Steun HAFC
Foto: NESImages
22 sep. 2023

Praat mee: FC Volendam – Heracles

Aankomende zaterdag speelt Heracles de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Praat nu alvast mee over de wedstrijd.

Heracles had vorige week verdiend verloren van FC Utrecht en dus is het zaak om de boel weer recht te zetten tegen concurrent FC Volendam. Het is alweer even geleden dat beide clubs elkaar tegenkwamen in de Eredivisie en normaliter hebben de Heraclieden het altijd lastig in Volendam.

Trainer John Lammers blikt op de website van Heracles vooruit op de wedstrijd: “We hebben aan het begin van de week wat pijntjes gehad in de selectie maar iedereen is nu fit. We hebben een intensieve week achter de rug. Het is mooi om te zien dat er veel spelers op de deur kloppen en dat maakt de concurrentie in de groep alleen maar groter.”

Lammers weet dat het altijd lastig is tegen een ploeg die de vorm nog niet heeft. “Ze hebben nog geen punten en zullen er dus alles aan doen om te winnen. Dat willen wij ook, wij zullen het initiatief moeten nemen in bepaalde fases en gaan ook voor de winst. We weten hoe FC Volendam speelt en waar hun kwaliteiten liggen. Dat hebben we onlangs in de oefenwedstrijd tegen FC Volendam ook gezien. Er zit veel voetbal in de ploeg.”

Verdediger Sven Sonnenberg is blij dat Heracles “Het is mooi dat het uitvak weer volledig gevuld is, die steun hebben wij ook nodig. FC Volendam heeft een aantal nieuwe spelers en zij willen het ons moeilijk maken. Wij gaan ons best doen om de punten mee te nemen naar Almelo”

De wedstrijd staat morgen onder leiding van Ingmar Oostrom en begint om 16:30.

Reacties ophalen

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Gemaakt door Mumba Web Solutions