig, omdat we anders een dagtaak kunnen hebben om alle reacties na te lopen 🙂

TopReacties

matthijs10 maanden geleden

Dag allen. Ingelogde gebruikers kunnen nu reacties rapporteren. Mocht je reacties zien die niet door de beugel kunnen, dan kun je deze bij ons melden. Met name op voor ons drukke dagen is dat wel handig, omdat we anders een dagtaak kunnen hebben om alle reacties na te lopen :-)

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia